Motor je od 50km/h děsně líný

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
bindis - FK

Motor je od 50km/h děsně líný

Příspěvek od bindis - FK »

Zdarec milovníci kvalitní škodovky.. Mám takovej problém, kterej mě u mojí Barunku poslední dobou tíží.
Do 50 v hodině je krásně živá, ale od 50 do 80 se ji moc nechce no a od 80 do 100 ji musím přemlouvat aby jela, maximálka je tak 130 a víš ani rana.
motor nabýrá strašně pomalu otáčky, oproti tomu, když sem ji kupoval děsně zlenivěla, postupně se to zhoršuje. 4ím to muže být ?
Je tam nový čidlo otáček, střední a zadní díl véfucu, kabely, oleje a filtry, krom palivového teda... novej palec i víčko rozdělovače :D prostě mě už nenapadá, proč se jí nechce.
Nenapadá vás něco ?
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Re: Motor je od 50km/h děsně líný

Příspěvek od ferdamravenec »

koukni taky do katu , jak dlouho je ten zadní díl nový ????
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Co třeba zasviněná škrtící klapka,nebo ucpaný palivový filtr
bindis - FK

Zadní díl je 2 dny starej :d střední týden. palivovej filtr nevím jak dlouho.. no a tak klapka je kde ? co já vím, tak je jen u mpička ne ? a jaká si pseudo klapka je asi někde v sání ne ? k ní se dostanu jak ?
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Jestli to před výfukem jezdilo normálně, tak klidně může být chyba ve výfuku...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Vasek

Příspěvek od Vasek »

a pokud se výkon postupně snižuje, tak to může také být v tom palivovém filtru... určitě ho vyměň
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat ;-)
bindis - FK

nene právěže před výměnou véfucu to bylo mnohem horší, ten byl vyhnilej zevnitř hrozně, bylo jasný, že re tou rzí ucpanej, po výměně se to dost zlepšilo, ale oproti dřívějšímu stavu je tam stále něco špatně, mám nalítaných něco málo přez 180k a kolega co má kombika a má nalítaných 350k tak mu to jede podstatně lépe.. no palivovej ffiltr vyměním a co takhle čidlo teploty ? nemůže to dělat ? =) jo ten filtr se musí měnit jedna báseň, to je někde u nádrže ne ?
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Já mám už skoro 190 tis a motor lítá jedna báseň(1,3).......nejdřív bych skusil ten palivový filtr a vyčistit klapku(vstřikovací jednotku)....čidlo teploty vody by to mohlo dělat taky....možná by to chtělo napojit na WAG
bindis - FK

No wag nemám :D někdo z Brna a okolí kdo ho má ? =) je tozajímaví no, sem zvědavej která drobnost to bude, stejně ať se najde jakákoliv závada, nezmění to můj názor, že feličita je prostě člen domácnosti a spolehlivé auto. Však se uzdraví =) zejtra ´výměna palivovéhu filtru a uvidím.
Odpovědět