Palivove hadicky+prepadove

AEF
lubos55 - FK

Palivove hadicky+prepadove

Příspěvek od lubos55 - FK »

Ahojte,zozimilo sa a opat sa ukazuju dalsie problemy s feliciou 1.9D pri rannych studenych startoch.Auto nastartuje sice nejake dve tri sekundy ide ako keby na tri valce znizene otacky asi okolo 750/min no potom vybehnu na zvysene na cca 1100.Sadnem pohnem sa jemne pridam plyn a asi okolo 1300 ot auto zrazu prudko zrychli na kratky moment ,ako keby chytilo vzduch .Je to dost neprijemne a najma nebezpecne.Toto spravi iba raz potom je uz pokoj.Ako pisem urobi to iba za studena dokonca minule som si vsimol ze ked som rano nastartoval a siel skrab sklo od mrazu motor si sam popridaval asi o 200-300 ot parkrat a potom sa zasa unormalnil.Precistil som cerpadlo PROTECOM-2000 no ziadna zmena problem pretrvava.Rad by som vymenil prepadove hadicky ci mi mozno stadial nedostava vzduch no neviem aky presne rozmer kupit.
Tiez by som chcel zaradit pred cerpadlo ciru hadicku pre sledovanie cistoty *bezbublinkovy* paliva pred cerpadlo.Ono tam sice origo je cira no casom je viacmenej hneda ze figu cez nu vidim.Tiez ma zaujima presny rozmer tejto cirej hadicky,aby bola tak ukurat.
Skusim este dat aj novy ten biely ventil na palivovy filter aj s novym okruzkom ,len u nas mi ponukaju kadejake cierne napodobeniny len nie to co tam patri.
Toto by som chcel preverit ako jednu s najlacnejsich moznosti,ale skor mam pocit ze Lucas cerpadlo uz nebude v tej spravnej forme.Ze by sa cerpadlo samo zavdusnovalo???

Dakujem
hans007 - FK

Re: Palivove hadicky+prepadove

Příspěvek od hans007 - FK »

Nezdá se mi že by ti bralo vzduch přes přepadové hadičky,tam jak to netěsní tak to hned teče a máš vstřiky a motor od nafty,poznal by jsi to určitě podle smradu z nafty v kabině při zastavení na křižovatce a podobně,sám s tím teď trošku zápasím a pokuď těm origo hadičkam nic není a nemáš je mastné že by ti tekly tak jim nic není a ani na ně nesahej protože stejné budeš shánět opravdu těžko,já jsem si je aktivně měnil když jsem nemusel a teď to ani ne každé dva roky musím měnit,sice ty co se prodávají v obchodech vypadají stejně ale nejsou,mají větší vnitřní průměr a tenčí stěnu a jsou z materiálu který nevydrží používání směsné nafty,prostě na hovno...
Odpovědět