Central UNI - edit:vystup na smerova svetla homemade
-
Petros666 - FK
Central UNI - edit:vystup na smerova svetla homemade
Zdravim,dnes sem se pul dne paral s centralem,zapojil sem si predni dvere,ale u zadnich mi dosly napady,mohl by mi nekdo poradit,jak uchytit motorky na zadnich dverich?Nebo nejake foto by taky nebylo od veci:)
Dekuji
Dekuji
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 08. srp 2010 15:10:10, celkem upraveno 1 x.
- Martin420
- Kontaktovat uživatele:
Re: Central UNI - Uchyceni zadnich servo motoru
Tu máš odkaz na pár fotiek ktoré som spravil keď som UNIčko dával do svojej feliny, snáď pomôžu 
http://picasaweb.google.sk/101925062232 ... Zamykanie#
Akurát napájanie 12V som už prerobil, teraz mám všetko "prídavné" riešené cez prídavnú poistkovú skrinku

http://picasaweb.google.sk/101925062232 ... Zamykanie#
Akurát napájanie 12V som už prerobil, teraz mám všetko "prídavné" riešené cez prídavnú poistkovú skrinku

Naposledy upravil(a) Martin420 dne čtv 05. srp 2010 22:01:49, celkem upraveno 2 x.
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
Já sem si objednával nedávno centrál z tyhle stránky a byl k tomu tenhle návod.. třeba ti to pomůže.. http://www.levnealarmy.cz/get_file.php? ... download=0 je to pdf
edit.. aha martin rychlejší
edit.. aha martin rychlejší
Moje zlato - Felicia 1.3 MPi
Hlava, ŘJ, vačka Motor Excel
Odlehčený setrvačník a řemenice
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
- Martin420
- Kontaktovat uživatele:
vonyt - ja som tiež centrál kupoval u levných alarmov
A presne podľa tohto pdf som postupoval, no niektoré podstatné veci tam nie sú rozpísané tak ako by si človek čo to robí prvý krát v živote predstavoval. Ale dalo sa to aj podľa toho spraviť pri troche predstavivosti 
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
No ale podařilo se mi to podle toho udělat a dokonce to i funguje
akorád sem musel upravit ty táhla pač to zlobilo. Ale jinak máš pravdu.. několik věcí sem si musel domyslet sám
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
-
Petros666 - FK
dekuji dekuji,presne tohle jsem potreboval:)
edit: by me nenapadlo,ze to tahlo se u zadnich dveri dava tam,ja koumal druhou stranu,ale tak uz bylo skoro pul desate a hejna komaru na me poradaly tezke nalety,mozna proto uz mi to nepalilo
edit2:Tak jsem dnes namontoval ty zadni mototry,instalace byla mnohem mene narocna,nez predni dvere,stacilo vedet na co uchytit to tahlo:) Tahlo jsem vubec nemusel tvarovat jak bylo napsano vyse,jen jsem ho o asi 5cm skratil a udelal hacek na konci a slape jak svycary:) Jeste bych mel dotaz asi OT ale souvisejici s UNI centralem.Koupil jsem tenhle kousek http://aukro.cz/item1158466146_centraln ... dvere.html z rj vedou standartne draty ke vsem motorum,kostra a napeti,tahle kabelaz se pripojuje k RJ pomoci konektoru,pak jeste z druhe strany RJ trci dalsi kratsi drat,kterej je v ni napevno,nevite nekdo,k cemu je?A To posledni a nejdulezitejsi co me zajima,lze u tohodle bazmeku nejak "dobastlit" vystup na smerovky?Aby mi to jen necvakalo,ale i pekne blikalo
diky
edit: by me nenapadlo,ze to tahlo se u zadnich dveri dava tam,ja koumal druhou stranu,ale tak uz bylo skoro pul desate a hejna komaru na me poradaly tezke nalety,mozna proto uz mi to nepalilo
edit2:Tak jsem dnes namontoval ty zadni mototry,instalace byla mnohem mene narocna,nez predni dvere,stacilo vedet na co uchytit to tahlo:) Tahlo jsem vubec nemusel tvarovat jak bylo napsano vyse,jen jsem ho o asi 5cm skratil a udelal hacek na konci a slape jak svycary:) Jeste bych mel dotaz asi OT ale souvisejici s UNI centralem.Koupil jsem tenhle kousek http://aukro.cz/item1158466146_centraln ... dvere.html z rj vedou standartne draty ke vsem motorum,kostra a napeti,tahle kabelaz se pripojuje k RJ pomoci konektoru,pak jeste z druhe strany RJ trci dalsi kratsi drat,kterej je v ni napevno,nevite nekdo,k cemu je?A To posledni a nejdulezitejsi co me zajima,lze u tohodle bazmeku nejak "dobastlit" vystup na smerovky?Aby mi to jen necvakalo,ale i pekne blikalo
diky
-
Surmi - FK
Re: Central UNI - edit:vystup na smerova svetla homemade
Jestliže-li má řj. toho centrálu vystup na blinkry tak je to celkem snadne..
(napojoval jsem tohle u Citroena Xsary) POSTUP: koupil jsem si 2Xdiodu(skontroluj si šmer pruchodnosti) a vlastne vzal jsem si 2káblíky na ty jsem napajel diody pak ty dva kablíky napájel na ten výstup z ř.j. pak jsem ty 2káblíky s diodami napojil na spinač varovných světel to znamena že jeden drat na levou smerovku a druhy drat an pravou smerovku ..

Jinak ten drat ktery je tam napevno by mohla být antena
Jinak ten drat ktery je tam napevno by mohla být antena
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
ten pevnej drát je anténa já bych ji pro lepší příjem prodloužil a natáh kolem sloupku až ke stropnímu světlu.
pokud to má aspon jeden výstup na blinkry tak postupuj jak píše Surmi akorát si ty dráty najdi na přepinači blinkrů-lucas neni stim tolik práce.
pokud to má aspon jeden výstup na blinkry tak postupuj jak píše Surmi akorát si ty dráty najdi na přepinači blinkrů-lucas neni stim tolik práce.
- Martin420
- Kontaktovat uživatele:
Alebo ako som to riešil ja (a je to aj nafotené v albume na ktorý tu mám vyššie odkaz) - napichnúť káble z RJ centrálu na konektor čo je schovaný pred prahom u vodiča. Rovnako jednoduché, rovnako rýchlo dostupné 
-
Petros666 - FK
Problem je,ze nevim,zda li ma RJ vystup na blinkry,dokumentace veskera zadna:)
-
raduzo22 - FK
Petros666 : kdyžtak udělej fotku konektoru kterej de z ŘJ centrálu. A nebo napiš barvy kabelů.
-
Petros666 - FK
dobra udelam,akorat sem ji tak kvalitne uschoval,ze se mi moc nechce do toho znovu hrabat:) Tohle asi nepomuze co? http://www.vcartuning.com/detail.php?zbozi=1413
-
Surmi - FK
není na krabici/řj napsán nějaký typ či název toho centrálu?
-
raduzo22 - FK
Petros666 : no to vážne ne pač tam ta kabeláž je smotaná.
Tady máš konektor od mýho centráu, je to magicar ( číslo teď nevím )

Červená a černá je napájení,modrá zelená hnědý a bílý sou od motorků a ty dva žlutý sou od blinkrů. Mám to napojený na levou a pravou stranu, zítra ti hodím fotku jak to mám udělaný u páčky.
Tady máš konektor od mýho centráu, je to magicar ( číslo teď nevím )
Červená a černá je napájení,modrá zelená hnědý a bílý sou od motorků a ty dva žlutý sou od blinkrů. Mám to napojený na levou a pravou stranu, zítra ti hodím fotku jak to mám udělaný u páčky.
-
Surmi - FK
ty to mas jednoduchší nemusis tam dávat diody bo máš 2draty k blinkrům 
-
raduzo22 - FK
Surmi : jo to vím,ale když bych měl jenom jeden tak na ten dám dvě diody a rozvedu z každé diody jeden kabel na levou a pravou stranu,ne?
-
raduzo22 - FK
Surmi : jo tak sem to myslel. Ten nacrtek je dobrej
P.S. chybi ti na te diode označení katody ( nemyslím to zle )
P.S. chybi ti na te diode označení katody ( nemyslím to zle )
-
Surmi - FK
No jo no rikam rychlý náčrt
,ale popravde jsem si říkal že jsem na něco zapomněl ,ale nemohl jsem si vzpomenout na co
(asi si otevřu knižku elektrotechniky a zopaknu si schematicke značky
)
-
Petros666 - FK
Je,"Central Door Locking System"Surmi píše:není na krabici/řj napsán nějaký typ či název toho centrálu?
-
Surmi - FK
jinak mas to zapojene na motorkach atd a funguje ti to? Kolik dratu ti zůstalo volných(nezapojených)
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně si myslim, že ten drát je na kufer.. nejsem si jistej ale když sem dělal centrál tak ten tam takhle taky jen tak trčel 
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
-
Surmi - FK
nevím no když koupil Centrální zamykání na dálkové ovládání pro 4-dveře nemyslím si ,že by tam měl výstup na 5te dveře..ono to jde i lehce zjistit když na prislušny drat zapoji žárovku(vystup je + takže žárovku ještě ukostří
) a zamkne/odemkne se když bude blikat tak má výstup na směrovky.. Nevím proč mě to nenapadlo dřív mu to poradit takhle 
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten centrál co mám já je taky na 4 dveře ale jako bonus tam je prostě drátek na kufr
nějak mě nenapadá na co jinýho.. antená.. no pochybuju.. a na ty směrovky.. no taky nevim no.. jeden a eště k tomu tak krátkej drátek? to se mi nějak nezdá. Ale jen hádám.
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
-
Surmi - FK
ten kratsi napevno drat by měla být antena 
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom případě sem z toho jelen.. že by byla anténa obyčejnej drátek a nijak nezakončenej jen tak ustřiženej.. nevim asi sem nějak mimo ale mě se to nějak nezdá 
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
-
Surmi - FK
No ja mel na jednom centralu na dalku take zakoncený drát jen tak sice byl kapku hrubejsi (buzirka) ale vychazela zdruhe strany krabicky řj
TY

-
Petros666 - FK
Mam zapojene 4motory,vsechny funguji,zadny drat nezustal volny,tzn ze prilozeny kabelovy svazek obsahoval pouze draty k motorum,nic vic,nic min...Surmi píše:jinak mas to zapojene na motorkach atd a funguje ti to? Kolik dratu ti zůstalo volných(nezapojených)
-
Wosa - FK
Jo, ten centrál z levnealarmy jsem si koupil taky, je to vyborna sada a lehky na montaž, doporučuju
-
Petros666 - FK
ktery? 
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 23. srp 2010 12:07:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4