Domečky pro výšky

dotazy a rady na vše kolem hudby
smazany clen - FK

Domečky pro výšky

Příspěvek od smazany clen - FK »

Když už se tady ukazují kufry, mně by zajimalo jak mate vyřešeno umistění výškových repro. Hledám inspiraci.
Collin - FK

Re: Domečky pro výšky

Příspěvek od Collin - FK »

Je to jednoduché, chceš lamino? Pokud ne tak to mužeš dát do zrcátek nebo na tapec. Jinak toho moc nebude.
Bolthorn - FK

Příspěvek od Bolthorn - FK »

Dej to rozhodně do zrcátek, uděláš nejlíp, budeš to mít co nejblíže k uším. Taky mě to teď čeká, tak se s tím snad nějak poperu, ale není na tom snad nic těžkého.
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
smazany clen - FK

No jo tappaju mam prolustrovaneho křížem krážem. Šlo mi spíš o to jak to mate udělano vy. :oops: Taky se mi nejvic zamlouvá umistění do zrcátek, i když mam manuální nějak to vymyslím. Nechci ničit tapec takže asi do zrcatek.
Bolthorn - FK

Příspěvek od Bolthorn - FK »

Jaké budeš mít kompa?
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Nechce se ti ničit tapec, ale zrcátka jo?
smazany clen - FK

No zrcatek tu mam habaděj ale ty tapecy se mi nějak neshánějí dobře:D. Chci aby to bylo co nejmín nápadné.
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

já je mám u sloupku na palubce...taky se mi nechce kurvit tapec nebo trojůhelníky....
nojmis - FK

Příspěvek od nojmis - FK »

osobně bych koupil nové trojuhelníky za pár korun, kdekoliv a ty upravil do kapek laminátem. Původní ti zůstanou a můžeš to kdykoliv vrátit. koukni a pročti témata na www.autohifi.cz
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

nojmis píše:osobně bych koupil nové trojuhelníky za pár korun, kdekoliv a ty upravil do kapek laminátem. Původní ti zůstanou a můžeš to kdykoliv vrátit. koukni a pročti témata na http://www.autohifi.cz
to mě taky napadlo...ale nemam na to čas až na příští mimon budou..a hlavně já mám takový trochu větší vejškáče tak je asi zadělam někam do palubky....
Odpovědět