1.3MPi chcípne a nejde nastartovat ani na LPG

se sporákem místo motoru :D
sturgeon
Kontaktovat uživatele:

1.3MPi chcípne a nejde nastartovat ani na LPG

Příspěvek od sturgeon »

Ahoj,nikde jsem nenašel můj problém tak musím založit nové forum.Mám 1.3MPi r.v.2001 najeto 180tis. na LPG.Stává se mi,že když jedu na benzín a mám v nádrži cca 1/4 benzínu tak mi někdy při jízdě přestane auto reagovat na plynový pedál a auto chcípne a pak nejde nastartovat na benzín ale ani na LPG :( .Stává se mi to ale častěji když na semaforu.Již jsem měnil zapalovací lištu,svíčky a vzduchový filtr.Když mám v nádrži víc benzínu tak se mi to téměř nestane.Děkuji za rady.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.3MPi chcípne a nejde nastartovat ani na LPG

Příspěvek od Kuladmin »

A co hledat teda chybu asi v te nadrzi resp v palivovem cerpadle???
rogalo - FK

Příspěvek od rogalo - FK »

Nevim kde je umistěné čerpadlo,ale jestli je tám sací potrubí tak dotáhni s pásky ,může to přisávát vzduch .
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Cerpadlo je v nadrzi pod zadni pravou sedackou je plechove viko a pod nim je cerpadlo. Vzduch to tezko muze prisavat to spis tamtudy bude vytekat benzin. Todle neni 120 apod.
Jozefj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozefj »

Pokud se ti toto stane tak nepřepínej na lpg.Pokud se tak stane tak přepni na benzin,sundej konektory z benzinových trysek a protoč motor.měl by chytit a hned zhasnout,zkus to ještě jednou a pak nasaď konektory a nastartuj.Pak se ozvi jak jsi dopad.
Odpovědět