Splašené kontrolky a vypínače
-
sisin - FK
Splašené kontrolky a vypínače
Zdarec. Z ničeho nic mi odešlo automatické rožínání svel-přepálila se pojistka a protože jsem druhou neměl tak svítím manuálně,ale od té doby se mi vždycky po zmáčknutí spínače světel zároveň s kontrolkama rozsvítí kontrolka vyhřívání zadního skla,ale nevyhřívá se. Nejde mi do hlavy,že vypínače na světla jsou u dveří a na vyhřívání uprostřed přístrojovky. Navíc nesvítí osvětlení SPZ a nejde zadní stěrač a páčka je na volantu. Pojistky se zdají být v pořádku a kontroloval jsem i průchodku v 5 vratech a kabely se zdají být ok. Jakou to má spolu všechno spojitost a kde by mohl být zakopaný pes? Díky předem za případné rahy.
Re: Splašené kontrolky a vypínače
Vypadá to, že nemáš kostru v 5.dveřích.
Jak pustíš proud do osvětlení SPZ, tak se to kostří přes kontrolku vyhřívání zadního skla.
Ta průchodka v 5.dveřích se nabízí. Ale pokud jsou tam ty kabely ok, podívej se, je li kostra na pinu č.6 na svorkovnici pro 5.dveře (vlevo vedle zadního světla). Hnědý drát, který odtud vychází, se někde dál v kabelovém svazku spojuje s jinými hnědými dráty a celé je to pak ukostřeno na šroubu u levého zadního světla.
Taky může být zrada na spojích kostřicího hnědého drátu uvnitř 5.dveří.
Jak pustíš proud do osvětlení SPZ, tak se to kostří přes kontrolku vyhřívání zadního skla.
Ta průchodka v 5.dveřích se nabízí. Ale pokud jsou tam ty kabely ok, podívej se, je li kostra na pinu č.6 na svorkovnici pro 5.dveře (vlevo vedle zadního světla). Hnědý drát, který odtud vychází, se někde dál v kabelovém svazku spojuje s jinými hnědými dráty a celé je to pak ukostřeno na šroubu u levého zadního světla.
Taky může být zrada na spojích kostřicího hnědého drátu uvnitř 5.dveří.
-
sisin - FK
Voida v pojistkovce není,tam je naštěstí sucho. Kostru jsem myslel taky,ale nikde jsem nenašel urvaný drát. Měl by to být hnědý,ale možné je to,že by byla kostra přerušená pod bužírkou čaqstým ohýbáním. zase by se nabízela ta průchodka. Budu se muset ještě jednou pořádně podívat. Podívám se i na to světlo,zrovna včera šlo všechno tak jak má,ale jak jsem jel večer domů,zase to samé.
-
sisin - FK
Byl urvaný hnědý drát a černý odizolovaný v průchodce,ale až u konce průchodky,takže to nešlo skoro vůbec vidět.
-
sr00073 - FK
Mne este okrem toho co sa tu zmienujete nesvieti podsvietenie palubovky,nesvietia zadne 2 lave obrysove ziarovky plus predna lava parkovacka a nejdu prepnut ani dialkove svetla.Bude to tiez chyba v tej priechodke 5.dveri? Vdaka
-
robin1 - FK
Nie. Nič z toho čo popisuješ nie je vedené cez prechodku k piatym dverám.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
sr00073 : Koukni se na pojistku č.22,ta krajní v pravo 7.5A hnědá.
To že nejdou dálkový tak bude asi něco špatného v přepínači pod volantem (lukas).Světelná houkačka funguje ?
To že nejdou dálkový tak bude asi něco špatného v přepínači pod volantem (lukas).Světelná houkačka funguje ?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
sr00073 - FK
Dnes som otvoril tu prechodku k 5.dveram a hruby hnedy a zeleny tenky kabel boli uplne prerusene a ostatne kable mali vsetky polamanu izolaciu. Prerusene kable som zletoval a vsetky samostatne zaizoloval. Vsetko uz funguje ako ma. emilio52 mal si pravdu este som mal prepalenu tu 7,5A poistku a jednu 20A.