sedačky
-
vanplus - FK
Re: sedačky
ahoj no já jsem kdysi dával z golfa sedačky do rapida...a nebylo to tak těžký navařil jsem si ůchyty na rapidácký lyžiny....a bylo to..a ve feldě se mi zdaj ty lyžiny skoro stejný...tak nějak bych to ted udělal ale nevim jak bude souhlasit výška to je jedinej problém většinou....ale takhle se blbě radí musel bych to vidět...
-
morava
no to by nebyl takovy problém,ale mám víškově stavitelny
taky jsem dával do fava sedačky z renaulta
taky jsem dával do fava sedačky z renaulta
-
Zbynda - FK
Zdravim všechny
.Potřeboval bych poradit jak dostat nový sedačky (skořepiny) na původní lyžiny u typu Fun,aby zůstalo zachováný sklápění sedačky spolujezdce.Nějak si s tím nevím rady
.Předem díky
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zbynda: Tak za prvý viz SZ.
Ale protože koukám, že chceš skořepiny, tak ti řeknu, že dle mě je lepší tam dát polohovatelný.
Anebo jinak... když tedy skořepiny...
- dát klasický pojezdy a lidi polezou přes korbu (jednoduchý) - i tak pochybuju, (dle avataru nemáš nástavbu), že jezdíš pořád s otevřenou stěnou a ve čtyrech lidech...
- úplně rozřezat spolujezdcovo sedačku a vymyslet uchycení, ale myslim, že sedačka bude výš. Spolujezdcovo origo Fun-sedačka má úplně jinou konstrukci.
- dát polohovatelnoou sedačku z 3-dvéřáku s možností sklopení opěradla.
Ale protože koukám, že chceš skořepiny, tak ti řeknu, že dle mě je lepší tam dát polohovatelný.
Anebo jinak... když tedy skořepiny...
- dát klasický pojezdy a lidi polezou přes korbu (jednoduchý) - i tak pochybuju, (dle avataru nemáš nástavbu), že jezdíš pořád s otevřenou stěnou a ve čtyrech lidech...
- úplně rozřezat spolujezdcovo sedačku a vymyslet uchycení, ale myslim, že sedačka bude výš. Spolujezdcovo origo Fun-sedačka má úplně jinou konstrukci.
- dát polohovatelnoou sedačku z 3-dvéřáku s možností sklopení opěradla.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
Zbynda - FK
tak to mám smůlu
.Sedačky jsou už koupený(nepolohovatelný skořepiny)
.S tou uřidiče je to v cajku,dneska jsem to měřil no a u spolujezdce to budu muset nějak vymyslet.Do ty doby tam holt zůstane ta stará.
.Jinak boudu mám
,ale jsem tak tlustej,že za mnou neni vidět
.Ale každopádně díky za radu.
-
fire22
ahoj tak už jsem se pustil konečně do výmněny těch sedaček ze čtverkovýho golfa.no je to docela zímavékomletně se musí převařit pojezdy,nebo spíše udělat uplně nové.a to mě čekaj ještě zadní sedáky.
Níž sedět v životě nebudeš. To bys musel uříznout držáky v kastli a posadit to níž. Dával sem si min.týden anatomy z ibizy a musel sem všecno vyřezat(výš.stav.,a všechny ty držáky a zůstala jen spodní trubka kolem celé sedačky. Posed,vedení a vše supr,ale jsou víš než origo
a nechtělo se mě řezat do kastle.
Moje auto - http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=26588
Díly na auta - http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 68&t=26556
TELEFON: 774 61 30 60
Díly na auta - http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 68&t=26556
TELEFON: 774 61 30 60
-
fire22
jo to máš pravdu viřezal jsem ven komletně držáky,a přední nosnou část,nahradil to l profilem,a navařil komletně nové pojezdy na podlahu,aby to bylo co nejníž.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já seděl níž, dával jsem Recara z VW Polo GTI. Krásně člověk do sedačky zapadl a byl tak o 5cm níž než na origo sedačce. Sedačka byla uzpůsobena na felďácký lyžiny.
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
predpokladam ze to pujde, ale radeji bych to slysel jeste od nekoho jineho, abych se ujistil. Pujdou dat zadni delene sedacky z Favorita do Felicie? jen vymena kus za kus? 
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Hanus: Myslim že ne, musejí se převařit držáky. Možná by to šlo u novějšího fága, ale starý mělo myslim rovnou lavici...
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
muzu mit delene sedacky z Favorita.. takze to bude uz z noveho Fava. Uvidime, jak to nakonec dopadne.
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
-
gerrik - FK
V létě ty držáky asi taky převařím, pač se sedí hrozně vysoko a mně to už sere
Budu dělat ty lemy blatníků, tak řeknu klempíroj at mi to o 5 čísel sníží