(Aby jsme tomu tady začali taky trošku udávat nějakej směr na fóru..)

kontakt http://www.hpsporting.cz
Proc ses me nezeptal na brnensky rebelii.Jyrgen píše:luke.bean:
No je mi jasný, že po telefonu toho zjistím nejvíc, ale já ještě nevím jak moc špatně na tom tlumiče jsou, teda doufám, že sou jen opoužívaný, takže sem chtěl zatím jenom nějakej tip, abych aspoň lehce tušil kolik mě to bude stát...
Mají za sebou nějakých 150tis km, takže předpokládám, že repas by byly správná volba a tak nějak sem počítal, že bych se mohl vejít do 5000,-
takže díky za info
Ahoj,pokoušel jsme se ti několikrát odeslat SZ ještě na starym fóru,ale nešlo mi to... Tak jen aby jsi neřekl že jsem se na tebe vykašlal.PetrP píše:Taky jedna otázka ... jak velkej je rozdíl mezi Sporting Set Special a tréningovou sadou?
Aha, no to mě nenapadlo, nějak sem nepostřehl žes je repasoval... a hlavně, ono to ještě není úplně aktuální, takže jen tak letmo zjišťuju všechny informace, abych věděl ...Jasper píše:Proc ses me nezeptal na brnensky rebelii.Zacatkem tohodle roku jsem si je odvazel na repas. Do 5000,- se vejdes, mozna i do 4000,-. Me toho na nich delali dost a platil jsem kolem 2,5k. A po 150tkm uz by to asi fakt repasi chtelo, u me se zdesili, kdyz jsem jim rekl, ze mam na nich najeto 120tkm.
ja myslim cece ze cena byla stejna. ale uz to nedelaji. doporuci kablik pridelat paskou... necim jako toto jsem to udelal ja http://www.videoprofik.com/inshop/scrip ... SP100X2,5BDedla píše:100% se vyráběly a možná ještě vyrábí i s držákem pro ABS kabel.
Cena byla asi o 500,-kč vyšší.
Je to práce na pikaču... Taky jsem si to chtěl ulehčit. S jedním tlumičem jsem jsem se dělal 2 hodiny, pak jsem to i se stahovákama vyndal z auta a měl jsem to za chvilku hotový. Druhá strana předku byla za 15 minut komplet.Martinka88 píše:Jde to udělat na autě,ale nebude to asi nic moc práce. a chtělo by to,aby jsi zvednul auto na obou stranách aby byli obě kola úplně vyvěšený.
luka
Dedla píše:100% se vyráběly a možná ještě vyrábí i s držákem pro ABS kabel.
Cena byla asi o 500,-kč vyšší.
Z krátký na combi: Bude to mít menší útlum,měkčí pružinu (při max snížení to sedí víc na prdeli) = hůř to bude zatáčet,ale zas tak hrozný to nebude. Rozhodně lepší jak série!myrafell píše:..ale co když dám z kratké HPčka na combi???bude to mít nějaký špatný vliv??no z kombi jsou asi tužší pružiny..
to já sem právě stylingový král a chci mít kola pěkně na širokoluke.bean píše:doraz nedávej,to stojí pak za starou bačkoru... radši vezmi tu podložku co jsi tam namontoval a zahoď jí pěkně daleko