Mám takový menší problém mám Felicii 1.3LXi.Kupoval jsme ji nedávno.Bylo tam nějaké staré autorádio od alpinu na kazety a to mi jak při jízdě tak při nenastartovaném motoru samovolně vypínalo a opětovně zapínalo koupil jsem tedy nové od značky Pioneer , problém nadále ale přetrvává.... prosím o rady??
pokut by jste něco potřebovaly vědět tak se ptejte odpovím aby jste mohli blíže mému problému porozumět..
Pokud to dělá i při nenastartovaném motoru, tak to alternátorem nebude. Spíš bych to viděl na špatný kontakt. Podívej se na svorkovnice v pojistkovce, a na ukostření pod volantem.
Tak alternátor dobíjí dobře....tak jsme zkusil dobít a dolít baterii a ejhle v už se mi rádio nevypínalo , ale ty kontrolky pořád tak jsem to vyřešil jako správný opravář klepnul jsem do palubovky a k tem diodám u topení a ejhle nic nebliká a vše svítí jak má takže děkuji pánové za rady..
Brendy píše:Mikka: To máš pravdu, mě to dělalo za jízdy. Takže taky bych se podívaj na kontakty
takže se dá říct že ty kontrolky jsou nějakým kontaktem u podsvícení tachometru a topení ale to bud řešit až an jaře abych do toho nemusel tak nějak bouchat často
a je to tu zpět rádio se zase vypíná vyměnil jsme komplet celou elektroinstalaci co je k radiu a vse kolem plus jsem vse uzemil a zaizoloval vycuhujci drayt ktere nevím na co sou a rádi se prostě vypína vetšinou při jízdě dobrýa le jakmile zabrzím tak se proste zacne vypínat zapínat když stojím a je to hlavně při vysokých basách když stojím a prostě i když jedu když je to víc na hlas myslíte že by pomohl zesilovač s nějakým vnitřním odporem tam dát že by se ta silná vlna signálu z tich basů do tich repráků neudělal takový velký tlak na to rádio ?? vůbec už nevím jsem zoufalej ?? (
pokud nemáš v cajku elektroinstalaci/zařízení vozu tak ti nepomůže nic ,
jak bylo xxxxxxxxxxxxxxxxkrát napsáno , zkontroluj : kontakty baterie , hlavní přípoje + -(ne na baterce to jsi měl v předchozím bodu) , stav aku , regler , altík (nejlépe kontrola na zkušebním stavu ) , jaký altík vůbec máš ?
no a páč píšeš ...........při brzdění ............ tak kontrola průchodky 5týchh dveří