1,3BMM při přidání plynu chcípne

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
czscorpio

1,3BMM při přidání plynu chcípne

Příspěvek od czscorpio »

Zdravím,tak jsem tu zas.Chtěl jsem si zajet pro radiátor topení a felinka mě zase vypekla..Nastartoval jsem,ujel jsem asi 30 m a motor chcípl.Po chvíli domlouvání motor naskočil,ve volnoběhu šlapal jak hodinky,jakmile se ale přidá plyn je konec,motor umře.Zkoušel jsem to vícekrát,ale pokaždé stejný výsledek,po přidání plynu motor zdechne.Jestli se s tím už někdo setkal a mohl poradit budu velmi vděčný.Mám nějaké představy,ale raději si nechám poradit od zkušenějších.Včera jsem ujel asi 150km a bez problémů.Jediný co jsem udělal,že jsem dotankoval nádrž asi 15l benzínu.Poté jsem jel ještě v pohodě domů asi 30km,kde jsem auto odstavil.
Kroupa
Kontaktovat uživatele:

Re: 1,3BMM při přidání plynu chcípne

Příspěvek od Kroupa »

co filtr paliva,kdy byl měněn?
czscorpio

Příspěvek od czscorpio »

Ten byl měněn v létě,ale narazil jsem tu na foru na stejnej problém a tam to způsobil zapalovací modul.A ten jsem měnil před třemi měsíci a nebyl zrovna levný.Minule se to projevilo tak,že auto při jízdě zdechlo a už jsem ho nenastartoval.Teď je to trochu jiné,volnoběh v pohodě,ale po přidání plynu motor nedejchá. :( Že by po třech měsících odešel modul do věčnejch lovišť?Na to nechci ani myslet.Asi zkusím v okolí sehnat od někoho modul,abych mohl vyloučit tuto závadu.
czscorpio

Příspěvek od czscorpio »

Tak jsem zpátky,jak jsem slíbil.Modul jsem dnes vyzkoušel na jiné feldě a dělalo to samé.Koupil jsem jiný,namontoval a zatím to vypadá,že vše běží jak má.Ale ještě uvidím,musím felinku protáhnout někam dál,abych si byl jistý,že je vše v pořádku. ;)
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Hlavně jestli si nekoupil činu apod. !! to bys to měl zachvilku zase zpátky. ;)
czscorpio

Příspěvek od czscorpio »

Čína tam nebyla ani před tím,teď tam půjde znovu Bosch a ještě jeden bude do rezervy až přijde z reklamace. :salut:
kalozi - FK

Příspěvek od kalozi - FK »

Caute chalani neviem to tu moc ovladat tak preto to pisem sem. Mam par otazok a potrebujem na ne odpoved a nie blbe poznamky dakujem . Takze mal som skodu feliciu mpi zadrel sa mi modor odislo olejove cerpadlo :( kupil som motor ale on. Nebol mpi ale karburatorovi vimenili mi sanie strekovanie vsetko ale snimac kluky tam nedali lebo v tomto bloku neni na nho miesto takze nastartujem a motor hnet skape co to moze bit a ajk viriesim ten snimac ? Prosim vas dakujem
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Jednou ti to nestačí?? Navíc určitě ten motor nebyl karburátor ale Bmm tzn jednobodový vstřik. A není to určitě snímač polohy kliky ale čidlo klepání.
Odpovědět