Demontáž stropu
-
mk94 - FK
Demontáž stropu
Ahoj poradíte mi prosím někdo jak se ve feldi demontuje strop ? (přip.madla,světlo) atd ? Díky všem za každou radu.
-
spiderwc40 - FK
Re: Demontáž stropu
svetlo jde cely(i s tim sedivym plastem) "vyskubnout" bez jakyhokoliv sroubovani a zbytek netusim(zmenil jsem auto),madla jsou podle myho prisroubovany a zbytek je tam volne pod tema krytkama, ale bohuzel si nejsem jistej a necham to na ostatnich! proc to chces sundavat?
-
mk94 - FK
Bohužel mám strop uplně zamarasený od kousků asfaltu
jednou jsem myl wapkou prostor pod rezervou a je tam nejaka lepenka. Predtim jsem to myl 100x a nikdy nic ale pak se mi tam cosi vylilo a uplne to naleptalo. Jak jsem na to najel wapkou tak konec
celý strop z***ý kouskama asfaltu. Kdyby to byla špína tak v poho vysavačem to vyčistím ale tohle je asfalt nebo neco podobného. Tak to musím vyměnit za nový strop.
Naposledy upravil(a) emilio52 dne sob 26. pro 2009 17:22:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Odklopis madla,vycvaknes tam takovy kousek plastu ,podnim je sroubek,jsou tam dva...na obou stranach,pak to drzi tesneni a pod,na to prijdes..
-
mk94 - FK
dikes. A prostredek je nejak prilepeny nebo to proste drzi jenom na bocich ?
Naposledy upravil(a) emilio52 dne sob 26. pro 2009 17:22:47, celkem upraveno 1 x.
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
U me nebyl,jinak davej bacha,rado se to lame ,takze opatrna manipulace..
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Lepený to není ... jak psal bobas. Madla (každý 2 šroubky), u řidiče záslepky na madlo (pokud tam nemáš madlo), těsnění kolem dveří, plasty B sloupku (tušim, že i plasty C sloupku
)a nakonec lišta úplně vzadu na hraně střechy
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- URNA
- Kontaktovat uživatele:
A eště jsou 3 šroubky na cloně takže dohromy 6..A manipuluj s tim trošku opatrně protože když jí moc ohneš tak to bude vidět 
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
.........