Slabé svetlá

Mego - FK

Slabé svetlá

Příspěvek od Mego - FK »

Moje svetlá svietia slabo. Najprv som mal problém ten, že mi dosviatili asi 15 metrov pred auto, čo znamenalo, že sa nedalo jazdiť, lebo nebolo nič vidno. Čiastočne som to opravil tak, že som ich dvihol pomocou tej malej bielej šruby z motorového priestoru. Stále je to však slabý prúd svetla. Jednu žiarovku mám asi trojmesačnú, druhú 18 ročnú. Chcem sa spýtať, či by nebolo lepším riešením kúpiť nejaké halogénové žiarovky, resp. ako toto celé vyspraviť?
FeldaCombi
Kontaktovat uživatele:

Re: Slabé svetlá

Příspěvek od FeldaCombi »

projdi kabely a ocisti kabelova očka kostry na karoserii (hnede kabely)
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

no jestli to nebude tím že ti nefungujou hydroštely

kvalitní žárovky v každým případě , ale to si musíš vyzkoušet sám , každej má na to jinej pohled , preferuje něco jinýho ...........
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matuhsch »

rozebrat světla a vyčistit skla a případně paraboly, lepší zarovky -doporucuju osram nightbreaker, zkontrolovat kabely a dobijeni a pokud nefunguji hydrokorektory tak vysroubovat ty tyčinky o kousek dal abys nemel světla spadnut dolu.
Obrázek
Obrázek
hydrant

Příspěvek od hydrant »

mego, je to nejspíš tak jak naznačil "ferdomravec", máš v koudeli hydroštely. Zkus proti stěně pootočit knoflíkem světlometů, jestli se nezvedaj, tak hydra ... až pak řeš žárovky. Měl jsem stejný problém, pomohla úprava na elektrické ovládání sklonu ... viz vlákna.
Odpovědět