Nemůžu si pomoct, ten 1-pin mi tam prostě nepasuje
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Jinak zástavba se u mě ještě nekoná, zatím dávám dohromady díly a co bude případně ještě potřeba sehnat/dokoupit, navíc toho v práci teď mam víc než je zdrávo, takže na klimu asi jen tak ještě nedojde. Čím budu řezat díru zatím nevím, ale mam z toho trochu noční můru, mam pocit že na klubu to někdo dělal snad jen listem z pilky na železo - práce prý na dvě hodiny
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
a s flexou bych se asi bál že podobně ujedu... Zvýšení otáček je dané pokynem ŘJ klimatizace při zapnutí, změnu zvuku motoru bych při zátěži asi taky očekával, ale to ti potvrdí zkušenější
Jinak bych tě chtěl poprosit, jestli bys mohl potvrdit, zda mam vše potřebné pro zástavbu, nebo jestli ještě něco chybí
Držák příslušenství, klimakompresor, topení klima, trubky/hadice klima okruhu, klima chladič s nádobkou na kapalinu, velký chladič s dvoustupňovým ventilátorem, rámeček vedení vzduchu, podtlaková nádobka vč. hadiček, kompletní motorová elektrika s ŘJ klima, relé, pojistkami a nádobkou s aktivním uhlím, držák s kabeláží k alternátoru, rámeček pro vnitřní cirkulaci, skřínka s termostatem a hadicemi, podtlaková hadice posilovače brzd, náhon tahometru, plynové lanko, čerpadlo a trubky posilovače řízení a 90A alternátor připravenej na repas... Jediný na co prodávající zapomněl byl rozvod vzduchu pod palubkou, tak ten mam přislíben.
Mám za to že by to mělo být komplet, pokud ne, tak mě někdo prosím vyveďte z omylu
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Každá rada a upozornění je pro mě víc než cenné, vim jak blbě se tyhle věci pak sháněj...