Paté dveře

karoserie, narazniky, skla atd.
mystery - FK

Paté dveře

Příspěvek od mystery - FK »

Ahojky,
zrovna řeším detaily zavaření zadních dveří (odranit lištu a spz nechat na původním místě). Zajímá mne jak se řeší osvětlení spz? Zbyde tam místo na origo osvětlení nebo je potřeba to řešit jinak?
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Paté dveře

Příspěvek od 103457 »

Osvětlení zůstává, s ním nic dělat nemusíš. To není osazené v liště, ale rovnou ve dveřích.
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

Taky nad tím přemýšlím, dveře začínají kvíst, tak chci to okolí kde je lišta nechat zavařit, ale ten prolis bych tam chtěl zanechat. Snad to klempíra zvládne ;)
mystery - FK

Tak já mám už domluvenej asi pátej termín, ale v pátek mi klempíř tvrdil, že to bude už 100% tento týden. A už se dokonce ptal i na podrobnosti :)
Ale ještě jedna otázka: Co se znakem Škoda? Nechat nebo ne? Bylo mi řečeno, že by to prej bylo docela náročný. Tak co s ním?
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

Já bych ten znak tam nechal, mně se líbí. Se nemáme za co stydět, ne? ;)
DuDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DuDe »

Mě se teda víc líbi když tam znak není . . . Podle mě ty dveře pak vypadaj líp . . . Ale každýmu se líbí neco jinyho . :)
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Tak já viděl zavařený dveře se znakem a bez znaku a nemusím teda ani jedno,ale pokud je to udělaný kvůli korozi,tak určitě bez znaku a zamračit SPZ,to jsou asi jediný dveře který se mi líbí hned po origo
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

nějak tak?
1742261_2.jpg
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
DuDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DuDe »

emilio52 : Tak to vypadá uplně parádně . . . Uplně slintám . Je to někdo z klubu ?
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

ne není ,někdo tady psal v bazaru myslím a byl tam odkaz na tuhle feldu . Jo nemoh tam dát foto tak jsem mu trochu helfnul :lol:
k: lišta patý dveře
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
mystery - FK

Tak tyhle dveře vypadají úplně suprově. Slintám až na zem. Ale ta lišta to bude asi jenom nějaká lepená ne?
Jyrgen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jyrgen »

já znak mám a nelíbí se mi, ale mě se nelíbí ani jak to mám udělaný protože se to nepovedlo :lol:
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV

ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

emilio:Jojo přesně takhle se mi to líbí když už musí být dveře zavařený
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

mystery: asi bude lepená ,vypadá to jak ta lišta co se dává na boky.
ObrázekObrázek
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

Kdyz uz neco delat s patymi dvermi, tak upravit jako na fotce, kterou vlozil emilio52. Tam to ma fakt prekrasne.

Naopak nez tohle, tak to fakt uz radsi diru v puvodnich dverich ...
Obrázek

Nezlobte se na me, ale mit pod oknem taku tabuli a pak dole v narazniku natlacenou znacku. Fuj :?
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Na té fotce, co cložil emílio, je tuším místo origo plastové lišty lišta gumová, kdysi dávno se to tu řešilo. Napadlo mi, jestli by třeba nešla použít lišta z pickupa, ta je v celku. Jinak já tu dělenou lištu nahradil 3mm silnou pásovinou, zespodu jsem navařil 5-ky šroubky a pčišrouboval stejně, jako je origo lišta. Před upevněním jsem pod lištu v celé ploše dal silikon a potom dotáhl. Drželo to naprosto prfektně a i dobře se to otevíralo, 3mm už neřežou do prstů. Navíc jsem místo zámku použil kliku z octy a centrál, takže dveře šly otevírat i z venčí.
clen3187_024.jpg
A co se týče úplného zahlazení dveří ( tzv. holé zadky ), tak se mi taky moc nelíbí. :(
favo

Příspěvek od favo »

Emilio tak jsi mi nasadil brouka do hlavy asi mě to jen tak nepustí. Jo avšimněte si že má zahlazený i nárazník. Přemýšlím že bych něco takovýho spáchal i na své feldě. Výhoda je v tom že s dveřmi se nic dělat nemusí jen se vymění ty plastový lišty.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Hanuš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanuš »

zminovana cerna matna felicie z Ostravska... je tam udelano vice zajimavych uprav. Napr. zadni kulate lemy
Obrázek
kontakt na majitele, kdo by chtel zjistit nejake podrobnejsi info o upravach ;)
ICQ - 487631558
Skype - auikluk
email - petrpastrnak@seznam.cz
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00Inferno00 »

Vzhledem k tomu, ze potrebuju nutne vymenit / vyvarit pres zimu vrata, napadlo me, vymenit je za vrata z feldy s pozinkovanou karoserii. Nevite tedy jak na vrakaci poznam feldu s pozink karoserii?? Dik
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Hanus píše:zminovana cerna matna felicie z Ostravska... je tam udelano vice zajimavych uprav. Napr. zadni kulate lemy

kontakt na majitele, kdo by chtel zjistit nejake podrobnejsi info o upravach ;)
ICQ - 487631558
Skype - auikluk
email - petrpastrnak@seznam.cz
asi jsem se zamiloval...nastesti mam zadni dvere z drivejska uz pekne prorezly, takze jsou nejnutnejs vyspraveny, vystrikany sem tam montazni penou:) aby proste jeste nejaky ten cas drzely a pak se holt daji nove..ale az to bude tak nejak takhle idealne;-) super vec...a ty lemy blatniku...koneeecne se to nekomu fakt povedlo...jina uprava uz nema vyznam:))
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Budu zavařovat celý pátý dveře,spz bude v jinem narazniku,kde je pri ni místo...zatím v okolí (Znojmo)nemůžu sehnat za rozumnou cenu,drobna koroze nevadí,nemáte někdo??
Odpovědět