Když jedu nad 80 km/h, tak mi při razantnějším přidávání plynu v pravotočivé zatáčce ustřelí předek doprava a při ubrání plynu se mírně vrátí do původního stavu. Mám vyměněné řízení, čepy ramen, tlumiče mají najeto tak 50ti. km, pružiny mají ale 293tis. km. Při stání a točení volantem zprava doleva mi mírně cvaká v oblasti pravého předního tlumiče.
Poraďte , co to může být.
Vzatáčce mi ustřelí předek
-
Kuladmin
Re: Vzatáčce mi ustřelí předek
Horni uchyceni tlumicu, geometrie a mozna jeste neco by se naslo.
-
Kuladmin
A ono taky zalezi co si mame predstavit pod razatnejsim pridani plynu a jak je zatacka ostra - je to felicie ne formule
takse nediv pak jeste muze byt spatne vyvazene kolo , sjete nebo blbe sjete atd atd. Tak zatacky projizdej plynule a ne jak zavodnik - u nej by na trati nemelo nic proti jet ale tobe muze a vetsinou i jede.
-
Strnka
Pneu jsou úplně nové , kola jsou čerstvě vyvážená, že se felicie v zatáčkách více naklání , to vím, závodník nejsem a dříve mi to nedělalo, takže to není normal, ale díky ti za ochotu poradit.
-
Kuladmin
Tak pak bych se treba zameril na tu geometrii mozna i nechal provest test tlumicu, pak to jejich horni uchyceni no a vic tam toho uz snad ani neni. A na druhou stranu doleva to nedela?
-
smazany clen - FK
Tak jsem vyměnil horní uchycení tlumičů a je to dobrý, šlape to .Kuladmin píše:Tak pak bych se treba zameril na tu geometrii mozna i nechal provest test tlumicu, pak to jejich horni uchyceni no a vic tam toho uz snad ani neni. A na druhou stranu doleva to nedela?
Díky za radu.