přepínání na plyn .. automaticky... kdy ..?

se sporákem místo motoru :D
smazany clen - FK

přepínání na plyn .. automaticky... kdy ..?

Příspěvek od smazany clen - FK »

Ahoj,

mám od HL plynu, LOVTEC, ovladaci panel mam v ty automaticky poloze, a i podle majitelky to ma prepinat pri prvnim zvyseni otacek coz souhlasi s tim co je v navodu... tedy nastartuju.. a uz pri zarazeni jednicky to hodí na LPG, klídek, temer to neni poznat.... dle navodu je tam ochrana proti prepnuti u motoru chladnejsiho jak 10°C... takhle to ma byt nastaveno od vyrobce, a i v knizce je to popsano.. po netu se ruzne psalo ze az treba pri 60, či 70°C se to má přepínat.. znamena to tedy ze je to špatně... startovat benzin a pak hned takhlec automaticky prepinat... cvakne relatko, precvakne kontrolka a je to.. nebo to mam pustit ručně až ve vyšší teplotě... ?

děkuji
Indian

Re: přepínání na plyn .. automaticky... kdy ..?

Příspěvek od Indian »

Normalne nastartuj a chvili pockej a ono by se to hned melo porepnout na plyn,TEDA JESTLI JE TO AUTOMATICKY NO JAK PISES
smazany clen - FK

Indian píše:Normalne nastartuj a chvili pockej a ono by se to hned melo porepnout na plyn,TEDA JESTLI JE TO AUTOMATICKY NO JAK PISES
presne tak to je, jen se casto u fabii na skodahome resilo ze prepinaj treba az pri 701C a tak.. to mi staci :)
jirkaf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkaf »

Já měl kdysi v pickupu plyn BRC a to startovalo na benzin a na plyn to preplo az když jsem poprve překročil hladinu 2.500ot ... takže v mrazu jsem ujel klidne pár bloků na benzín a kdyz jsem chtěl dál na plyn stašilo to protočit a bylo.
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
smazany clen - FK

jirkaf píše:Já měl kdysi v pickupu plyn BRC a to startovalo na benzin a na plyn to preplo az když jsem poprve překročil hladinu 2.500ot ... takže v mrazu jsem ujel klidne pár bloků na benzín a kdyz jsem chtěl dál na plyn stašilo to protočit a bylo.

mě přehazuje nad 1500ot... jediný co mě prakticky zajímá, zda je to v pohodě .. stejně do zahřátí s tim jedu klidně... nebo jestli je nutný mít nějakou minimální teplotu..
jirkaf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkaf »

U mě to bylo dany jen otáčkama.
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
birko2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od birko2 »

Je doporučene troška zohriat motor v zime ,hlavne aj kvoli spotrebe,ja v zime mam zapnuty automat a ked je mraz tak to automaticky po chvili prepne,v lete ked zvyšim otačky tušim ponad 2000,tak to hned prepne,niekedy som v lete nechaval prepnute na plyn stale a bez problemov to fachčilo,teraz nechavam stale automat ,nech si motor neodvykne od benzinu :D ,určite v lete motor nemusiš zohrievat,na to je ten automat.....
Felícia is the best !!!JPači sa mi dizajn Felície a preto jej budem verný !!
Felícia 1.3 MPi,40kw,červena,LPG.10.1999
Fabia combi 6Y 1,4MPi 57kw chip Cimbu r.v.10.2002...Model 2003....od 11.3.2010 LPG sekv.Lovato Fast 01..
Moja felícia http://birko2.rajce.idnes.cz/Moja_Felda/
POPRAD http://www.ukazto.com/?id=1584879&klic= ... &overall=1
Jozefj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozefj »

Já jezdím taky na automat a bez problému.Když je moc studený motor tak to automat to přepne až po chvíli.
Odpovědět