LZ kolo brzdi

Rowen - FK

LZ kolo brzdi

Příspěvek od Rowen - FK »

Zdravim. Mam takovy problem, ktery jsem tu nikde nenasel. Levy zadni buben neustale pribrzduje, protoze paknu drzi samostav. Kdyz samostav rucne vratim nahoru, pakny se poslusne sevrou. Seridim samostav a na chvili je to dobre. Ale po nejakem case (jezdeni) zase samostav zpusobi brzdeni kola tak, ze rukou s nim nejde potocit. Zadni pakny maji cca 70% oblozeni a budny se menily pri posledni vymene paken (vsechno ferodo pokud si dobre pamatuju) zaroven s prasatkama. Jinak Felda brzdi dobre a chod penalu mi prijde v poradku. Nesetkali jste se s tim nekdo? Neni moznost, ze bych mel samostav obracene? Diky...
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: LZ kolo brzdi

Příspěvek od Kuladmin »

Spis mas moc pritahnutou rucku ;) Skus trosku povolit tu stranu opet malicko stahni ten samostav a uvidis.
Rowen - FK

Příspěvek od Rowen - FK »

To bylo prvni, co jsem jeste na silnici zkusil, ale bohuzel nepomohlo. Rozhodil jsem to, vycistil, promazal a uvidime. Samostav mam teda dany spravne, je tam ze zadni strany ten kolik proti propadnuti. Neco zase najezdim a ukaze se. Kazdopadne mam dost vytahane lanovody, hlavne na tom levem kole (uz je na doraz). Jestli se to bude ale opakovat, tak jsem v pasti :-(. Diky...
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Taky vytahanej lanovod ma jen vliv na rucku ze ji pak mas na hodne zubu na zatazeni ale nema to vliv na todle. Pokud se ti v tom bubnu vse hybe apod tak to musi makat. Dulezita je paka rucni brzdy na tom zadnim oblozeni. Mej povolenou tu rucku ssamostav nahore a musi se nejdriv on sam nastavit a az pote nastavit rucni brzdu ne naopak.
Odpovědět