nerez svody

Stollby
Kontaktovat uživatele:

nerez svody

Příspěvek od Stollby »

kdyby nekdo chtel nerez svody na feldu tak je maji v nabidce http://www.hr-svody.eu/vyrobky.htm ,jinak nevim jak jsou na tom vykonove oproti tem ME ale jelikoz ME uz je asi vyrabet nebude tak zbyva tahle varianta,popripade sem nekdo pripiste skusenosti pokud nekdo mate....
Vždy je co zlepšovat
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Re: nerez svody

Příspěvek od kejzi1 »

Hmm mít peníze tak by to stálo za zkoušku.Ale 10 000 nemám :( Takže musí stačit Favo-svody :lol:
Stollby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stollby »

no jako chci je skusit,ale s tim ze by mi udelal ale aji stredovej dil nerez+nakonec soietukterou uz mam ale to bude tak 15000 ocekavam :(
Vždy je co zlepšovat
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

za ty svody se už asi kat nevejde co???
Stollby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stollby »

no nevim,ty svody se mi zdajinejak blbe nafoceny,ja myslim ze je to verze aby se tamd al kat,prece seriova lambda nema tak dlouhej kabel aby sla dat az misto katu kdyby to byla priruba primo na stredovej dil
Vždy je co zlepšovat
Suri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suri »

tie zvody spracovanie pekné , kat tam nedáte , akurát sú strašne blbo navrhnuté , kamarát ich kúpil na mpi a nedali sa mu nasadiť pod sacie potrubie lebo bol zlý uhol potom mu ich vymenil - platil 4x poštu z čr na sr - 400kč , nakoniec nasadil , musel zohnať káble a konektory ku lambde ktorá stále blbla lebo nebola odrušená , a za druhé , tie zvody trčali pod autom a hocikedy si ich zachytil o obrubník ...
Stollby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stollby »

tak ono se jedna o vykonostni svody takse neni co divit ze je to o koudek niz nez seriovej vyfuk,jinak co jsem s eptal tak za celej syste vyfuku od nej mi rekl ze ty svody tech 10,stredovej dil nerez za 3500 a koncak kolem 6500,coz se mi zda celekm prijatelna cena,jen je skoda toho katu no,jinka kdyz nekdo chce udelat koncovy dil od nej tak musi nebo spis mel by pristavit auto aby mohl koncak vyrobit presne podle individualniho narazniku atd,jednani je s mistrem solidni a je ochotny ;) pro predstavu foto na favoritu,reseni bude podobne http://www.hr-svody.eu/galerie_obrazky/skoda/favo_5.JPG ;)
Vždy je co zlepšovat
Dexter - FK

koukam že tu lambu má opravdu mnohem dál než origo, to se musí nějak přenastavit ne? když je o tolik dál.
Stollby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stollby »

no to bude chtit nejakou prodluzku no :lol:
Vždy je co zlepšovat
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

ta lamdba se mi tam takhle vůbec nelíbí ;)
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Suri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suri »

tá lambda nemôže byť nastavená obyčajnými káblami a izolepou , kamarátovi stále písala blbosti , nakoniec som mu dal zo zväzku MPi - rozobral som ho a dal mu kabeláž ku lambde v tienenej izloácii , zohnali sa konektory dala koncovka z nejakej starej lambdy a jazdil až kým ten zvod neodtrhol
Dexter - FK

já to ale myslel tak že ta lambda je nastavená na nějaké hodnoty kyslíku kreré se v té vzdálenosti má optimálně vyskytovat a když bude o ten pul metr dál tak tam budou zas uplně jiné hodnoty a kdo ví co to bude dělat, nebo tomu tak není? je to jedno že to bude dál?
Odpovědět