Základna centrálu ? kde ji najdu?
-
Tony-1.9D filcka
Základna centrálu ? kde ji najdu?
Koupil jsem si na felinku dálkáč, kterej se připojuje k centrálu. Základnu centrálu asi najdu pod budíkama u řídíci tyče? Taky nevim jestli jsou ty zámky ovládaný mínusem nebo plusem...nemá někdo nějaký bližší info nebo schéma toho centrálu...kolik je tam kabelů a na jaky mam připojit uzamčení/odemčení? A kam bych měl připojit dva plusovy kabely ktery mam hodit na směrovky?
-
Jurka - FK
Re: Základna centrálu ? kde ji najdu?
Takže centrál zapojíš na tu jednotku co je za budíkama.... mám pocit žlutej a černej drát a jde o negativní ovládání. Jinak taky ty dráty najde v levém předním sloupku u řidiče, kde dou kabely ze dvěří, ale pokud máš okna nebo zrcátka v elektrice, tak to nenajdeš ten drát. Dráty na směrovky najdeš taky v tom sloupku když odděláš ten plast. Jen to napojíš...sou to dva dvoubarevný dráty (bílozelenej a hnědozelenej, ale nejsem si jistej to musíš najít v knížce)
-
Tony-1.9D felcka
Ne nemam okna ani zrcátka v elektrice, nenapojil bych se na ty dráty dole u podlahy před dveřma ...jak vedou kabely na repro? nechci sundavat ten plast ze sloupku.Jurka píše:Takže centrál zapojíš na tu jednotku co je za budíkama.... mám pocit žlutej a černej drát a jde o negativní ovládání. Jinak taky ty dráty najde v levém předním sloupku u řidiče, kde dou kabely ze dvěří, ale pokud máš okna nebo zrcátka v elektrice, tak to nenajdeš ten drát. Dráty na směrovky najdeš taky v tom sloupku když odděláš ten plast. Jen to napojíš...sou to dva dvoubarevný dráty (bílozelenej a hnědozelenej, ale nejsem si jistej to musíš najít v knížce)
Kdybych to chtěl táhnout od jednotky centrálu tak se tam spíš dostanu spodem nebo je lepší vyndat budíky? Díky.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já bych vyndal budíky a vše napojil na centrál. Najdeš tam jak ovládací dráty, tak +12V i -12V.
A také ti asi lépe bude fungovat anténa dálky, když ji budeš mít pod oknem, než někde pod palubkou u nohou.
A také ti asi lépe bude fungovat anténa dálky, když ji budeš mít pod oknem, než někde pod palubkou u nohou.
-
Tony-1.9D felcka.
Ale na ty blinkry se budu muset stejnak napojit jinde vid? Nevis o nějaky strance kde je schema toho centralu?103457 píše:Já bych vyndal budíky a vše napojil na centrál. Najdeš tam jak ovládací dráty, tak +12V i -12V.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Na blinkry se napojíš pod volantem na dráty , co jdou od lucasů a schéma centrálu je namalováno přímo na krabičce centrálu, žlutý a černý drát, jeden je zajištěno ( zamknuto ) a druhý odjištěno ( odemknuto ) barva drátů je žlutá a černáTony-1.9D felda. píše: Ale na ty blinkry se budu muset stejnak napojit jinde vid? Nevis o nějaky strance kde je schema toho centralu?
-
Jurka - FK
Na blinkry se napojíš přímo pod dveřma pod tou umělou prahovou lištou (tam,a to vede dozadu do světel). Jestli nemáš nic v elektrice ve dveřích, tak ty dva dráty od centrálu hned najdeš když odděláš ten plast na levém předním sloupku....je tam díra, kde vedou dráty ze dveří. Na napájení se napojíš, když vyndáš tlačítko na světla (to levé) a je tam červený drát a na ten se napojíš...ukostříš na volantovou tyč a řídicí jednotku položíš a oboustranou páskou přilepíš na ten plast vedle volantové tyče...je tam krásné místo na to a od tama si můžeš vyvést Anténu kam chceš. Montáž snadná za hodinku nemáš co dělat
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já preferuju za přístrojovku, tak, jak to dává výrobce, ale je to každýho věc. Líp se mi letuje, když u toho sedím a vidím na to, než, když jsem zkroucenej pod volantem
Když jsem tahal dráty do dveří, tak jsem pochopitelně to obložení musel sundat, ovšem nacvaknout zpátky ten práh, to byl obřad
pěkně jsem se u toho vynervil.
-
krémo - FK
zdar, dal jsem si do auta origo centrál Brano a potřebuju ho připojit na štávu, poradíte co s kterým drátem? díky
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Je to na téŘJ přesně namalováno, tak to podle toho zapoj. Máš 6-ti nebo 8-mi pinovou??krémo píše:zdar, dal jsem si do auta origo centrál Brano a potřebuju ho připojit na štávu, poradíte co s kterým drátem? díky
-
krémo - FK
Mám tam 6 káblíků, nevím kolik pinů má jednotka, nechce se mi znovu vyndávat budíky a potřeboval bych jen vědět co kam napojit103457 píše: Je to na téŘJ přesně namalováno, tak to podle toho zapoj. Máš 6-ti nebo 8-mi pinovou??
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pát 11. črc 2008 9:23:38, celkem upraveno 1 x.