Rozebrání dveří

vybavení a úpravy interiéru atd.
uhlik214 - FK

Rozebrání dveří

Příspěvek od uhlik214 - FK »

Čau,
chci se zeptat jak rozeberu přední dveře? Našel jsem tu jedině hrozně stručné popisy. Kde zhruba a co musim sundat a odšroubovat?

Díky kluci.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozebrání dveří

Příspěvek od emilio52 »

Pokud jsi alespoň trochu zručný tak to musí stačit :lol:
šroub pod madlem ,pod kličkou na spouštení okna a ještě jeden pod krytkou .Pak už jen opatrně vypáčit tapec . ;)
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

jináč si stáhni příručku , ale postup je stejnej
P1azer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od P1azer »

Je to fakt jednoduchý. Je tam sice pár skrytejch šroubů, ale dá se to. Hlavně nejdřív rozebrat madlo a kličku, oddělat všechny šrouby a repro, odšroubovat caplík zamykání a pak už jen síla na odcvaknut tapecu. Doporučuji si dopředu koupit náhradní "plastový cvočky" který drží ten tapecír, když jsem to sundával já, tak mi těch origo vydržela asi půlka (a koupil jsem nějaký šmejdy na aukru, takže jsem u toho měl nervy, když jsem to cvakal zpět, protože se mi některý rozpadly i při tom nacvakávání).
FELICIA LXi [] 1.3MPi, r.v. 1999 Deep sea blue metalic
Ford Focus II 1.6 TDCi 80kW
uhlik214 - FK

Příspěvek od uhlik214 - FK »

Díky, právě jsem to dodělal. Bál jsem se právě těch skrytých šroubů, abych to nerval i s nima ;) Všechny ty nacvakávky vydrželo jenom madlo trochu prasklo.. No co aspon tam je ted klika, nemůžu mít všechno :D

Jinak dobrej návod, kdyby někdo potřeboval..

http://www.autoopravy.eu/index.php?akce=2&id=119
Odpovědět