Tišteny spoj pristrojovky

smazany clen - FK

Tišteny spoj pristrojovky

Příspěvek od smazany clen - FK »

Prosim nevie niekto aku ma hodnotu odpor na tistenom spoji na pristrojovke na feldu? Nachadza sa presne v strede plosneho spoja a vyzera to ze je na to pripojena kontrolka dobijania. Mozno aj preto mi blbne kontrolka. Ten odpor mi vyhorel. Dík
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: Tišteny spoj pristrojovky

Příspěvek od Kuladmin »

Pokud je to ten malej samotnej jedinej tak by to mel byt fialovy zeleny a sedivy pruh pokud dobre vidim tzn. : 75 * 10na8 ohmu +-0,5procent(D) = 7,5Gohmu+-0,5proc sice se mi to zda nejak moc ale mozne to asi bude kdyztak at to nekdo potvrdi ci vyvrati.
zde je barevne znaceni odporu
http://www.labo.cz/mft/barznac.htm
smazany clen - FK

Ahoj ten nie je to ten najvetsi vedla kontrolky vyhrievania zadneho skla a ma zelenu farbu
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
smazany clen - FK

Ale on nema farebne oznacenie je cely zelený a su cezen zapojene vsetky spodne kontrolky
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Tak jedine co na tom je napsane a prectu je UR002 a asi 82R J ale co to presne je ti nereknu.
smazany clen - FK

O.K. to bude asi ono lebo som to skusal premerat a ukazovalo mi to 82 R akurat neviem kolko ma bit wattovy ale asi niečo silnejsie ked sa tak prehrieval. Ešte raz dik.
smazany clen - FK

Tak uz som to opravil bol to odpor 82R a dal som tam teraz 6W. Koli tomu mi aj blbla kontrolka dobijania. Teraz je to vsetko O.K.
Odpovědět