Signál - Centrál
-
smazany clen - FK
Signál - Centrál
Mám dotaz, potřebuji mít někde ( - ) po odemknutí auta. Po zapnutí spínačky není problém, ale dá se někde získat pouze po odemknutí? Buď z řj centrálu, nebo z vodičů servomotorku centrálu.
-
smazany clen - FK
Re: Signál - Centrál
Tak už jsem to asi vymyslel.
Po aktivaci alarmu je ( - ) na vodiči který je napojen na hlídání kufru, nebo kapoty. Tak to udělám přes relé. Ale díky.
))
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
( - ) na jednom drátu po odemčení a na druhém zas po zamčení máš i na pětidrátovém servu nebo u ŘJ centrálu
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No nejsem si jistej jestli je tohle dobrej nápad.Matias píše:Tak už jsem to asi vymyslel.Po aktivaci alarmu je ( - ) na vodiči který je napojen na hlídání kufru, nebo kapoty. Tak to udělám přes relé. Ale díky.
))
-
smazany clen - FK
No taky jsem pak nad tím přemýšlel a udělám to od relé ima, přes jeho kontakty zapojím ještě jedno, protože ten hlídací výstup by to relé nemusel utáhnout a mohlo by to časem odejít. A hlavně bych musel mít pořád otevřený kufr aby to fungovalo a to mi je na prd. 
-
Pecan1987
Alarm
Potřeboval bych zjistit, kde je na řídící jednotce centrálu řízení na dálku. Mám felicii r.v. 1997. Felicie je řízená mínusem, jeden drátek proti kostře má otevřít a druhý zase zavřít dveře. Mě však fungovalo jenom zavírání. Na otevírání nemůžu přijít. Děkuju za odpovědi. Dj.krkawec@seznam.cz
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Alarm
Pokud je to origo tak černý a žlutý.Zkoušej to přímo u řj centrálu pod budíkama.Pecan1987 píše:Potřeboval bych zjistit, kde je na řídící jednotce centrálu řízení na dálku. Mám felicii r.v. 1997. Felicie je řízená mínusem, jeden drátek proti kostře má otevřít a druhý zase zavřít dveře. Mě však fungovalo jenom zavírání. Na otevírání nemůžu přijít. Děkuju za odpovědi. Dj.krkawec@seznam.cz
-
smazany clen - FK
A pokud máš třeba ATE, tak to je červený a černý. Ale ty slabší. Ty silnější jsou na opačném konci a jsou napájecí. Ale to si změříš. Já jsem taky laboroval a kamarád mi řekl, že je to fialový a ještě jeden nad ním. Už nevím barvu. No tak jsem pořád jen zamykal, ale neodemykal, pak jsem našel náhodou garáži manuál a bylo to jinak.
A už to maká.
-
smazany clen - FK
ano uplne suhlasim s nojmisom ked sme montovali alarm na feliciu kamosovi tak sme odpalili dokopy 4 pojistky.nojmis píše:pokud budeš zkoušet který z vodičů zamkne/odemkne, doporučuji nepoužívat jen samotný drát, ale vřadit do série jakoukoliv malu žárovku. pokud by jsi se netrefil, nespálíš pojistku, ale rozsvítí se ti právě ta žárovka