Záhadné rozkmitávání / škubání jakoby celého motoru.
-
BaxxterCZ - FK
Záhadné rozkmitávání / škubání jakoby celého motoru.
Dobrý den, mám krátkou Felicii II 1.9D a trápí me u ní jedna věc - když přidám plyn, na jakýkoliv kvalt, začne to sebou šíleně škubat. Záměrně nepíšu ze sebou skube motor, protože ten mám uložen perfetkne, temer se s ním nedá na silentblocich hnout, avšak chová se to přesně tak jakoby měl vybehane silentbloky. Lehce to zacuká i když plyn pustím. Prosím poradte.. nechápu co se na tom autě odehrává ..
nemůžu jezdit jen tak s lehce přidaným plynem, protože by to okamžitě začalo házet celým autem ..
-
lubos55 - FK
Re: Záhadné rozkmitávání / škubání jakoby celého motoru.
Nepises ci sa nieco robilo pred tym nez to zacalo trhat,rezp.od kedy sa to takto prejavuje.Osobne by som zatial ako prve skusil preverit Vagom ci to nejde v nudzovom mode.Potom by som na skusku odpojil podtlakovu hadicku od EGR ventilu .Ak sa po jej odpojeni trhanie zmensi,alebo strati prisupil by som k precisteniu komplet sania,vratanie trumpetiek.
-
Návštěvník
měl jsem vyběhanej silentblok redakční vzpery. dal jsem novou (čína), chvílu vydržela a taky se trhnul silentblok. tak jsem to vytěsnil na tvrdo, bylo to vpoho a po čase se to trhání vrátilo... dal jsem novej silentblok zavěšení motoru a taky ten hranatej nad zavěšením převodovky... motorem není možný rukama nikam hnout ale z jízdy má obrovský "vůle" ... přesně jako kdyby si tam skákal úplně na volno posazenej.
-
manchman - FK
Asi pozdní odpověď, ale viděl bych to ve špatně seřízeném předvstřiku. Pokud se cuká jenom chvíli po přidání plynu/rychlém ubrání, tak je problém v tom 
-
mirekpickup
vyvažovací závaží na dlouhé poloose