Felda 1,9 nestartuje

AEF
mathers322 - FK

Felda 1,9 nestartuje

Příspěvek od mathers322 - FK »

Zdar , mám feldu rok 2000 . myslím že takové téma tu snad nebylo.

Předevčírem jsem měnil žhavičky za nové a od té doby auto samo nenastartuje, akorát vybiju baterku. na roztažení motor nastartuje. takže žhavení asi ok.

Po roztažení jsem auto trochu projel , asi 20km.

Pokud vypnu motor tak normálně chytne. ale musí být motor teplý, jak nechám stát auto přes noc tak už zase nestartuje .

Co to je? Zavzdušnění? díky za každou radu :) musel jsem auto už asi 3x roztahovat. na druhý den zase nestartuje
Lukoo88 - FK

Re: Felda 1,9 nestartuje

Příspěvek od Lukoo88 - FK »

Tak je zhaveni v riti apokud nastartujes kdyzje motor teply tak zhaveni vubec nepotrebujes :) vis na jakem principu funguje dieslovy motor ni :) skuz se podivat na konektor co nede na listu u zhavicek ;)
mathers322 - FK

tak žhavičky budou ok když jsou nové , může být špatný ten propojovací měděný jakoby drát co je všechny spojuje? nebo kabeláž? pojistka bude asi dobrá , kontrolka žhavení funguje a zhasne cca po 5 sekundách .
Lukoo88 - FK

Příspěvek od Lukoo88 - FK »

Mozna ten medeny drat a mas dotahle matky
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

pojistka žhavení , relé žhavení
mathers322 - FK

Vyřešeno. podíval jsem se na měděný drát který spojuje všechny žhavičky a byl od jedné až k poslední připojený a dál nic. není připojený drát který asi přivádí elektřinu :D takže žhavičky neměly šanci žhavit.
mathers322 - FK

Jinak ten očkový kabel co mi zůstal nezapojený se připojí na čtvrtou žhavičku za matici? správně?
mathers322 - FK

Felda startuje jako nová! :D
Odpovědět