Nevytocim motor..
-
PrImO - FK
Nevytocim motor..
Prosiiim Vaas nevyte ciim to muuze byyt..? maam felicii 1.6 ...Kdyz chci vytocit motor tak se mi rucicka sekne na 4000 a nejde daaal a nema to uz ani vyykon..Maam vysypanyy katalyzaator mimochodem..nemuuze to byt tiim treba..?Ted sem si koupil sprej na klapky tak sem to vycistil a poraad nic..ciim to muuze byt..?Prosiiim o pomoc..
- denis15
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nevytocim motor..
Pokud je ten kat průchodný, nemělo by to mít zásadní vliv, ale lepší by bylo jej pořešit a pak řešit dál. U 1,6 jsem četl, že pokud nechce jít do otáček, tak jako tobe, dělává to vadné čidlo klepání. Tím není řečeno, že to musí být tvůj případ. Diagnostika byla?
-
PrImO - FK
no diagnostiku sem predtiim delal a vkliduu..ale to mi zacalo delat z niceho nic..ja sem chtel tedkom delat ze si ten kat vyndaam a budu miit vykuchanyy ten vyyfuk bo tam maam ladaak vzaduu..tak jestli to nemuze byyt tiim...a to cidlo jak poznaam ze je v hajzluu..?a kde je to cidlo vuubec umiistenee..?
- denis15
- Kontaktovat uživatele:
Hodně lidí má trubku a je to OK, takže tím to dle mého nebude. Čidlo klepání je zezadu motoru vedle toho plastového dílu jak z něj jde hadice ke klapce - citace z fora
.
Více zde: http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... %A1n%C3%AD
Více zde: http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... %A1n%C3%AD
-
Faster - FK
Jestli máš vysypanej kat, tak je to jasný ne? Zkus tam dát tu trubku, a jestli to bude dělat i potom, tak pak bych něco řešil dál...
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
U 1.6 se rád ucpává výfuk a pak se to chová velice podobně. Zkus odmontovat poslední díl výfuku. Ono to bez něj zase tak moc nehuláká.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Rovněž si myslím, že to bude výfukem, jeden mi tu doma leží, je origo z výroby, stáří 9 let vypadá, jako novej, ale vevnitř je vysypanej a málo průchozí. Auto s ním se chovalo naprosto stejně, jako popisuješ ty
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem před lety pořád v garáži zametal kusy skelné vaty. Ať při nálezu několikátého kusu mi došlo, že se pokaždé válí za výfukem 
- denis15
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se omlouvám-když si psal vysypaný, myslel jsem, že je průchozí, čili že je vysypaný komplet a je z něj trubka
-není vysypaný jako vysypaný (není voják jako voják
) . Pokud chrastí, začal bych tím, co navrhují ostatní.
.