díra

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
Daniel

díra

Příspěvek od Daniel »

Ahoj, potřebuju poradit.Na fotce vidíte díru co jsem našel v prostoru nad připojením výfuku k motoru.Můžete poradit co s tím?Moc se v tom nevyznám.Mám 1.3 40kw 1995 .Díky
Obrázek
Návštěvník

Re: díra

Příspěvek od Návštěvník »

Z te fotky zrovna moc videt neni. Ta dira je zkrz nebo jen dulek? vede to nekam nebo je jen to vyfukove potruby provrtany jen tak???
Jyrgen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jyrgen »

to je ten plechovej dekl na svodech, co se zahřívá a vede od něho trubka s teplým vzduchem do filtru.
tu díru neřež ;) mám pocit že je tam schválně, taky sem ji tam totiž měl (než sem celej ten plech zahodil)
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV

ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
Lybor - FK

Příspěvek od Lybor - FK »

z té díry by měla u BMM védst trubička a na konci je zacpaná gumovou záslepkou.teda tak to aspoň mají favority bmm.když jsem u favorita teď měnil ten plech tak jsem tu trubku musal odšroubovat.ty ji tam nemáš.tak nevím
Jyrgen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jyrgen »

jo počkat, to je pravda, taková malá trubička nakonci zacpaná. ta mi tam zůstala, to je fakt :) proto tam ta díra byla :-D ikdyž u mě ten plech vypadal jak ementál proto šel do pryč...
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV

ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
Odpovědět