Výměna přední parkovací žárovky
-
smazany clen - FK
Výměna přední parkovací žárovky
Mám takový problém nesvítí mí přední parkovací světlo (ta malá žárovička vedle halogenky) a nějak to neumím vytáhnout a vyměnit. Halogenka se mění v pohodě, ta má takový západkový patent s drátkem. Ale jaký je správný postup na vytáhnutí toho mechanismu v čem drží parkovací žárovička. Nějak si s tím nevím rady a nechcit o zničit. Se to musí nějako pootočit a vyrvat? Nebo je tam nějaké západka? Kdo poradí 
-
Jurka - FK
Re: Výměna přední parkovací žárovky
Normálně vytáhnout...nic víc nic míň (žádný otáčení atd...) Je to tam prostě jen zakleslý a stačí jen vytáhnout mě to jde lehce docela...
-
moskvic - FK
Je možné že je tam ta objímka je zapečená..pokud to nejdo x leet neměnil..takže použít více síly..
-
smazany clen - FK
Sice ty žárovky vůbec nepoužívám, ale zjistil jsem že mi nefunguje. Tak to chci vyměnit kvůli cajtům.
Tak dík, zkusím to prostě vyškubnout.
Tak dík, zkusím to prostě vyškubnout.
-
moskvic - FK
Zas ať neurveš kabely z patice...ne pokaždé je radno řídít se heslem co jde urvat urvi, co nejde urvat zkurvi..zkus vzít kombinačky a silou s tím otočit ať pokud je to zapečené tak to povolí..
-
smazany clen - FK
Točit s tím jde, jen jsem nevěděl jestli za to můžu jen tak zatáhnout.
-
moskvic - FK
Určitě...táhni co to jde...přinejhorším ti zůstane žárovka v parabole 
-
smazany clen - FK
Vyřešeno!
Při výměně přední parkovací žárovky u Felicie stačí pořádně silou zatáhnout za to černé minidržátko.
Žádný speciální patent to nemá. Díky
Při výměně přední parkovací žárovky u Felicie stačí pořádně silou zatáhnout za to černé minidržátko.
Žádný speciální patent to nemá. Díky
-
Zdeny89 - FK
Jak je možné že mi nejde vytáhnout objímka s žárovkou parkovačka?Zkoušel jsem jí vytáhnout měla by jít lehce zkoušel jsem vší silou zkoušel jsem i točit ale nejde vím blbej dotaz ale připadá mi jako by byla seklá nebo zimou. 
-
Zdeny89 - FK
Tak žárovka vyměněná bylo to teplem jel jsem do Ostravy a v Ostravě jsem otevřel kapotu a žárovka šla pěkně vytáhnout takže to bylo tím že se v zimě smršťuje materiál a v teple se roztahuje takže teď už ok
-
Kakamil
Ahoj,
máte někdo zkušennost s nákupem objímky pro parkovací žárovku do Feldy??? Ta moje se zlomila a je tam špatnej kontakt a žárovka nesvítí :-(
Poraďte, kde takovou plastovou věc koupit? :-) (e-shop, prodejna, bazar, vrakoviště,......)
Díky,
Kamil
máte někdo zkušennost s nákupem objímky pro parkovací žárovku do Feldy??? Ta moje se zlomila a je tam špatnej kontakt a žárovka nesvítí :-(
Poraďte, kde takovou plastovou věc koupit? :-) (e-shop, prodejna, bazar, vrakoviště,......)
Díky,
Kamil
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Myslím že sis odpověděl sám kde se dá sehnat .V cukrárně ji nevedou 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda