Hadica zo vzduchoveho filtra

Simos 2P
135M, 136M
civic66

Hadica zo vzduchoveho filtra

Příspěvek od civic66 »

Nazdar, nedavno som kupil feliciu, a chyba tam hadica co ide zo vzduchoveho filtra do zvodov.Aky to ma vyznam ta hadica ked tam je a ked tam neni.Inak zaregistroval som zapach v interiery po pusteni vzduchotechniky taky nejaky smrad motorovy?
Skury
Kontaktovat uživatele:

Re: Hadica zo vzduchoveho filtra

Příspěvek od Skury »

Předehřev vzduchu v zimě... Stejně je skoro fuk, jestli tam ta hadice je nebo není. Půlka felicií ji nemá.

Možná by stačil vyměnit filtr v topení.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00Inferno00 »

Já tam tu hadici měl, podle mě tam v zimě není na škodu ;)
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
civic66

Příspěvek od civic66 »

A kde sa nachadza filter kabinovy vo felde?
Lukoo88 - FK

Příspěvek od Lukoo88 - FK »

V topeni
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

00Inferno00 píše:Já tam tu hadici měl, podle mě tam v zimě není na škodu ;)
Na škodu není, ale taky nepomůže :) Rozdíl v ohřátí motoru je skoro neměřitelný ;)

Ono je sice pěkný, že nejde do motoru tak studený vzduch ale má to i druhou stranu problému - teplejší vzduch znamená méně paliva a to znamená míň tepla, takže se zahřívá asi tak stejně rychle. Akorát to míň jede, to jo :lol:
civic66

Příspěvek od civic66 »

Lukoo88 píše:V topeni
Ak by sa dalo konkretnejsie
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

vedle baterky ,to šedivý ,já natom mám silonovou ponožku .
Obrázek
mělo by tam být něco jako molitan pod tou mřížkou ,je taky možný že tam nic nemáš.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
civic66

Příspěvek od civic66 »

Dakujem dnes to pozrem, mimochodom pekny cisty motorovy priestor aj mne sa take pacia, cim si farbil hlavu ventilov
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

klasika sprei na disky :lol:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
robin1 - FK

Příspěvek od robin1 - FK »

Honza_t píše:Na škodu není, ale taky nepomůže :) Rozdíl v ohřátí motoru je skoro neměřitelný ;)

Ono je sice pěkný, že nejde do motoru tak studený vzduch ale má to i druhou stranu problému - teplejší vzduch znamená méně paliva a to znamená míň tepla, takže se zahřívá asi tak stejně rychle. Akorát to míň jede, to jo :lol:
Tá hadica tam nie je kvôli rýchlejšiemu ohrevu motora, ale kvôli nižšiemu množstvu paliva v zmesi.
civic66

Příspěvek od civic66 »

No vcera som zohnal novy kabinovy filter stal 2,9eur, pozostaval s dvoch vrstiev ktore sa polozia na box vzduchotechnyky vysie prilozejej fotky od emilio52.Po vymene stareho je to cosi lepsie dnes budem davat este tu hadicu tak dufam ze zapach sa s tym uplne odstrani.Dakujem za poradenstvo
civic66

Příspěvek od civic66 »

Mam taky postreh mozno to niekomu pomoze:?
- mal som uz druhu feliciu obydvoje su 1,3,MPi, pri tej prvej som bojoval s problemom, rannych alebo po dlhsom odstaveni startmy, kde sa objavovalo kratkodobe trhanie niekedy az zhasnutie motoru po vyslapnuty spojky alebo ubrani plynu.
Vymenil som termostat aj ked netrebalo, cidlo otacok, lamdasondu, ale na vymenu cerpadla paliva som to uz vzdal, takze som ju predal lebo sa mi naskytla lepsia kupa.

- Pri tejto zanovnej felicii som urobil upravu poradenu od kamarata za co mu dakujem::!!! odmontoval som hadicu ktora je medzi vzduchovym filtrom a zvodmi.A problem sa zacal opakovat ako aj u starej felicii, v ktorej tiez ta hadica chybal uz od kupi, niekde som cital ze tato hadica ma funkciu po nastartovani zohriati vzduch hnat ku vzd.filtru aby motor nasal tento teply vzduch a davkoval po cas otvorenia klapky mensie mnozstvo paliva benzinu.... To je urcite ten problem lebo uz som to zohnal spat a auto ide dobre.
Odpovědět