EGR Ventil
- URNA
- Kontaktovat uživatele:
EGR Ventil
čau chci se zeptat jestli tu někdo nemáte nějakej plánek na zaslepení ERG Ventilu. Na co si dát pozor a nebo jak to udělat a tak. Díky za info.
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
.........
- URNA
- Kontaktovat uživatele:
Re: ERG Ventil
No je to Citroen Berlingo 2.0 HDI 66KW.
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
.........
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Re: ERG Ventil
Teď si nedokážu nějak uvědomit kde má berlingo EGR...Každopádně asi ti to bude rozsvěcet kontrolku takže první musíš pořešit jestli to někdo dokáže ošéfovat softwarově.Jinak je to jednoduchý.pokud je tam nějaký vedení,což asi jo tak vyhodit a buď mez přírubu a vedení hodit plech a nebo vyrobit případně koupit záslepky a vedení nevracet.Nic víc v tom není...
Zkus pohledat na nějakém jejich foru....tady sou všeci koncernoví...
Zkus pohledat na nějakém jejich foru....tady sou všeci koncernoví...
- URNA
- Kontaktovat uživatele:
Re: EGR Ventil
Jo to samotný zaslepení je v pohodě. Mě jde spíš o ten sowtvare. Protože všichni řikaj že to tam bude házet chybu. Na jejich forum jsem se koukal a jde to v pohodě. Jenom nevim c s tou chybou.no nic zkusim to a uvidim.
.........
.........
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
hledacz : nesmysl. Ridicí jednotka je naprogramovana kdy muze pouzit EGR a kolik prepoustet. Je stím pocínano uz ve smesi. Pokud jednotka dokaže kontrolovat funkci EGR ( kazde novejsi auto) automaticky bude hazet chybu. Egr je pouzito k ochlazeni spalovaciho prostoru a snížení emisí Nox. Emise jsou na prvním míste takze bez softwaroveho zasahu to bude hazet chybu porad. Ciste toreticky u nekterych aut muze dojit k umelemu snížení výkonu motoru aby byl řidič donucen problem řesit a emise byli co nejdrive na spravnych hodnotach.
- URNA
- Kontaktovat uživatele:
Hledač: No hele to jsem taky řešil. Oni dokážou nák změnit mapu a snížit tu hodnotu toho ERG ventilu na nejnižší.
.........
.........
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Kluci co čipujou VW dokážou odstranit z mapy úplně EGR,tím je off.Normál vagem se dá omezit jen na určité procenta.Určitě to umí někdo i na citroena.Ale zkus to první jen zaslepit a uvidíš.Třeba to nebude dělat nic.Netuším jak maj frantíci elektroniku dokonalou,ale myslím že žádná sláva podle toho jak to mají na motoru všechno naprasený...
- URNA
- Kontaktovat uživatele:
hledacz: Díky moc
jo ty motory jsou konstrukčně stejný. Normálně to zaslepim a uvidim
díky
TOmáš6:No máš pravdu jako maj to takový zvláštně udělaný. Ted na tom budu vyměnovat spojku a nebude to žádná sláva
EDIt: díky
TOmáš6:No máš pravdu jako maj to takový zvláštně udělaný. Ted na tom budu vyměnovat spojku a nebude to žádná sláva
EDIt: díky
.........
.........
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Spojku?Tě lituju chlape.Já ji dělal dvakrát.Zlaté vozy VW.To je strašný oprc.
A bacha na sadu.LUK jednu dobu měl nějakou chybu a dával valeo ložisko do sady a spojka šla po čase do háje.Tak bacha ať na něco takovýho nenatrefíš.Byl to celkem pakec to vyreklamovat.A ta sada nstojí zrovna málo peněz.
A bacha na sadu.LUK jednu dobu měl nějakou chybu a dával valeo ložisko do sady a spojka šla po čase do háje.Tak bacha ať na něco takovýho nenatrefíš.Byl to celkem pakec to vyreklamovat.A ta sada nstojí zrovna málo peněz.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
U passatů to hází chybu až od určitého roku(myslím 2004). Třeba budeš mít štěstí a nebude to mít hlídání zpětného odvodu spalin. Zaslepení není až taková práce, stačí jen najít ten EGR a přívod toho hnusu
. Až to zaselpíš, tak se hned po nastartování neraduj. Hláška se ukáže až po ujetí neurčité vzdálenosti kilometrů. Já jsem zvládl ujet cca 300km(dálnic a mezi město) než se objevila. Pak jsem to vymázl a znova se objevila po ujetí 30km ve městě
.
Moje bejvalá skorozávodnička http://www.feliciaklub.cz/Tweety http://tweety5004.rajce.idnes.cz/felda/
Momentálně Pašík 1.9TDi chro chro a Clio II 2.0 16V Sport
- už taky vše pryč 
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25423
Momentálně Pašík 1.9TDi chro chro a Clio II 2.0 16V Sport
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25423
- URNA
- Kontaktovat uživatele:
hledacz: Díks tak uvidíme jestli to bude házet nebo ne
Ale mám takovýho tušáka, že jo.
Tamáš6:no já jsemprávě koukal že do toho koupíme LUK řikám tak to už je v celku kvalitní. No tak snad na to nenatrefim. To by mělo být na ložisku napsanej výrobce ne? No levný to neni no necelý 6 tis.
Tweety:na pašikovy ho mám zaslepenej a nic mi to nehází je vše ok
ale já mám už starouška 
Tamáš6:no já jsemprávě koukal že do toho koupíme LUK řikám tak to už je v celku kvalitní. No tak snad na to nenatrefim. To by mělo být na ložisku napsanej výrobce ne? No levný to neni no necelý 6 tis.
Tweety:na pašikovy ho mám zaslepenej a nic mi to nehází je vše ok
.........
.........
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Luk je kvalita.To jo.Ale já když na to bral první sadu,tak jsem ji tam mrsknul a na nic jsem se nedíval.Po 1000km začala klouzat tak jsme ji vyndali a koupili novou a starou poslali na reklamaci.A podle prodejce a pak výrobce bylo použito ložisko valeo které se sadou luk nemělo fungovat.Sada se nám vrátila,ložisko bylo valeo.A nastalo dohadování.Nakonec nějak peníze vrátili ale táhlo se to snad půl roku a nakonec z velkoobchodu přišlo vyjádření že je chyba na straně výrobce,prej nějaká špatná série...