Záhadné rozkmitávání / škubání jakoby celého motoru.

AEF
BaxxterCZ - FK

Záhadné rozkmitávání / škubání jakoby celého motoru.

Příspěvek od BaxxterCZ - FK »

Dobrý den, mám krátkou Felicii II 1.9D a trápí me u ní jedna věc - když přidám plyn, na jakýkoliv kvalt, začne to sebou šíleně škubat. Záměrně nepíšu ze sebou skube motor, protože ten mám uložen perfetkne, temer se s ním nedá na silentblocich hnout, avšak chová se to přesně tak jakoby měl vybehane silentbloky. Lehce to zacuká i když plyn pustím. Prosím poradte.. nechápu co se na tom autě odehrává .. :( nemůžu jezdit jen tak s lehce přidaným plynem, protože by to okamžitě začalo házet celým autem ..
lubos55 - FK

Re: Záhadné rozkmitávání / škubání jakoby celého motoru.

Příspěvek od lubos55 - FK »

Nepises ci sa nieco robilo pred tym nez to zacalo trhat,rezp.od kedy sa to takto prejavuje.Osobne by som zatial ako prve skusil preverit Vagom ci to nejde v nudzovom mode.Potom by som na skusku odpojil podtlakovu hadicku od EGR ventilu .Ak sa po jej odpojeni trhanie zmensi,alebo strati prisupil by som k precisteniu komplet sania,vratanie trumpetiek.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

měl jsem vyběhanej silentblok redakční vzpery. dal jsem novou (čína), chvílu vydržela a taky se trhnul silentblok. tak jsem to vytěsnil na tvrdo, bylo to vpoho a po čase se to trhání vrátilo... dal jsem novej silentblok zavěšení motoru a taky ten hranatej nad zavěšením převodovky... motorem není možný rukama nikam hnout ale z jízdy má obrovský "vůle" ... přesně jako kdyby si tam skákal úplně na volno posazenej.
manchman - FK

Příspěvek od manchman - FK »

Asi pozdní odpověď, ale viděl bych to ve špatně seřízeném předvstřiku. Pokud se cuká jenom chvíli po přidání plynu/rychlém ubrání, tak je problém v tom ;)
mirekpickup

Příspěvek od mirekpickup »

vyvažovací závaží na dlouhé poloose
Odpovědět