Váha motoru
dotaz na váhu motoru
zdravim,nevíte kolik váží motor 1.3 ,sehnal jsem motor ale je to 220 km,tak to chci poslat ppl díky
-
ondrej256 - FK
Váha motoru
Už nějakou dobu uvažuju o koupi druhého motoru 1.3MPI 50kw, mám 40kw verzi, je ježděná už přes rok hodně ostře a začíná to na ní být znát. Jenže nemám žádné zvedáky na motorky kterýma bych mohl motor pohodlně vytahnout a pohodlně dát do auta. Tak bych se chtěl zeptat kolik takový motor váží. Předpokládám, že převodovka má taky velkou váhu. Tak kolik kg mě ubere převodovka když ji sundám. Lze vůbec bez nějakých specialních zvedávů namontovat motor?
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Váha motoru
Já když vyndaval motor, tak jsem sundal přední kola a spustil auto co nejníž to šlo.. vypodložil špalíkem, odšrouboval držáky a zvednul auto co nejvíš.. obyčejnym heverem.. pak jsem ho vytáhnul ven i s převodovkou.. je lepší ale když vás bude víc
přovodovka má myslim 30kg cca.. dá se sundat když seš sám
montáž byla horší.. strejc a tatík motor zvedli na lanech a já ho vypodložil heverem a pak se tam došteloval
montáž byla horší.. strejc a tatík motor zvedli na lanech a já ho vypodložil heverem a pak se tam došteloval
Moje zlato - Felicia 1.3 MPi
Hlava, ŘJ, vačka Motor Excel
Odlehčený setrvačník a řemenice
kW - to kdybych věděl
Hlava, ŘJ, vačka Motor Excel
Odlehčený setrvačník a řemenice
kW - to kdybych věděl
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Re: Váha motoru
Tak záleží jaká jsi korba, ale vrchem bych to nedělal (pokud ho nemáš za co zavěsit). Spodem se to dá, jen doporučuju nejdřív sundat převodovku, je to těžkej krám.
Re: dotaz na váhu motoru
chocen