Veliký dilema!!! Poraďte mi...
-
Jurka - FK
Veliký dilema!!! Poraďte mi...
Mám feldu 1.6 kombi mám komplet sériovej výfuk až na to, že jsem tenhle týden dával střed od JP bez tlumiče jinak je to teda série. Zvuk se trocha změnil a trocha poladil, ale málo chtěl bych víc, ale zase soieta dozadu je dráhá a nevim, jestli ten zvuk by už nebyl moc....
Takže...jde mi o to aby to mělo dobrej zvuk (ale v normě) a pokud možno čím levnější tím lepší, ale zase nechci ušetřit za každou cenu:)
Nabízejí se mi tyto možnosti:
vyndat kat + střed bez tlumiče + sériovej zadek (+ koncovka na vzhled)
nechat kat + střed bez tlumiče + zadek bez tlumiče (zase koncovka na vzhled)
anebo nechat kat + střed bez tlumiče + zadek Soieta (ovšem drahá varianta a asi moc hlučná už)
Prosím ty...co mají nějakou takovou nebo podobnou úpravu pište postřehy o zvuku a výkonu atd... Díky
Takže...jde mi o to aby to mělo dobrej zvuk (ale v normě) a pokud možno čím levnější tím lepší, ale zase nechci ušetřit za každou cenu:)
Nabízejí se mi tyto možnosti:
vyndat kat + střed bez tlumiče + sériovej zadek (+ koncovka na vzhled)
nechat kat + střed bez tlumiče + zadek bez tlumiče (zase koncovka na vzhled)
anebo nechat kat + střed bez tlumiče + zadek Soieta (ovšem drahá varianta a asi moc hlučná už)
Prosím ty...co mají nějakou takovou nebo podobnou úpravu pište postřehy o zvuku a výkonu atd... Díky
-
maniaX - FK
Re: Veliký dilema!!! Poraďte mi...
fakt doporučuju tu třetí...hlasoval jsem ti tu pro ni....mám to tak já a je to fakt super.....
Zvuk tak akorát, výkon se zlepšil, spotřeba se nezměnila, lépe táhne, SOIETA je záruka kvality a přežije snad všechny výfuky a prostě JP tomu dodá ten potřebný zvuk
http://www.youtube.com/watch?v=DbxjbOOipm8
na tomto videu trošku nekvalitní ten zvuk
Zvuk tak akorát, výkon se zlepšil, spotřeba se nezměnila, lépe táhne, SOIETA je záruka kvality a přežije snad všechny výfuky a prostě JP tomu dodá ten potřebný zvuk
-
Jurka - FK
Koukám je to tu chvilku a všichni pro soietu... bylo by dobré mi ještě napsat třeba větu proč tuto volbu a ne jinou třeba klady a zápory a tak...díkec
-
maniaX - FK
koukni o jeden příspěvek nížeJurka píše:Koukám je to tu chvilku a všichni pro soietu... bylo by dobré mi ještě napsat třeba větu proč tuto volbu a ne jinou třeba klady a zápory a tak...díkec
-
Jurka - FK
Díky...právě zrovna todle mi přijde jako docela dost hukot už, ale zase díval jsem se na video od Dejwise co má na stránkách a tam ten zvuk je docela dobrej, tak nevim, jestli jen je špatně nahranej zvuk na tom nebo nevim.... Já si právě říkám, jestliby pro mě nebylo lepší vyndat jen ten kat což by umocnilo zvuk toho středu bez tlumiče a nebylo by to tak hlučný jako ta soieta...a hlavně by mě to vyšlo zadarmo skoro...maniaX píše:fakt doporučuju tu třetí...hlasoval jsem ti tu pro ni....mám to tak já a je to fakt super.....
Zvuk tak akorát, výkon se zlepšil, spotřeba se nezměnila, lépe táhne, SOIETA je záruka kvality a přežije snad všechny výfuky a prostě JP tomu dodá ten potřebný zvuk![]()
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 10. úno 2008 13:06:44, celkem upraveno 1 x.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já mám taky 1,6 ku combi, výfuk serie, jen vzadu REMUS a jsem maximálně spokojenej. STK OK, kontroly policie na cestách OK, spotřeba teď v zimě 6,5 - 8,0, dle typu jízdy, zda město, či mimo město. Kombik je užitkový auto, nikdy to nebude závoďák, tak proč by měl řvát?
Ovšem 100 lidí 100 názorů
každý na to kouká jinak.
Ovšem 100 lidí 100 názorů
-
smazany clen - FK
Kdyby ta možnost byla, tak bych nechal kat i středový tlumič a dozadu Soietu...ta třetí je tomu nejpodobnější... 
-
Jurka - FK
Prej zase ale když se dá jen konec soieta, tak se zvuk moc nezmění a že je to nic moc...že prej to chce ten střed bez tlumiče....no nevim noTyler píše:Kdyby ta možnost byla, tak bych nechal kat i středový tlumič a dozadu Soietu...ta třetí je tomu nejpodobnější...
-
Roman813 - FK
rozhodne neudelej takovou volovinu jako ja, ze bys vyndal kat... u 1.6ky je to sazka do loterie, ale na 90% tomu rozhodne uskodis, motor rve jak prase, blbej tahne, ten kat je dostatecne nadimenzovany, pouzivaji ho tusim i motory vw 1.8 atd...
zadek bez tlumiče? to je nějaká divná varianta? to myslíš jen tam nechat trubku? ti to bude řvát jak kdybys jezdil bez výfuku
u katu bych se asi řídil podle ostatních 1.6kařů (to já nemám) ale dozadu bych určitě volil soietu - ta sama o sobě nikdy "řvát" nebude jak to tam píšeš, vždykcy bude záležet na zbytku - takže "kat + střed JP + soieta" a když to nebude ono, tak střed zase vrátíš
u katu bych se asi řídil podle ostatních 1.6kařů (to já nemám) ale dozadu bych určitě volil soietu - ta sama o sobě nikdy "řvát" nebude jak to tam píšeš, vždykcy bude záležet na zbytku - takže "kat + střed JP + soieta" a když to nebude ono, tak střed zase vrátíš
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
-
Jurka - FK
Asi jo kluci...máte pravdu asi bude nejlepší nechat kat tam kde je a našetřit na tu soietku...sakra kdyby to tak šlo na splátky na soieta:) Budu muset holt šetřit no...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak si kup kvalitní REMUS, tam je cena u nového výfuku přes 3 tisíce a to už je na splátkyJurka píše:Asi jo kluci...máte pravdu asi bude nejlepší nechat kat tam kde je a našetřit na tu soietku...sakra kdyby to tak šlo na splátky na soieta:) Budu muset holt šetřit no...
8 montáž http://www.dejwistuning.wbs.cz/Montaze.html - mám to takhle: katík - střed od JP - soieta (filtr K&N kužel, trochu taky upraví zvuk) - je to super, nejlepší volba 
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
gtiw12 - FK
mas pravdu103457 píše:Já mám taky 1,6 ku combi, výfuk serie, jen vzadu REMUS a jsem maximálně spokojenej. STK OK, kontroly policie na cestách OK, spotřeba teď v zimě 6,5 - 8,0, dle typu jízdy, zda město, či mimo město. Kombik je užitkový auto, nikdy to nebude závoďák, tak proč by měl řvát?
Ovšem 100 lidí 100 názorůkaždý na to kouká jinak.
-
marian
A čo to spravý, keby som nechal kat., vybral stredný tlm., a nechal origo feldácky koncový?
-
Jurka - FK
Tak to mám já a psal sem to hned v prvním příspěvku...zvuk se skoro nezmění..je to jen malilinko hlučnější a trochu poladěnný hlubší. Ani to moc nejde poznat... Na zvuk to chce prostě ještě vyndat kat nebo šoupnout soietu dozadu... Každopádně jestli budeš mít střed bez tlumiče a ještě vyndáš kat a zadek origo, tak pak určitě napiš co to udělá se zvukem
-
gerrik - FK
Mam to takhle, nemůžu si pomoct, zvuk je lepší a hlubší, a to auto je znatelně živější. Negativum : zadní seriový tlumič dostáva víc na prdel.marian píše:A čo to spravý, keby som nechal kat., vybral stredný tlm., a nechal origo feldácky koncový?
-
smazany clen - FK
To gerrik: A byl jsi s tím už na STK??? Taky si to možná takhle budu dělat (kat, střed trubka, zadek orig)... Ale nerad bych, aby mě kvůli tomu vyhodili z STKčka...
Na Soietu nemám penízky, takže origo musí postačit...
-
Jurka - FK
Já to tak měl a je to zbytečný podle mě.... střed bez tlumiče no....zvuk se nezmění skoro (nepoznáš to) výkon se skoro nezmění (nic nepoznáš) tohle je úprava naprd... chce to soietu ještě anebo vyndat ten katRadeggast píše:To gerrik: A byl jsi s tím už na STK??? Taky si to možná takhle budu dělat (kat, střed trubka, zadek orig)... Ale nerad bych, aby mě kvůli tomu vyhodili z STKčka...Na Soietu nemám penízky, takže origo musí postačit...
-
drobek - FK
nemate nekdo nejaky odkaz na stredni dil od JP..nemuzu to nikde najit..dikec
-
Jurka - FK
http://www.jpvyfuky.com/ramce.php?id=24&aktuality_id=6drobek píše:nemate nekdo nejaky odkaz na stredni dil od JP..nemuzu to nikde najit..dikec
-
drobek - FK
diky za odkaz..skoda, ze se to z tama neda koupit..nemate jeste nejaky e-shop, kde se da koupit stredni dil od JP
Můžeš to zakoupit, musíš mu zavolat na to číslo zda ho mají a pak jen pošlel smskou adresu a kontakt kam to poslat. Volej na mobil a nejlépe do 13h....drobek píše:diky za odkaz..skoda, ze se to z tama neda koupit..nemate jeste nejaky e-shop, kde se da koupit stredni dil od JP
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
smazany clen - FK
Prosím tě mohl by jsi mi hodit odkaz na vejfuk, který sis koupil??103457 píše:Já mám taky 1,6 ku combi, výfuk serie, jen vzadu REMUS a jsem maximálně spokojenej. STK OK, kontroly policie na cestách OK, spotřeba teď v zimě 6,5 - 8,0, dle typu jízdy, zda město, či mimo město. Kombik je užitkový auto, nikdy to nebude závoďák, tak proč by měl řvát?
Ovšem 100 lidí 100 názorůkaždý na to kouká jinak.
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
ja osobne mam u 1,6ky vyndanej kat a silene to auto smrdi,ale zlepsil se mi jeste zvuk a jizdni vlastnosti,pred katem sem tam mel uz stred laityng s rezonatorem+ konec laityng taky to nejezdilo spatne.
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
-
Jurka - FK
Jak moc to jako smrdí? Furt váhám, jestli vyndat katmadmaik píše:ja osobne mam u 1,6ky vyndanej kat a silene to auto smrdi,ale zlepsil se mi jeste zvuk a jizdni vlastnosti,pred katem sem tam mel uz stred laityng s rezonatorem+ konec laityng taky to nejezdilo spatne.
-
MagicanBlack - FK
Sakra.. ja musim natocit to video se zvukem a hodit ho sem.. tak mozna kdyz si vzpomenu tenhle vikend.. bez katu, bez stredu a zadek koncovka.. (jako soieta - taky ma atest)... je to rev pekelnej... ale jeste docela v norme....
a nesmrdi..
-
smazany clen - FK
Nemáte někdo kombinaci KAT+Střed s tlumičem+ zadek jenom trubka???
-
MagicanBlack - FK
Nevim k cemu je tahle kombinace dobra...
:-D:-D akorat na policajty.. kamarad mel neco podobnyho.. mel vyrezany prepazky... a mel konec pruhcozi.. bez katu a bez stredu... auto jelo na nic.. ale namerili mu 140 dB:-D
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
smrdi to jak trabantJurka píše: Jak moc to jako smrdí? Furt váhám, jestli vyndat kat
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
-
MagicanBlack - FK
Shell V-power... a voní krasne....
ale nejlepsi je kdyz ji proslapnu v garazi... tak tam lita uplne vsechno... ma to slusnej tah....
:-D
-
smazany clen - FK
To už radši střed trubka a zadek s tlumičem... Příští týden mi doufám příjde Soieta, takže budu mít kat + tlumič + soieta a napíšu poznatky...Nosnx píše:Nemáte někdo kombinaci KAT+Střed s tlumičem+ zadek jenom trubka???
-
Jurka - FK
To je skoro jako kdyby jsi tu soietu neměl..... chce to minimálně ten střed bez tlumiče..... já mám 1.6ku střed bez tlumiče a soietu a přijde mi tomálo.... teda po ujetí 20-30km dobrý jak se to zahřeje tak dobrý aleš snesl bych víc a taky sem od toho čekal víc.... zkrátka to řeknu takhle...nečekej že když na jinak sériový auto hodíš soietu, že bude hned super zvuk.... to právě že ne.... to skoro nepoznáš... v autě jak pojedeš tak vůbec nebudeš vědět že tam je soieta... zvuk bude lepší to jo....ale v autě jak pojedeš tak skoro nic a když si pustíš rádio ,tak jako by to bylo všechno serie...... z mého hlediska pro opravdu dobrej zvuk musíš udělat víc...já třeba ted budu vyhazovat katalyzátor....Radeggast píše: To už radši střed trubka a zadek s tlumičem... Příští týden mi doufám příjde Soieta, takže budu mít kat + tlumič + soieta a napíšu poznatky...
-
smazany clen - FK
Tak mě je jasný, že když tam nechám střed s tlumičem, tak zvuk bude nic moc... Ale právěže střed mám fungl novej, tak je mi ho líto dávat ven... A praskl mi zadní tlumič, tak sem si říkal, že když už, tak už tam vrazím Soietu... Však až budu chtít víc, tak si ten střed vyhodím, schovám do sklepa a dám trubku... Závěr: Moc si od toho neslibuju...