Využijku tohle vlákno k prakticky totžnýmu dotazu, protože ségra se švagrem budou kupovat nový auto a pokud by šla dobře střelit felda ještě tak by ji prodali, jinak železná ruka jeřába vrakovištního.
K autu: 1997 krátká 1,3 mpi bez serva a klímy, 120k km, nebouraná, přední mlhovky, centrál (trochu blbne při spolujezdcových dveřích), střešní okno (velm vs3, trochu sviští vzduch už), palubák tc-6, střední panel takovej ten černej, ohlej nahoru se dvěma přihrádkama, přihrádka pod sedadlem řidiče. Knoflíky od topení a hydrosvětel (který mimochodem funguje) + rámeček kolem přihrádek na středovým panelu nastříkaný na modro, tapece jsou krásně čistý, protože na nich má ještě pláty ze zátěžovýho koberce a na tom teprve gumový koberečky. STK do listopadu, pokud jim nedodají nový auto do té doby tak ji ještě bude muset absolvovat, jinak mu na minulé říkali, že by chtělo vyměnit palivový potrubí.
Co se týče kastle: zadní lemy kvetou, zakryl to těma plastovýma potvorama, prahy jsem viděl akorát něco na stranách u podběhů, jinak hever krásně udrží a dveře od kufru by možná už chtěly taky vyměnit. Pod autem jsem nebyl, tak to říct nedokážu, jak je na tom spodek.
K autu by byl schopnej dodat ještě sadu zimních kol i s pneu (co s nima bez autě

) a je tam nikdy nepoužitá, původní rezerva. Ekovýpalný zaplacený není (to je myslim 10k nebo tak nějak, že?). Vzhledem k tomuto si tak říkal, že když by to nabídl za 5 000, což jsem mu říkal, že si myslím, že by to auto bylo hned pryč

osobně bych řekl tak 8 - 10 000? Ať případně nepřijde zkrátka nebo aby dlouho neprodával přeceněný auto tak jsem mu říkal, že se zeptám ještě tady. Nuže, kolik si myslíte vy?
Jo a ještě tam má tažný s odnímatelnou kulou, zámek zpátečky a 2 relativně kvalitní repra v zadním platu (jsem trochu audiofil, mně by nestačily

)