Kdyz je zahraty tak obcas chipne

Simos 2P
135M, 136M
bBIKEr
Kontaktovat uživatele:

Kdyz je zahraty tak obcas chipne

Příspěvek od bBIKEr »

Prosim vas mohl by mi nekdo proadit co by to mohlo delat?
Kdyz rano nastartuju auto studeny,tak v pohode....ale kdyz uz je auto aspon torsku zahraty tak se mi stane ze treba za jizdy vyradim a otacky spadnou az auto chcipne....
stava se to jen na volnobeh....obcas s mi to stalo i na miste hned po nastartovani...auto chytne hned,ale otacky spadnou a zdechne to,stalo se mi to i 4x za sebou....ale dela to jen obcas,ne porad....
jeste kdyz je auto zahraty,tak na volnobeh na miste mi kolisaji otacky ze i pohasinaji svetla a treba kdyz to proslapnu tak pri klesani otacek auto i nekdy chcipne,kdyz otacky klesnou hodne...
jinak svicky mam novy a klapka vycistena a vyresetovana
Muze mi prosim nekdo poradit cim by to mohlo byt?
diky moc
SERTE METAL V KOSTKÁCH !!!
vonyt
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdyz je zahraty tak obcas chipne

Příspěvek od vonyt »

kejmo mě to dělá taky :D :( když stojim na místě tak to občas chcípne.. možná to bylo ale tim, že jsem byl na suchu ale to pochybuju asi
Moje zlato - Felicia 1.3 MPi
Hlava, ŘJ, vačka Motor Excel
Odlehčený setrvačník a řemenice
kW - to kdybych věděl :D
bBIKEr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bBIKEr »

tak ja na suchu urco nebyl nikdy kdyz mi to zdechlo...
mam takovej pocit ze to dela od ty doby co sme se vrtali v ty klapce,ale to si nejsem jistej....
SERTE METAL V KOSTKÁCH !!!
emge

Příspěvek od emge »

Príčin by mohlo byť veľa, ale ak to súvisí s teplotou, problémom by mohol byť snímač teploty a tlaku vzduchu. Je umiestnený v nasávacom potrubí a zanáša sa podobne ako škrtiaca klapka. Na vyčistenie je vhodný tento prípravok:
http://www.liquimoly.cz/detail/cistic-n ... hu-novinka

Ďalej by som odporúčal vyčistiť kontakty na svorkách všetkých snímačov nejakým vhodným čističom na kontakty, napr. Kontakt 61.

A ďalším možným problémom by mohol byť vadný snímač teploty chladiacej kvapaliny. Nezabudni, že ma 2 okruhy. Riadiaca jednotka môže dostávať chybné informácie, aj keď "budíky" ukazujú správnu teplotu.
halmosmi - FK

Příspěvek od halmosmi - FK »

Ako sa dá zistiť že je ten snímač zlý?Alebo dá sa ešte niečím iným vyčistiť,ako tým LIQUI MOLY?
Odpovědět