Zdravím
Mám problém při zozjezdech po delším stání. Po nastartování chytne hned,ale po rozjezdu škube a nechce jed.Po tak asi 50metrech se chytne a jede normálně.Když dojedu na místo určení a pak za 2,3,4 hoďky chci jed dál tak to je v pořádku.Ale po 8h.je ten problém zase tady.Měnil jsem pal.filtr,svičky,kabely.Klpka je čistá.
Já si osobně myslím že je to pal.čerpadlo nebo regulátor tlaku.Abych nezapoměl jedná se o 1.6mpi r.v.1999
Škubání při rozjezdu / po delším stání /
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škubání při rozjezdu / po delším stání /
Jestli za chladna a vlhka, tak bych zkusil ještě zapalovací cívku, na diagnostice kouknout na hodnoty snímače teploty a pak případně změřit tlaky (studený motor má špatnou kompresi jednoho válce).
Jestli za horka, tak je to normální. To prostě 1.6ky dělají. Až se ochladí přestane to dělat.
Jestli za horka, tak je to normální. To prostě 1.6ky dělají. Až se ochladí přestane to dělat.
-
Sony
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škubání při rozjezdu / po delším stání /
Problém jsem vyřešil.Chyba byla v čidle teploty.Toto čidlo se skládá ze dvou čidel jedno je pro ukazatel teploty a druhý pro řídící jednotku.A právě toto čidlo ukazovalo při provozní teplotě jen 27 stupňů.