vůle v kotouči

Jeronimo
Kontaktovat uživatele:

vůle v kotouči

Příspěvek od Jeronimo »

mám velikou vůli v předním kotouči u řidiče :( při jízdě na hrbolech mi to tam hrozně klepe, kde to mám dotáhnout? jde to vůbec?
smazany clen - FK

Re: vůle v kotouči

Příspěvek od smazany clen - FK »

V kotouči? A jak jsi na to došel že v kotouči? Jako jestli jsi sundal kolo a pak jsi se divil že se kotouč hýbe tak to tím nebude :)
Zdenex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenex »

Podívej se na destičky, jestli není prasklá přítlačná pružinka. Volná destička dokáže dělat pěkný randál.
favo

Příspěvek od favo »

Kotouč nemůže být volný ani kdyby chtěl . Leda snad by jsi měl povolený i kolo který kotouč přitahuje k náboji a neměl tam jistící šroub. Ale jak už zde psal kolega , zkontroluj přední desky občas u nich uhnije přítlačná pružina a to je někdy pěkný rachot. Ta pružina se dá koupit i samostatně.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Ziberek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ziberek »

Zdravím.neví te nekdo kde se da koupit samostane ta Přítlačná pružinka brzdove deštičky? Dnes mi praskla na levem predním kole a je to strašny randál. Kupovat novy dešticky se me nechce:D Předem dík. :salut:
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

To se ti s tím chce patlat, když desky stojí 3 stovky? Samotnou pružinu asi neseženeš.
Ziberek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ziberek »

To víš že nechce, ale mám ty desky jako novy , tak je to skoda davat tam jiny.Na netu sem tu pruzinu nenasel , takze me teda asi nic jinyho nezbude :oops:
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

T onesezenes leda jetou ze sjetych desticek ale to ti stejne pri prehazovani praskne apod pac budou zrezle. Leda si to vyrob z nejakeho ,,lepsiho,, pruznejsiho dratku. ;)
selle - FK

Příspěvek od selle - FK »

Ziberek píše:Zdravím.neví te nekdo kde se da koupit samostane ta Přítlačná pružinka brzdove deštičky? Dnes mi praskla na levem predním kole a je to strašny randál. Kupovat novy dešticky se me nechce:D Předem dík. :salut:

Ahoj Ziberek.Na brzdách nic nepatlej!Kup si nové,a máš jistotu ;)
Ziberek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ziberek »

Asi dám na Vás a koupím nové, už se na dívám na internetu.Ktery bysme mi mohli doporučit :D ? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1 ... licia.html
selle - FK

Příspěvek od selle - FK »

Hlavně neber "made in china". Vše ostatní jsou kvalitní desky.Ja osobně kupuji fri-techy.
Ziberek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ziberek »

Čínu nebrat, to mně bylo jasný.Tak vyzkouším ty co říkáš a uvidím.Jinak dík za rady. ;)
Odpovědět