Motor škube až zhasne

Simos 2P
135M, 136M
Cibule - FK

Motor škube až zhasne

Příspěvek od Cibule - FK »

Dobrý den, někdy při rozjezdu jak na jedničku tak na dvojku motor škube a pak se třeba naraz rozjede normálně, pak zas v pohodě třeba a pak zas někde stojím na křižovatce a zas na jedničku uplně se dusí čím víc plynu přidávám tím je to horší až třeba úplně zhasne a už ho nenastartuji jako kdyby byla baterie vybitá prostě nejde ani startér neškitá. Na druhý den zas nastartuji zas třeba jede v pohodě a pak zas třeba nepravidelně se to děje.Můj typ vyměnit svíčky, vyčistit škrtící klapku, vyměnit palivový filtr, napadá Vás ještě něco co vyčistit nebo vyměnit, hodně lidí tu řešilo něco podobného ale nepřijde mi že stejného, přijde mi divné že jeden den jede úplně v pohodě a druhý den zas ne...
mikka

Re: Motor škube až zhasne

Příspěvek od mikka »

Podívej se na kontakty na baterce a na ukostření motoru.
Cibule - FK

Příspěvek od Cibule - FK »

nechápu jak s tím souvisí baterie (ta je normálně připojená kontakty nejsou nějak znečištěné) a ukostření motoru tím myslíš jako co? Jsem laik co se aut týče, ale tvá odpověď mě zaskočila
satik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik »

Zkusil bych vyměnit svíce mrknul bych na kontakty na zapalovací liště a palivovej filtr taky bych vyměnil pro jistotu ... :-) pak bych bádal dál
mikka

Příspěvek od mikka »

Píšeš, že ti startér ani neškytá. Jestli tím myslíš, že se chvílemi nechce při startování točit, tak asi nedostává šťávu z baterie.
Pokud jsou kontakty na baterii ok, tak se ještě podívej na mínus kabel od baterie. Je druhým koncem přišroubovaný na motoru a uprostřed je na něm nalisované oko, kterým je spojený na karoserii za pravým tlumičem.
Odpovědět