auto brzdi až když sešlapnu pedál nadoraz.Brzdy jsou nové
auto brzdi až když sešlapnu pedál nadoraz.Brzdy jsou nové
Mám nové přední brzdové kotouče a brzdové destičky, myslel jsem si že auto pak bude brzdit lépe. Ale pedál funguje až témeř na konci když je stlačený až nadoraz. Při stlačení na 2-3cm auto stále nebrzdí. V čem je problém?
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Re: auto brzdi až když sešlapnu pedál nadoraz.Brzdy jsou nové
Jak se ti pedál jeví, když na něj šlapeš? Je měkký nebo cítíš hned odpor? Pokud je měkký, tak je to zavzdušněné.
Ještě vyzkoušej posilovač:
1) při vypnutém motoru několikrát prošlápni brzdový pedál až nadoraz
2) sešlápni ten pedál a drž sešlápnutý
3) natartuj
pokud je posilovač v pořádku, tak ti pedál pod nohou asi o 1cm poklesne
Ještě vyzkoušej posilovač:
1) při vypnutém motoru několikrát prošlápni brzdový pedál až nadoraz
2) sešlápni ten pedál a drž sešlápnutý
3) natartuj
pokud je posilovač v pořádku, tak ti pedál pod nohou asi o 1cm poklesne
1,6 sportline 1999
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Re: auto brzdi až když sešlapnu pedál nadoraz.Brzdy jsou nové
Jeste to muze byt hlavni brzdovy valec .)
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
-
Chavier - FK
Re: auto brzdi až když sešlapnu pedál nadoraz.Brzdy jsou nov
Ahoj mám podobný problém.
Vyměnil jsem komplet všechny trubky, hadičky, vše řádně odvzdušnil, auto brzdilo pěkně, ale teď jsou brzdy strašně tupé, zkoušel jsem to znova odvzdušnit, ale bylo to bez bublinek, pedal je bez motoru tvrdý, prošlápnutí je malé, když nastartuji, pedál přirozeně změkne, vznikne další dráha pedálu, navíc nejsou vůbec ostré.
Mám tam regulátor, zadek jsem kontroloval, vše vpohodě, samostavy fungují, ručku jsem si přitáhl, vepředu jsou zánovní kotouče a desky Ferodo.
Kde by mohl být problém? Moje mladá není zvykla po brzdách skákat, počítat s průšlapem a tlačit jak na dřevo, už málem sejmula chodce.
Vyměnil jsem komplet všechny trubky, hadičky, vše řádně odvzdušnil, auto brzdilo pěkně, ale teď jsou brzdy strašně tupé, zkoušel jsem to znova odvzdušnit, ale bylo to bez bublinek, pedal je bez motoru tvrdý, prošlápnutí je malé, když nastartuji, pedál přirozeně změkne, vznikne další dráha pedálu, navíc nejsou vůbec ostré.
Mám tam regulátor, zadek jsem kontroloval, vše vpohodě, samostavy fungují, ručku jsem si přitáhl, vepředu jsou zánovní kotouče a desky Ferodo.
Kde by mohl být problém? Moje mladá není zvykla po brzdách skákat, počítat s průšlapem a tlačit jak na dřevo, už málem sejmula chodce.
-
Joye - FK
Re: auto brzdi až když sešlapnu pedál nadoraz.Brzdy jsou nov
Potreboval by som poradit, uz som zufaly. V predu sme dali 260mm brzdy, vzadu su kotucove brzdy. Lanko rucnej je nastavene (este ho vsak asi treba viac nastavit) , ziadny velky unik kvapaliny uz nepozorujem, odvzdusnne to mam vsetko. Pri vypnutom motore pedal zmakcnem do tristvrte po nastartovani este viac zmekne a pre zastavenie je treba dat az na podlahu pripadne viackrat stupat na pedal. Uz fakt netusim co mam spravit
Uz zacinam uvazovat ci to nieje hlavny brzdovy valec. Dakujem za kazdu radu