vůle v kotouči
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
vůle v kotouči
mám velikou vůli v předním kotouči u řidiče
při jízdě na hrbolech mi to tam hrozně klepe, kde to mám dotáhnout? jde to vůbec?
-
smazany clen - FK
Re: vůle v kotouči
V kotouči? A jak jsi na to došel že v kotouči? Jako jestli jsi sundal kolo a pak jsi se divil že se kotouč hýbe tak to tím nebude 
-
Zdenex
- Kontaktovat uživatele:
Podívej se na destičky, jestli není prasklá přítlačná pružinka. Volná destička dokáže dělat pěkný randál.
Kotouč nemůže být volný ani kdyby chtěl . Leda snad by jsi měl povolený i kolo který kotouč přitahuje k náboji a neměl tam jistící šroub. Ale jak už zde psal kolega , zkontroluj přední desky občas u nich uhnije přítlačná pružina a to je někdy pěkný rachot. Ta pružina se dá koupit i samostatně.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
Ziberek
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím.neví te nekdo kde se da koupit samostane ta Přítlačná pružinka brzdove deštičky? Dnes mi praskla na levem predním kole a je to strašny randál. Kupovat novy dešticky se me nechce:D Předem dík. 
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
To se ti s tím chce patlat, když desky stojí 3 stovky? Samotnou pružinu asi neseženeš.
-
Ziberek
- Kontaktovat uživatele:
To víš že nechce, ale mám ty desky jako novy , tak je to skoda davat tam jiny.Na netu sem tu pruzinu nenasel , takze me teda asi nic jinyho nezbude 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
T onesezenes leda jetou ze sjetych desticek ale to ti stejne pri prehazovani praskne apod pac budou zrezle. Leda si to vyrob z nejakeho ,,lepsiho,, pruznejsiho dratku. 
-
selle - FK
Ziberek píše:Zdravím.neví te nekdo kde se da koupit samostane ta Přítlačná pružinka brzdove deštičky? Dnes mi praskla na levem predním kole a je to strašny randál. Kupovat novy dešticky se me nechce:D Předem dík.
Ahoj Ziberek.Na brzdách nic nepatlej!Kup si nové,a máš jistotu
-
Ziberek
- Kontaktovat uživatele:
Asi dám na Vás a koupím nové, už se na dívám na internetu.Ktery bysme mi mohli doporučit
? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1 ... licia.html
-
selle - FK
Hlavně neber "made in china". Vše ostatní jsou kvalitní desky.Ja osobně kupuji fri-techy.
-
Ziberek
- Kontaktovat uživatele:
Čínu nebrat, to mně bylo jasný.Tak vyzkouším ty co říkáš a uvidím.Jinak dík za rady.