Výměna přední parkovací žárovky

smazany clen - FK

Výměna přední parkovací žárovky

Příspěvek od smazany clen - FK »

Mám takový problém nesvítí mí přední parkovací světlo (ta malá žárovička vedle halogenky) a nějak to neumím vytáhnout a vyměnit. Halogenka se mění v pohodě, ta má takový západkový patent s drátkem. Ale jaký je správný postup na vytáhnutí toho mechanismu v čem drží parkovací žárovička. Nějak si s tím nevím rady a nechcit o zničit. Se to musí nějako pootočit a vyrvat? Nebo je tam nějaké západka? Kdo poradí :oops:
Jurka - FK

Re: Výměna přední parkovací žárovky

Příspěvek od Jurka - FK »

Normálně vytáhnout...nic víc nic míň (žádný otáčení atd...) Je to tam prostě jen zakleslý a stačí jen vytáhnout mě to jde lehce docela...
moskvic - FK

Příspěvek od moskvic - FK »

Je možné že je tam ta objímka je zapečená..pokud to nejdo x leet neměnil..takže použít více síly..
smazany clen - FK

Sice ty žárovky vůbec nepoužívám, ale zjistil jsem že mi nefunguje. Tak to chci vyměnit kvůli cajtům.
Tak dík, zkusím to prostě vyškubnout.
moskvic - FK

Zas ať neurveš kabely z patice...ne pokaždé je radno řídít se heslem co jde urvat urvi, co nejde urvat zkurvi..zkus vzít kombinačky a silou s tím otočit ať pokud je to zapečené tak to povolí..
smazany clen - FK

Točit s tím jde, jen jsem nevěděl jestli za to můžu jen tak zatáhnout.
moskvic - FK

Určitě...táhni co to jde...přinejhorším ti zůstane žárovka v parabole :)
smazany clen - FK

Vyřešeno!
Při výměně přední parkovací žárovky u Felicie stačí pořádně silou zatáhnout za to černé minidržátko.
Žádný speciální patent to nemá. Díky ;)
Zdeny89 - FK

Příspěvek od Zdeny89 - FK »

Jak je možné že mi nejde vytáhnout objímka s žárovkou parkovačka?Zkoušel jsem jí vytáhnout měla by jít lehce zkoušel jsem vší silou zkoušel jsem i točit ale nejde vím blbej dotaz ale připadá mi jako by byla seklá nebo zimou. :roll:
Zdeny89 - FK

Příspěvek od Zdeny89 - FK »

Tak žárovka vyměněná bylo to teplem jel jsem do Ostravy a v Ostravě jsem otevřel kapotu a žárovka šla pěkně vytáhnout takže to bylo tím že se v zimě smršťuje materiál a v teple se roztahuje takže teď už ok
Kakamil

Příspěvek od Kakamil »

Ahoj,
máte někdo zkušennost s nákupem objímky pro parkovací žárovku do Feldy??? Ta moje se zlomila a je tam špatnej kontakt a žárovka nesvítí :-(

Poraďte, kde takovou plastovou věc koupit? :-) (e-shop, prodejna, bazar, vrakoviště,......)

Díky,
Kamil
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Myslím že sis odpověděl sám kde se dá sehnat .V cukrárně ji nevedou :lol:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Odpovědět