70A Bosch vs. 90A Bosch pre 1,9

nitroman
Kontaktovat uživatele:

70A Bosch vs. 90A Bosch pre 1,9

Příspěvek od nitroman »

Caute, mam bolehlav z nasledujuceho: Vyskytla sa moznost zohnat altik Bosch 90A (felda s klimou), ja mam klasicky Bosch 70A. Mam ale v aute dost spotrebicov - okna, zrkadla, siber, vyhrev sedaciek, samozrejme radio (origo skoda + cd changer) - vsetko na elektriku, a bojim sa, ci mi bude 70A dost dobijatbaterku, aby sa mi nestalo, ze niekde ostanem stat, hlavne teraz v zime. Oplati sa mi ich menit??? Este info o baterke: 12V, 70A, 700EN. Dik za radu.
Obrázek
nitroman
Kontaktovat uživatele:

Re: 70A Bosch vs. 90A Bosch pre 1,9

Příspěvek od nitroman »

Nikto nic???
Obrázek
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Re: 70A Bosch vs. 90A Bosch pre 1,9

Příspěvek od Honza_t »

Altík jen prospěje. Spotřebičů máš hodně, ale určitě nejedou všechny naráz, takže zas tak nutný to nemusí být.

Mám okna, zrcátka, rádio taky žejo, přídavný světla, nějaký elektronický vychytávky... a táhne to 70A Magneton, takže ještě horší než 70A Bosch - skoro nedobíjí na volnoběh. Teď při velkých mrazech -19°C už jsem pozoroval že startér točí málo, ale to se dá čekat když v týdnu jedu 2x denně 2km a to se nedobije nic, ještě když pořád stojím na semaforech. A baterku mám 44Ah, 360A, takže se není čemu divit, ta je vycuclá hned.

To musíš ty sám vyzkoušet jestli ti to bude stačit nebo ne. Zase u 1.9D bych ho asi dal, tam budou "trochu" jiný nároky.
Odpovědět