nechal jsem si zatmavit okna nalepenim folii,u jedne mistni firmy.Na jednu stranu zaruka 7let,na druhou se me moc nepozdava kvalita provedeni.Jenze jsem nikdy nalepene folie u nikoho znameho blize nezkoumal,vlastne je ani nikdo z meho blizsiho okoli nema tak nebyla moznost.Davam fotky nejhorsich mist.Podelte se kdyz tak o sve zkusenosti,diky.
Kvalita nalepení zatmavovacích folií na skla
-
Pjotr - FK
Kvalita nalepení zatmavovacích folií na skla
Ahoj,
nechal jsem si zatmavit okna nalepenim folii,u jedne mistni firmy.Na jednu stranu zaruka 7let,na druhou se me moc nepozdava kvalita provedeni.Jenze jsem nikdy nalepene folie u nikoho znameho blize nezkoumal,vlastne je ani nikdo z meho blizsiho okoli nema tak nebyla moznost.Davam fotky nejhorsich mist.Podelte se kdyz tak o sve zkusenosti,diky.

- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Kvalita nalepení zatmavovacích folií na skla
A co reklamace?
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nějak se mě tam nelíběj ty bublinky ,zvlášť na zadních dveřích v rohu aby se to neodlepovalo až se to orosí .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
spiderwc40 - FK
proboha kolik za to chteli, takhle to mel i kamos v aute ale ten si to delal sam! Podle myho je to na reklamaci, bych si to od nich neprevzal
-
Pjotr - FK
Je to tyden stare,cerstve po nalepeni to videt nebylo.Stalo to 4.900 i s hornim tmavsim pruhem na prednim skle.Volal sem tam 2dny potom,a ze to musi napred zaschnout a pak to opravi.Asi zitra se za nimi stavim.Navic to ani neni nejak moc presne nastrihano pri pohledu zevnitr zblizka treba na rohovych okynkach.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No nevím, jak to chtěj opravit, to to budou propichovat jehlou
Po nalepení může být okno pod folií maximálně lehce zamlžené, ale nikdy tam nesmí být vzduchová bublina.
Po nalepení může být okno pod folií maximálně lehce zamlžené, ale nikdy tam nesmí být vzduchová bublina.
-
spiderwc40 - FK
no ja videl jednou v telce jak to nalepovali a hned odstranovali takovou sterkou ty bublinky. Vytlacovali je ven z pod folie tak uvidis co ti reknou ale nedej se a bud kdyztak tvrdej na ne!!!!!
Ty kráááááávo,tak ta cena je brutáááááááááální
. Já si nechal dělat 3 týdny zpátky koktu v kombi aji s tím pruhem na př.skle za 4tis + atest atd. Ty bublinky ti vyžere slunko a to zadní je fakt divný,zajed tam a reklamuj,hádej se,reklamuj a nenech se odbejt.
Moje auto - http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=26588
Díly na auta - http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 68&t=26556
TELEFON: 774 61 30 60
Díly na auta - http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 68&t=26556
TELEFON: 774 61 30 60
-
Abdul - FK
Toto je zfušované. Nech si to strhnú dolu a nalepia druhú.Inak to nebude.Nesúhlas so žiadnym prepichovaním a ani odliepaním rohov.Ak ti na to zasvieti slnko, tak sa to odlepí.
-
Dexter - FK
tohle už opravit nejde. když se lepí folie tak se musi vyhlazovat sterkou ale stejne tam místy bubliny zůstanou ty se pak propichujou jehlou aby se dostala ven voda a přilepilo se to. to se dělá když už je folie vyhlazená a ty bublinky co se misty najdou už nejdou vytlačit. tobě se už ta voda z těch bublinek vypařila takže to lepit už nebude. strhávat to je pěkná pakárna
-
Pjotr - FK
Jak to udelaji to uz bude jejich problem,odbyt se nenecham.Me byl do telefonu recen opak,ze to musi tyden zatvrdnou a pak to opravi,pokud uz to nejde....
-
Dexter - FK
no tak uvidíš jak to udělaj. hlavně pak dej vědět. sám sem na to zvědavej, taky plánuju...
-
Collin - FK
Tak vše tu bylo napsáno.. Cena je fakt vysoká.. Ale já platil za folie 5049.50,- A zevnitř když se na to koukáš, tak vidíš nedostaky jak je to špatně nastříhané..
A za to si nechali zaplatit???
Takhle sem dopadl já taky, ale s tím rozdílem, že sem to dělal já,na prvním autě, poprvé
( néé že teď bych dopadl líp
)
Reklamovat!
Reklamovat!
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Já to měl to samý.Taky bublinky a mapy pod folií.Ale po cca týdnu v létě se to krásně ztratilo.Taky jsem to chtěl reklamovat ale bylo mi řečeno vydrž.Tak jsem počkal.Dělali mi to u známého v autoskle a je to fakt kvalitka.Ale zkus se tam stavit.Já za to dát takové nekřesťanské peníze,tak řvu jak pardál..
-
Pjotr - FK
Tak jsem uz vytoceny na najevyssi moznou miru !! Ted jsem navic zjistil ze jak demontovaly brzdove svetlo co je nahore za sklem,ztratily asi puvodni plastovou cast do ktere se jedna strana toho svetla sroubovala,tak proste sebraly zaslepku vedle (ted tam mam jen nezakrytou diru,a to svetlo prisroubovaly pres ni,tak ze je navic cele nakrivo. K tomu totalne nakrivo cela folie na prednim skle,celkove vse nepresne nastrihano.Polstrovani jednech dveri bylo po uprave polite snad kyblem vody,po zachnuti jsou na nem vsude fleky. Dneska sem tam opet telefonoval,uz je domluven termin napravy,na pondeli.Nicmene pri mem pozadavku uplne vymeny folie na patych dverich me bylo receno ze to asi moc nepujde jelikoz by znicily vytapeni okna.Coz me teda vubec nezajima,v tom pripade budu pozadovat napravu i toho okna.Puvodne sem nechtel psat co je to za firmu,ale uz me fakt dosla trpelivost.Tohle sem vubec necekal pri delce zaruky jakou davaji (7let) a jejich solidni prezentace na webu,a cene nehlede.A to me ted jeste napada ze do atestu me napsaly misto felicie fabii,ten technik byl fakt asi zhuleny nebo si to uz nedovedu jinak vysvetlit.
Tak ze abych nekomu z Vas pripadne usetril problemy a nervy jedna se o firmu Trieste - Malenovice.
PS: Pokracovani tohodle pribehu bude v pondeli.
Tak ze abych nekomu z Vas pripadne usetril problemy a nervy jedna se o firmu Trieste - Malenovice.
PS: Pokracovani tohodle pribehu bude v pondeli.
-
Dexter - FK
tyjo tak to tě lituju a uplně chápu taky bych byl teda vytočenej ten mechanik musel bejt zhulenej jak dobytek když napsal fabii. a ohledně toho zadního okna já myslel že se na zadnim okně lepí tá fólie zvenčí kvůli tomu topení na okně
aspoň teda myslim a viděls jsem to i jednou v televizi a ukazovali jak to tam lepěj zvenčí na to zadní tak nevim 
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Trieste?
Tak to tě lituju.Proč zrovna tam?Ve Zlíně je hafo kvalitnějších firem co to dělají a za výrazně nižší cenu.Tohle sou zloději nejvyššího kalibru a znám pár lidí co si tam nechali tmavit okna a moc spokojení nebyli.
-
Pjotr - FK
Neznalost.. Proste maji vsude dost reklamy ze se o nich lehce dozvis,dobre zpracovane stranky se spoustou informaci o zaruce,atestech atd...
-
medvidek1103 - FK
ahoj,tak musim rict ze to je maras,takhle odbyta prace a navic se divim ze jsi nic nerekl pri brebirani auta,a proc jses tady vubec nepozeptal nejdriv nez jsi je sel delat ,myslim si ze dost lidi by ti reklo a poradilo no ale holt uz je pozde,vim ze soukromnci jsou ho...... mam uz dost zkusenosti s nima a opravu folii bych nechtel myslim si ze to opravit uz nejde ale nejsem odbornik ale folie mam uz rok a zadne bublinky ani takove vady nemam teda zadne a taky za daleko lepsi cenu,co ti na to mohu jenom rict nebo poradit zavolej si na sdruzeni obrany spotrebitelu cislo ted nevim ale najdes ho na netu,jinak drzim palce at to dopadne dobre
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Jojo.Uvidíš jak dopadneš.
-
Pjotr - FK
Informovat sem se mel,moje chyba.. na to uz je ted ale pozde.Proste sem nepredpokladal ze firma jak pisi na svych strankach s 10ti letou tradici to takhle poprasi..
to medvidek1103: Jak sem psal uz vyse,ty vady nebyly videt jak to bylo mokre,vylezlo to az zaschnutim.Problem je v tom ze jsem folie ani nikdy z blizka nevidel,nevedel sem na co bych se mel zamerit,co poradne prohlidnout.Kazdopadne ale dnesni zjisteni co udelali s tim zadnim svetlem me dorazilo.. Divim se ze sem si toho nevsimnul driv.

Vsimnete si te chybejici krytky ktera je narvana pod tu jednu packu na prisroubovani svetla..
Druha packa sedi pekne az na plechu jak ma,neni to na fotce moc videt.
to medvidek1103: Jak sem psal uz vyse,ty vady nebyly videt jak to bylo mokre,vylezlo to az zaschnutim.Problem je v tom ze jsem folie ani nikdy z blizka nevidel,nevedel sem na co bych se mel zamerit,co poradne prohlidnout.Kazdopadne ale dnesni zjisteni co udelali s tim zadnim svetlem me dorazilo.. Divim se ze sem si toho nevsimnul driv.
Vsimnete si te chybejici krytky ktera je narvana pod tu jednu packu na prisroubovani svetla..
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bys chtěl vidět jak to má vypadat se můžeš stavit za mnou.Makám ve Zlíně,takže su tam denně.Pokud si z tama někama.Ale sprasili to teda pěkně ti řeknu.
-
Pjotr - FK
Jsem primo ze Zlina.Pockam jeste jak poridim v pondeli,pak dam vedet.
Jeste se zeptam,jak vysoko se lepi folie k hornim okrajum oken? Ja to mam vsude tak ze folie zacina az 2-3mm od horniho okraje okna.
Jeste se zeptam,jak vysoko se lepi folie k hornim okrajum oken? Ja to mam vsude tak ze folie zacina az 2-3mm od horniho okraje okna.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Ok.Dej pak vědět.Hlavně si pak dej pozor na vyhřívání skla.Já měl už některé linky spravované a po nalepení folie toho půlka nehřeje,asi jak to čistil se to nějak dodrbalo,ale nijak jim to nezazlívám,bo to sklo mělo nejlepší léta za sebou.
-
Haja - FK
Možná jsme v té TV viděli to stejný... fólie se lepí zevnitř, zvenku se jen vytvaruje podle zaoblení okna...tak nějak to tam myslím říkali, sám mám fólii zevnitř autaDexter píše:...a ohledně toho zadního okna já myslel že se na zadnim okně lepí tá fólie zvenčí kvůli tomu topení na okněaspoň teda myslim a viděls jsem to i jednou v televizi a ukazovali jak to tam lepěj zvenčí na to zadní tak nevim
-
slawo89 - FK
tak kaaamo , mna za 50 eur spravili na Ukrajine o dost lepsie teda ...aj s certifikatom
spravili mi zadne - super dark
a dve zadne bocne - medium dark
a na zadnom teda nemam napr. ani jednu bublinku...
, na bocnych ich par je ale nie su az tak viditelne....
a nerobila mi to firma ale skuseny typek
)
ak nudes chciet tak dam aj foto...
spravili mi zadne - super dark
a dve zadne bocne - medium dark
a na zadnom teda nemam napr. ani jednu bublinku...
a nerobila mi to firma ale skuseny typek
ak nudes chciet tak dam aj foto...
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
já měl jedno okno podobně jak ty, tak jsem za nim přijel ukázal a druhý den byla nová folie... ale zaleží jak se k tomu kdo postaví... asi jsem měl štěstí...
-
medvidek1103 - FK
jak me ty folie delali tak mi to delal venku kdy na slunicku bylo cca 50 stupnu a cca 5 hodin mi to delal i ze zaschnutim,ale vzpominam si ze mi rikal ze kdyz to dela v zime tak clovek ma pocitat cca 10 dni-14 dni ze to bude stat v jeho garazi a folie mam cca 1mm pod gumu takze pekne k okraji,jo a projistotu jsem to nechal jeste schnout dalsi dva dny pred barakem na slunicku at to pekne zaschne ale rikal ze nemusim ale pro svuj vlastni klid tobe to delali jak dlouho?
-
gerrik - FK
No jo, ale ti tam chybí jen gumová krytka. Pod uchytem ty brzdovky je takový plastový paznecht, to s tou záslepkou nemá nic společnýho. Rozdělej to, řekl bych že tu gumovou krytku pod uchycení brzdovky ti tam dali omylem. ta patří na to prázdný místo. Jinak docela fušeřina, i já když jsem lepil folie sám, tak tohle si pohlídal
Ale teď už s tím asi moc nenaděláš, jedině řvát. Ten tapec je mokrý jak to vlhčili vodou. Asi viděli feldu, tak se s tím nesrali. Většinou tam dávají jar, proto asi ty fleky.
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
Ted v patek 13.3. jedu do Ostravy do firmy Autosklo TS na montaz folii na kratkou Felicii za 5.375,- Kč.
Verim, ze jsou tam odbornici a vyssi cena = vyssi kvalita. Tak mi drzte palce
Pjotr: mrzi me tva smula, doufam, ze ti to spravi ...
Verim, ze jsou tam odbornici a vyssi cena = vyssi kvalita. Tak mi drzte palce
Pjotr: mrzi me tva smula, doufam, ze ti to spravi ...

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Ty vo*e...Takových peněz.A vyšší cena vždy neznamená vyšší kvalitu...Viz Pjotr. 
Tyjo, mazec. Zrovna u nich jsem to chtěl taky nechat dělat ! Reklama super, dokonce ti to přijedou udělat bezplatně domů, často vídám jezdit jejich auta. Mě napsali za krátkou feldu + pás na předním 4500.-
Ale po tomhle co jsem tady viděl kašlu na to!
Neznáte nějakou dobrou firmu na tohle v Moravskoslezském kraji??
Ale po tomhle co jsem tady viděl kašlu na to!
Neznáte nějakou dobrou firmu na tohle v Moravskoslezském kraji??
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
AleScout-folie ti preju,ale nemel jsi pockat az po STK,kdyz jsi mel problem?
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Mi to dělal www.cistenivozidel.cz Je to borec který jezdí lepit i do Zlína.A dělá fakt kvalitně.
-
gerrik - FK
Díval jsem se na jeho stránky, docela borec
Má pěknou prezentaci, doporučuji 
Naposledy upravil(a) Maty dne čtv 12. bře 2009 21:40:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4
Důvod: viz. pravidlo č. 4
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Doporučovat můžeš cokoliv co viděls jen na netu.Jestli někdo chce vidět jak moc šikovně ručičky má,tak mi pisněte a přijeďte se kouknout 
-
Sandokan
Tak to máš teda pěkný humus, Mám to s předním pruhem za 4.000 a bez bublin, přesně ve všech místech to pasuje na milimetry. Děláno v Orlové.
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
Ponman: to je prave problem
Objednal jsem se na folie hned po STK a veril jsem, ze na STK bez problemu projdu
Mexikan: dnes mi delali folie ve firme Autosklo TS v Ostrave. Zatim jsem nemel cas okna poradne prohlidnout, ani nebylo vhodne pocasi, ale prvni dojem vyborny. Zitra udelam fotky a vlozim do sveho vlakna
Mexikan: dnes mi delali folie ve firme Autosklo TS v Ostrave. Zatim jsem nemel cas okna poradne prohlidnout, ani nebylo vhodne pocasi, ale prvni dojem vyborny. Zitra udelam fotky a vlozim do sveho vlakna

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
to sem zvedav co na tebe zkusi,fakt des
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Olda85 - FK
Ty jo kámo tak to Tě lituji! já si taky nechal skla zatmavit, ale pokovením.. dělali mi to v Holetíně u hlinska www.skla.cz a je to moc pěkně udělaný i s atestem pro technickou.. a dal jsem za to 3100,- s tím, že skla jsem si dovezl a ještě ten den jsem si je vezl domů.. Pěkně jim to tam vytmav šmejdům ať Ti to napraví!! Já už lepil 2 auta známým a něřekl jsem si za to nic a bylo to udělaný 100x líp jak od těch fušerů co to podělali tobě.
já mám svojí techniku a je to bezbublin, chlupů atp. 
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Je ta tvoje technika tajná, nebo se o ni s námi podělíš?
1,6 sportline 1999
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Ty woe.Tak to je fakt mazec.Takhle to sprasit.Bych po nich chtěl zpátky peníze a do původního stavu.A nechal si to nalepit jinde.
-
Dexter - FK
jako tohle je opravtu otřesný to muselo dělat uplný pako nebo to schválně uplně odfláknul. to i já když to dělal poprví a prd jsem o tom veděl tak to vypadalo líp než tohle. to bych je tam seřval a pojmenoval jako ještě nikoho a za takový prachy. no to bych hodně dlouho rozdejchával
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To je hrůza, pořádně si to zdokumentuj, protože tohle je na ČOIku a odebrání licence, to kazej jméno všem ostatním servisům. 
-
Pjotr - FK
Klidne je dam i do televize kdyz bude treba
Zitra tam jedu,tak uvidime co oni na to..
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak to někdo opravdu odfláknul, a pokud to ta firma dělá takhle normálně, tak by měla rychle skončit...
Jsem zvědavej jak dopadne reklamace a držim palce.
Jsem zvědavej jak dopadne reklamace a držim palce.
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ti teda držím palcePjotr píše:Klidne je dam i do televize kdyz bude trebaZitra tam jedu,tak uvidime co oni na to..
1,6 sportline 1999
-
Pantheria - FK
Jen bych se zeptal, tu fólii sis kupoval sám, nebo ti ji nabídli oni jako standardně používanou? Ptám se proto, že s tím mám nějaké zkušenosti a nalepit několika mikronovou zatmavovací fólii na staré sklo není jednoduché. Takže pokud je to navích nějaká podezřele levná fólie (neznám bohužel standardní ceny), tak to v kombinaci s neschopnýma rukama muselo skončit takto. Rodičům jsem to lepil na skla, a opravdu se to musí umět a mít s tím zkušenosti.
Ty odlepené rohy by odpovídaly
a) Neodmastěné sklo, jen opláchnuté,
b) fólie nalepená s pnutím z rozhánění při stěrkování a pak se odlepují rohy,
c) obojí a možná i bylo lepeno venku, což je při teplotách pod 10°C blbost. Já bych volil lepit takovoto běc v létě (určitě ne v zimě).
Bublinky jsou prkotiny. Velké se opatrně probodnou jehlou a směrem k vpichu opatrně vyhladí, malé se nechají. Sluníčko to přes léto pak vyhladí samo. Jinak malé bublinky jsou většinou způsobeny prachovou částicí a velké spíš chybkou při lepení. Ale to se stává i profíkům. Pro lepení se často používají speciální (dočasné) emulze na sklo, které umožňují té fólii během lepení pracovat a případně dovolí fólii po položení znovu nadzvednout (strhnout) při opravách/úpravách. Občas se používa i voda = lepení na vodu. To se ale používá běžně při lepení spíše silnějších fólií, než zatmavovací mikronky. Nech si tedy od nich popsat technologii lepení a pak budeš vědět víc. Když to nebudou chtít říct, kat někdo něco evidentně pos....
Takže podle mého dnes již laického názoru jsou ty odlepující kraje rozhodně na reklamaci. Bublinky jsou polemika.
Ty odlepené rohy by odpovídaly
a) Neodmastěné sklo, jen opláchnuté,
b) fólie nalepená s pnutím z rozhánění při stěrkování a pak se odlepují rohy,
c) obojí a možná i bylo lepeno venku, což je při teplotách pod 10°C blbost. Já bych volil lepit takovoto běc v létě (určitě ne v zimě).
Bublinky jsou prkotiny. Velké se opatrně probodnou jehlou a směrem k vpichu opatrně vyhladí, malé se nechají. Sluníčko to přes léto pak vyhladí samo. Jinak malé bublinky jsou většinou způsobeny prachovou částicí a velké spíš chybkou při lepení. Ale to se stává i profíkům. Pro lepení se často používají speciální (dočasné) emulze na sklo, které umožňují té fólii během lepení pracovat a případně dovolí fólii po položení znovu nadzvednout (strhnout) při opravách/úpravách. Občas se používa i voda = lepení na vodu. To se ale používá běžně při lepení spíše silnějších fólií, než zatmavovací mikronky. Nech si tedy od nich popsat technologii lepení a pak budeš vědět víc. Když to nebudou chtít říct, kat někdo něco evidentně pos....
Takže podle mého dnes již laického názoru jsou ty odlepující kraje rozhodně na reklamaci. Bublinky jsou polemika.