Hadica zo vzduchoveho filtra
Hadica zo vzduchoveho filtra
Nazdar, nedavno som kupil feliciu, a chyba tam hadica co ide zo vzduchoveho filtra do zvodov.Aky to ma vyznam ta hadica ked tam je a ked tam neni.Inak zaregistroval som zapach v interiery po pusteni vzduchotechniky taky nejaky smrad motorovy?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Hadica zo vzduchoveho filtra
Předehřev vzduchu v zimě... Stejně je skoro fuk, jestli tam ta hadice je nebo není. Půlka felicií ji nemá.
Možná by stačil vyměnit filtr v topení.
Možná by stačil vyměnit filtr v topení.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Já tam tu hadici měl, podle mě tam v zimě není na škodu 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
A kde sa nachadza filter kabinovy vo felde?
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Na škodu není, ale taky nepomůže00Inferno00 píše:Já tam tu hadici měl, podle mě tam v zimě není na škodu
Ono je sice pěkný, že nejde do motoru tak studený vzduch ale má to i druhou stranu problému - teplejší vzduch znamená méně paliva a to znamená míň tepla, takže se zahřívá asi tak stejně rychle. Akorát to míň jede, to jo
Ak by sa dalo konkretnejsieLukoo88 píše:V topeni
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
vedle baterky ,to šedivý ,já natom mám silonovou ponožku .

mělo by tam být něco jako molitan pod tou mřížkou ,je taky možný že tam nic nemáš.
mělo by tam být něco jako molitan pod tou mřížkou ,je taky možný že tam nic nemáš.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

Dakujem dnes to pozrem, mimochodom pekny cisty motorovy priestor aj mne sa take pacia, cim si farbil hlavu ventilov
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
klasika sprei na disky 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
robin1 - FK
Tá hadica tam nie je kvôli rýchlejšiemu ohrevu motora, ale kvôli nižšiemu množstvu paliva v zmesi.Honza_t píše:Na škodu není, ale taky nepomůžeRozdíl v ohřátí motoru je skoro neměřitelný
Ono je sice pěkný, že nejde do motoru tak studený vzduch ale má to i druhou stranu problému - teplejší vzduch znamená méně paliva a to znamená míň tepla, takže se zahřívá asi tak stejně rychle. Akorát to míň jede, to jo
No vcera som zohnal novy kabinovy filter stal 2,9eur, pozostaval s dvoch vrstiev ktore sa polozia na box vzduchotechnyky vysie prilozejej fotky od emilio52.Po vymene stareho je to cosi lepsie dnes budem davat este tu hadicu tak dufam ze zapach sa s tym uplne odstrani.Dakujem za poradenstvo
Mam taky postreh mozno to niekomu pomoze:?
- mal som uz druhu feliciu obydvoje su 1,3,MPi, pri tej prvej som bojoval s problemom, rannych alebo po dlhsom odstaveni startmy, kde sa objavovalo kratkodobe trhanie niekedy az zhasnutie motoru po vyslapnuty spojky alebo ubrani plynu.
Vymenil som termostat aj ked netrebalo, cidlo otacok, lamdasondu, ale na vymenu cerpadla paliva som to uz vzdal, takze som ju predal lebo sa mi naskytla lepsia kupa.
- Pri tejto zanovnej felicii som urobil upravu poradenu od kamarata za co mu dakujem::!!! odmontoval som hadicu ktora je medzi vzduchovym filtrom a zvodmi.A problem sa zacal opakovat ako aj u starej felicii, v ktorej tiez ta hadica chybal uz od kupi, niekde som cital ze tato hadica ma funkciu po nastartovani zohriati vzduch hnat ku vzd.filtru aby motor nasal tento teply vzduch a davkoval po cas otvorenia klapky mensie mnozstvo paliva benzinu.... To je urcite ten problem lebo uz som to zohnal spat a auto ide dobre.
- mal som uz druhu feliciu obydvoje su 1,3,MPi, pri tej prvej som bojoval s problemom, rannych alebo po dlhsom odstaveni startmy, kde sa objavovalo kratkodobe trhanie niekedy az zhasnutie motoru po vyslapnuty spojky alebo ubrani plynu.
Vymenil som termostat aj ked netrebalo, cidlo otacok, lamdasondu, ale na vymenu cerpadla paliva som to uz vzdal, takze som ju predal lebo sa mi naskytla lepsia kupa.
- Pri tejto zanovnej felicii som urobil upravu poradenu od kamarata za co mu dakujem::!!! odmontoval som hadicu ktora je medzi vzduchovym filtrom a zvodmi.A problem sa zacal opakovat ako aj u starej felicii, v ktorej tiez ta hadica chybal uz od kupi, niekde som cital ze tato hadica ma funkciu po nastartovani zohriati vzduch hnat ku vzd.filtru aby motor nasal tento teply vzduch a davkoval po cas otvorenia klapky mensie mnozstvo paliva benzinu.... To je urcite ten problem lebo uz som to zohnal spat a auto ide dobre.