Chybějící odvzdušňováky

Pantheria - FK

Chybějící odvzdušňováky

Příspěvek od Pantheria - FK »

Zdravim,
dnes jsem se při výměně marně pokoušel najít odvzdušňováky zadních brzd. Prostě jsem se nikde na zadní nápravě nenašel. Mám 1,9D combi. Netušíte někdo, kde vlastně jsou? Je to blbá otázka, já vím, ale ony tam prostě nejsou ve šťítu je jen přívod do prasátka a tam bych se taky čekal. Ale nejsou tam.

Martin
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: Chybějící odvzdušňováky

Příspěvek od Kuladmin »

Museji byt primo nad privodovou trubickou - pokud nejsou tak ti uz upadly urezly nebo je nekdo skousel povolit a utrhal je. Nej reseni stejne ty brzdovy valecky mozna uz i tecou je vymenit je cele + novy odvzdusnovaky a bude klid. Pac odvrtavat je stejne nema cenu zavit pocuchas navic dole je dosedaci plocha jak ji porusis potecou a stejne to pak zahodis a koupis novy.
Pantheria - FK

No budete se divi, ale nejsou ani na jedné straně a nenašel jsem po nich žádný pozůstatek. Dokonale plynulý povrch.
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

No bejt tam ale musí... jak by jinak ty brzdy ovzdušnili ???
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

Vot ETKA - je to tam. :lol: :lol:
Pantheria - FK

Kua, chlapi. Já vím, že by tam měly být. Aĺe nejsou. Já to nechápu. Jsou tam je dvě hlavy šroubů prasátka a přívodní trubka kapaliny. Škoda, že jsem to nevyfotil. To je fuk. Až se na to vrhnu, tak tam dám normálhího čuníka a s odvzdušňovákem. Jen mám dotaz, řešíte nějak utahovací momenty hlavní matice, co tlačí buben k náboji zadního kola?
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

Sorry za OT :
Máš nejaký vzácny prototyp. ;)
Ešte by tam mohol byť automatický odvzdušňovák ako na ústrednom kúrení. :lol:
Ak ho vyberieš, hoď foto - je to zaujímavé.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Proste je nekdo utrhl a v dirce je bordel nic vic. Hlavne dej nove sroubky co drzej ty brzdovy valecky !! tydle stare budes rad kdyz povolis a zahodis pripadne utrhnout taky reseni a bude to pak ok.
S tim utahovanim stredove matice spravne poskladej lozisko namaz - pripadne pokud loziskou uz chrasti dej nove dotahni nadoraz poklepej kolmo na buneb jeste dotahni aby si lozisko sedlo a pak povol tak 1/4 az 1/2 otacky resp dle toho az se bude kolo primerene volne otacet. Pak az das kolo skus zda nema vykyvy zda je to ok.
Odpovědět