Koupil jsem Feldu s nefungujícím stěračem - raménko bylo téměř svisle, bál jsem se nějak znásilňovat rukou. Konečně jsem se dostal k tomu blíž kouknout. Zjistil jsem, že elektrika do motorku jde. Mám pocit, že omakem pláště motorku se mi zdál trochu zahřátý, ale nejsem jistý jestli už jsem to zkoušel před mými pokusy nebo až po nich. Pak jsem zkoušel zvenku pohnout raménkem a najednou na chvíli ožil - asi dojížděl do krajní polohy. Následoval pokus páčkou u volantu - nic, jen ostřikovač makal jak blázen (a do konektoru přicházel proud). Dále jsem zjistil, že je částečně utržený plech v pátých dveřích (původně přibodován, budu muset opravit, nejspíš přinýtuju) na kterém je jeden z úchytů motorku stěrače.
Moje domněnky:
- motorek je el. funkční, NEMUSÍM SHÁNĚT JINÝ
- po celou dobu co bylo raménko ve svislé poloze (jezdím cca2 měsíce) šel do motorku proud (nebylo v krajní poloze kde by se vypnulo), je to normální že motorek přežil?
- asi nějak mechanicky bloklé či zarezlé, vymontuju a zkusím rozchodit
- nebo utržený úchyt = nějak zkřížené = zablokované
Vyjádřete se prosím k mým domněnkám (hlavně jestli vidíte taky tak, že motorek bude el. ok), či napište vlastní nápady...dík předem