70A Bosch vs. 90A Bosch pre 1,9
-
nitroman
- Kontaktovat uživatele:
70A Bosch vs. 90A Bosch pre 1,9
Caute, mam bolehlav z nasledujuceho: Vyskytla sa moznost zohnat altik Bosch 90A (felda s klimou), ja mam klasicky Bosch 70A. Mam ale v aute dost spotrebicov - okna, zrkadla, siber, vyhrev sedaciek, samozrejme radio (origo skoda + cd changer) - vsetko na elektriku, a bojim sa, ci mi bude 70A dost dobijatbaterku, aby sa mi nestalo, ze niekde ostanem stat, hlavne teraz v zime. Oplati sa mi ich menit??? Este info o baterke: 12V, 70A, 700EN. Dik za radu.
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Re: 70A Bosch vs. 90A Bosch pre 1,9
Altík jen prospěje. Spotřebičů máš hodně, ale určitě nejedou všechny naráz, takže zas tak nutný to nemusí být.
Mám okna, zrcátka, rádio taky žejo, přídavný světla, nějaký elektronický vychytávky... a táhne to 70A Magneton, takže ještě horší než 70A Bosch - skoro nedobíjí na volnoběh. Teď při velkých mrazech -19°C už jsem pozoroval že startér točí málo, ale to se dá čekat když v týdnu jedu 2x denně 2km a to se nedobije nic, ještě když pořád stojím na semaforech. A baterku mám 44Ah, 360A, takže se není čemu divit, ta je vycuclá hned.
To musíš ty sám vyzkoušet jestli ti to bude stačit nebo ne. Zase u 1.9D bych ho asi dal, tam budou "trochu" jiný nároky.
Mám okna, zrcátka, rádio taky žejo, přídavný světla, nějaký elektronický vychytávky... a táhne to 70A Magneton, takže ještě horší než 70A Bosch - skoro nedobíjí na volnoběh. Teď při velkých mrazech -19°C už jsem pozoroval že startér točí málo, ale to se dá čekat když v týdnu jedu 2x denně 2km a to se nedobije nic, ještě když pořád stojím na semaforech. A baterku mám 44Ah, 360A, takže se není čemu divit, ta je vycuclá hned.
To musíš ty sám vyzkoušet jestli ti to bude stačit nebo ne. Zase u 1.9D bych ho asi dal, tam budou "trochu" jiný nároky.