Jaká je vaše maximálka?
-
simisim
Jaká je vaše maximálka?
Ne že by na tý maximálce něják záleželo, ale přijde mi že když mi to nejde víc jak 140 že musí bejt něco v nepořádku. Mpi 50kw.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaká je vaše maximálka?
No 140km/h je fakt slabota.Já podle GPS 183km/h
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
S mou Felicii 1.3 / 50 kW (vyrobena 1/1996) jsem jel podle GPS maximalne 168 km/h (podle knihy jizd z navigace). Rekl bych, ze se s Felicii da stabilne jet 150 km/h.
Zde jedna fotka, ktera se mi podarila vyfotit

(pro zvetseni kliknete na obrazek)
Zde jedna fotka, ktera se mi podarila vyfotit

(pro zvetseni kliknete na obrazek)

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
-
Zbynda - FK
O tom si můžu nechat leda zdát
.Já svou FUNku 1,3MPi 50kw pustil jednou z kopce
a dostal jsem s ní 175km/h.Víc jsem se bál,aby se nezačala rozkládat
.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
140km/h fakt moc není, je nějaká lenivá.
Zbynda: jet tolik a ještě někam odbočovat
Moje maxka je 190km/h, ale bylo to z kopce a asi mi musel foukat i vítr do kufříku
. Po rovince se dostanu na něco kolem 170km/h zéleží jak moc dlouho bych to držel, ale většinou jí dlouho netrápím. Při otáčkách na pětku v červeným poli to byl fakt zajímavý zvuk.
Zbynda: jet tolik a ještě někam odbočovat
Moje maxka je 190km/h, ale bylo to z kopce a asi mi musel foukat i vítr do kufříku
Moje bejvalá skorozávodnička http://www.feliciaklub.cz/Tweety http://tweety5004.rajce.idnes.cz/felda/
Momentálně Pašík 1.9TDi chro chro a Clio II 2.0 16V Sport
- už taky vše pryč 
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25423
Momentálně Pašík 1.9TDi chro chro a Clio II 2.0 16V Sport
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25423
-
smazany clen - FK
Já si jednou dal závod s Fábkou 1,2 HPT 12V. Na D1 u Brna mě chtěl tlačit když jsme předjížděli kamiony. Asi si myslel že má bávo nebo co. Tak jsem to přišlápl a za posledním kamionem se zařadil do pomalého pruhu. Fábka se mě snažila předjet rychlým pruhem, ale když byl na urovni dveří tak mu došel dech. Tahometr mi ukazoval cca 175 a šlo by to dál. Já ale ubral a dopřál mu to blaho předjet Felicii 
Když jsem z té mojí zkoušel po koupi dostat co to jde, tak mi byla ochotna poskytnout maximálně 140km/h.
Až na dálnici jsem ji donutil se nad sebou zamyslet, dala mi +/- 165km/h a kolem 140 - 150 stabilně.
1,3 MPi 50Kw.
Až na dálnici jsem ji donutil se nad sebou zamyslet, dala mi +/- 165km/h a kolem 140 - 150 stabilně.
1,3 MPi 50Kw.
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
-
smazany clen - FK
Moje prej jede 183 (z kopce), alespoň to tvrdila bývalá majitelka. Mě to moc neláká, ale během předjíždění každou chvíli atakuji 130, někdy i 140, potom sundavám nohu z plynu a nebo už rychlost jen udržuju...
Asi se na ní kladně podepsalo, že jí 200tkm dávala kotel jak sviňa a pak, že ženský auta šetřej
1.3 MPI/50 hatch
Asi se na ní kladně podepsalo, že jí 200tkm dávala kotel jak sviňa a pak, že ženský auta šetřej
1.3 MPI/50 hatch
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jen jestli se jen nechlubíte
.
Taky jsem ji prubnul na 165 jsem to vzdal
ale šla by ještě kousek . 
Taky jsem ji prubnul na 165 jsem to vzdal
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
maniaX - FK
Moje maximálka co jsem zatím nejvíce jel byla 170 km/h ale vím že by to šlo ještě na těch 175 km/h....více už asi ne...nevím... 
-
Snehulak - FK
felda šla 175 km/h podle tachometru, takže skutečnost tak 165 myslím
-
Fojc
Combi Mpi 50kw, na rovince stabilne 165 jinak 168-170, z kopce jsem dal skoro 195 otacky cca 6200 tkze skoro omezovac 
-
West - FK
170 tacháčových som sa odvážil najviac zatiaľ... čo je za touto hranicou Boh vie
aj tak, moje auto má najväčší penis

aj tak, moje auto má najväčší penis
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak to s Naší feldou zaostávám...zatím nejvíc 150km/h...na průtahu skrz Liberec
... musel jsem pak brzdit na 70km/h do tunelu (za tunelem stálej radar
)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
smazany clen - FK
tak to docela cumim
ja s feldou jel max neco malo prez 140 km\h a uz jsem to mel neco malo prez 6000 otacek
mozna to da nekdy vic
ja s feldou jel max neco malo prez 140 km\h a uz jsem to mel neco malo prez 6000 otacek
mozna to da nekdy vic
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja mám 1.3MPI ,40kw r.96 a když jsem zkoušel tak max 130km/h
pak už nic nějak mi nechce jít do otáček

-
madfelda2212
Se svojí ( 1.3 mpi, 50kW, r.v.00 ) jezdím těch 150 km/h běžně...Jede to i 170 ale výš se jí už moc nechce 
-
Habin - FK
Mám taky jen 40kW, ale tachometrovejch 185 sem s tim dal ... je fakt, ze dalnice byla z kopce. Víc už sem se bál, ale něco by se z toho dalo ještě vymáčknout.Satanda píše:Každý tady píše rychlost kolem 150-170km/h a ja jen 130km/h včem to může byt. Chápu že mám jen 40kw ale stejně se mi zdá že to je krapek málo. Zkoušel jsem i kvalitní benzín ale nic
Dneska bych si za takovej risk nafackoval, ale mladická nerozvážnost a prázdná dálnice v půl pátý ráno prostě lákala ...
Ale přes 130 bys mel i se 40kW na rovny dálnici dát bez problémů ... takže jestli to jede tak málo, tak bych to nechal pořádně prohlídnout ...
Ja som skušal moju r.1999 40 kw a na rovine som to dostal na 153 km všetko seriove,možno by to dalo aj trošička viac ale končila rovinka v papieroch piše myslím 151,som spokojny,lebo maximalne medzi mestami idem 105-110,ked sa da,ale zvyčajne 95-100,proste neriskujem.......Satanda píše:Tak ja mám 1.3MPI ,40kw r.96 a když jsem zkoušel tak max 130km/hpak už nic nějak mi nechce jít do otáček
![]()
Felícia is the best !!!JPači sa mi dizajn Felície a preto jej budem verný !!
Felícia 1.3 MPi,40kw,červena,LPG.10.1999
Fabia combi 6Y 1,4MPi 57kw chip Cimbu r.v.10.2002...Model 2003....od 11.3.2010 LPG sekv.Lovato Fast 01..
Moja felícia http://birko2.rajce.idnes.cz/Moja_Felda/
POPRAD http://www.ukazto.com/?id=1584879&klic= ... &overall=1
Felícia 1.3 MPi,40kw,červena,LPG.10.1999
Fabia combi 6Y 1,4MPi 57kw chip Cimbu r.v.10.2002...Model 2003....od 11.3.2010 LPG sekv.Lovato Fast 01..
Moja felícia http://birko2.rajce.idnes.cz/Moja_Felda/
POPRAD http://www.ukazto.com/?id=1584879&klic= ... &overall=1
-
Jofinko - FK
50kw 1.3mpi -dala 145km/h ale dala by aj viac ale isiel som potom do kopca.a to uz som mal smrt v ociach.Ale popri tom som obehol bmw m5 a samozrejme ma aj on obehol.Asi sa hambil ze ho felda obehla.
-
smazany clen - FK
Nejvíc z kopce mi jede 184km/h. Po rovině 172km/h. Ale ty otáčky jsou už dost vysoký. Mám 1.3 Mpi combi.
-
Mailo - FK
Na roviné 175 km/h při 5500 ot/min ... ale to je tak max ... z kopce to nepočítám tam to nemá smyl ... jinak 1,3MPi bez úprav ...
-
smazany clen - FK
Já nemám potřebu jezdit více jak 120. Pak už to nepěkně žere. Jako z kopce to jo, to dám i 130. Ale jinak spíš okolo 115. 
Mně by se hodila šestka už při 120. Rozjet to a na rovince dát šestku. Podle mně by to felicie v pohodě dala. Nevím proč tam není šestka
Mně by se hodila šestka už při 120. Rozjet to a na rovince dát šestku. Podle mně by to felicie v pohodě dala. Nevím proč tam není šestka
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 14. říj 2008 20:43:30, celkem upraveno 1 x.
-
smazany clen - FK
Zdenda19895?:
Jakou potřebuješ při 120 akceleraci? Při těch rychlostech jde hlavně o spotřebu.
Jakou potřebuješ při 120 akceleraci? Při těch rychlostech jde hlavně o spotřebu.
-
Michal71717 - FK
moje maximálka 160km/h 1.3BMM 50Kw, sportovní filtr. Dneska jsem narazil na pěknou felinu, která mě dosti provokovala k agresivní jízdě ale ustál jsem to, když jsem jí za rondlem předjel, zhruba 140 mezi obcema, chtěl jsem na borce zvednout prostředníček a najednou jsem zjistil že to řídí pěkná, zhruba 20letá blondýnka tak jsem poklidně pokračoval dál
jinak spotřeba je svina ale když chcete jezdit rychleji zkuste sem tam protáhnout nějakou rychlost až do červeného pole, pěkně to zní a motoru to prospěje
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Já maximálku snad ještě ani nezkoušel ... mě stačí, že na dálnici do kopečka ze Staré Boleslavi do Brandýsa se po zůýení kde je 60ka rozjede v pohodě na 155-160 ... ostatně větší rychlost jsem snad ani nepotřeboval ani na rovince.
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
-
Tim.Oconnor
- Kontaktovat uživatele:
Mám feldu 1.3 MPi Combi r.v.2000 a nejvíc co jsem z ní vymáčkl bylo 190km/h tachometrových,ale měl jsem smrt v očích....bylo samozřejmě na dálnici z kopce,ale tak max.10 sekund,protože jsem byl nucen brzdit... a navíc, když jsem si uvědomil,že pneumatiky jsou do rychlosti 160km/h a že už maj něco najeto,tak jsem začal mít rád svůj život....
ale kupodivu jsem se divil,že kastle i řízení je při takový rychlosti relativně stabilní..možná je to rozpěrnou tyčí a novou geometrií - nevím...akorát ten motor je hlučnej tak,že uvnitř auta nebylo slyšet vlastního slova 
-
Hazi - FK
Tak podle GPS 182km/h, víc ani ťuk, zajímavý, že do 90km tacho ukazuje o 5 víc, pak zhruba o 2-3km víc a na 140 už je shodnej s GPS. Jinak byly asi dobrý podmínky, trochu s kopce a dobrej vzduch, bo je to motor 1,3 BMM 40kw
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Hazi: Tohle jsem pozoroval taky. Mně dokonce ve 180 km/h ukazovalo GPS o 3 km/h víc než tacho. Kola byly sériový...
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Dle GPS 192 km/h víc jsem se bál kvůli 13" zimním gumám s rychlostním indexem do 190 jo a ještě motor 1.3 MPi 50kw vačka a čip ME
Nyní motor 1.4 MPi vačka a čip ME úprava výfuku a sání ale maximálku nevím nebylo možnost to zkusit ale s ohledem na fakt že při oněch 192 jsem byl jen kousíček od omezovače tak počítám že o moc rychleji už to ani jet nemůže . Jediná možnost je dát převodovku z 1.6 nebo z 1.3 MPi 40kw a pak to zkusit.
Nyní motor 1.4 MPi vačka a čip ME úprava výfuku a sání ale maximálku nevím nebylo možnost to zkusit ale s ohledem na fakt že při oněch 192 jsem byl jen kousíček od omezovače tak počítám že o moc rychleji už to ani jet nemůže . Jediná možnost je dát převodovku z 1.6 nebo z 1.3 MPi 40kw a pak to zkusit.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
smazany clen - FK
Naše felina zatim max vytahla bez mala 170 km/h. Je to už par let zpatky. Bylo to na D1, 4 lidi v autě + zavazadla z dovolene a mati za volantem
Ještě ted se divim že to skusila
-
smazany clen - FK
To jste tedy pěkně odvážní.Nevím jaké máte zkušenosti z řízení jiných aut. Ale povaha Felicie a můj pud sebezáchovy mi brání jet více jak 120 km/h.
V Oktavii třeba zase víc jak 150 km/h. To by musely být jiné auta abych si v tom troufl jet třeba těch 180 km/h.
V Oktavii třeba zase víc jak 150 km/h. To by musely být jiné auta abych si v tom troufl jet třeba těch 180 km/h.
-
smazany clen - FK
Viš muj pud sebezachovy sem nechal mezi Frydkem-Mistkem a Ostravou kde sem se řitil 115 km/h s trabantem
. To teprv cítiš tu rychlost
Ale hlavně to je o předvidavosti. Mysliš že bych si to lajsl kdyby ta cesta byla plna, to asi težko.
-
smazany clen - FK
kejzi1: No tak nějak.
Pokud mi to zvládá v pohodě rychlost 80 km/h při 2000 otáčkách na pětku se spotřebou 3L/100Km, tak nevidím důvod, proč by to nemělo jet třeba těch 110 na šestku po rovince se spotřebou třeba 4 litry.tgfh píše:By ses divil jak bys tu šestku rychle zadusil
-
denisko9999
Moja maximalka je iba 140 km/h co som skusal, viac ani tuk , ale neviem, mam 50kw 1,3 mpi , ale pick up , moze to by aj tym? Neviem teda ci to je normalne. Nemam ani kridlo na odpor vzduchu co sa dava nad kabinku sofera a spolujazdca. A neviete kde by som take nieco kupil?? V skoda original 10 000sk 
-
smazany clen - FK
Si myslim že kdyby už tam šestka byla že by se dala použit tak max na rovnych usecich dalnic. Jakekoliv menši stoupani bys potom musel řadit pětku. Vim co mi ve stoupani děla pětka a tu šestku si v tom připadě skoro nedokažu představit.
-
smazany clen - FK
228km/h dle GPS, tacháč ukazoval něco přes 230, 8l/100 
-
smazany clen - FK
tak mám jen sociální 2.0L - je to taková oktáfka 
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
maximalka 150km/h na tachomemtru... bohuzel to jezdim pravidelne
.. kdyz specham do skoly.. pro znale: Havirov - Ostrava (Poruba).. cela cesta po Rudne levy pruh 
Zdenda - ja mam u sve 1.3 MPi pri 5.rych. stupni a 2000 ot. 70km/h... takze jezdime stejne
Zdenda - ja mam u sve 1.3 MPi pri 5.rych. stupni a 2000 ot. 70km/h... takze jezdime stejne
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
-
smazany clen - FK
No tak to zase prr hele, RSo II 2.0 v benzínu má 240km/h (nafta je na tom stejně jako já, jen s horší akcelerací) a to je o 2 generace novější stroj a opoznání lehčí, je to naprostý normál u těchto aut, pokud se tedy nebavíme o nějakém sportovním coupé, já mám limuzínu, teda v socceZbysek píše:No na těch 155kw je to tedy opravdu hrozně málo. To takhle mají všechny tyhle auta, nebo máš jen ty na svém něco v háji?
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
j jak jsem auto dostal tak maximalka asi 165km/h ... ted jsem jeste moc nezkousel ale 160 jedu kdyz nekam specham viz. Hanus po Rudné anebo nekdy po mistecke
naposledy jsem mel tezkou nohu dneska kdyz jsem sedl z formana do fely - 150 jsem tam mel hned ... 
méně znamená někdy více...

-
smazany clen - FK
Nevím zda-li má RSo omezovač na 230km/h, ale příjde mi to jako hloupost, když to samé auto s benzínovím motorem dá 240km/h dle mého jsou to prostě hranice výkonů..Zbysek píše: Nene, nikdo ti nechce dávat za vyučenou, ale ono třeba zrovna u té porovnávané RSo II tu rychlost típne omezovač, který je nastaven velice nízko a jde posunout o dost výše. Tedy jde o to, jestli je to u tebe taky tak, nebo to vážně jede tak málo. To jak je motor starý bych sem až tak netahal, jelikož já se svým předchozím autem se 100kw jezdíval hrubě přes 200 a byla to taky velká kráva a žádnů cupé. Proto mě zarazilo že by to se 155kw jelo jen tolik, když to určitě musí mít na víc.
Můžu vědět cos měl před tím za auto co jelo "hrubě" přes 200 se 100kw? Například 850 2.4 atmosféra se 106kw dá sice 210km/h, ale přímá úměra zde při takových rychlostech neplatí, to potom nevím kolik by podle tebe mělo jet auto co má 300kw, 500km/h? Odpor vzduchu a pneumatik se totíž násobí několikanásobnou řadou. Kámarád s Audi A6 2.8 se 147kw nedá více jak 225km/h ať dělá co dělá, takže se mi nabízí otazka jestli to tvé auto nebylo nějaké kouzelné, když všechny ostatní bereš jako "hrozně málo", neboť u výkonů od 140kw-150kw se pohybujou ty rychlosti od 220-240km/h Popravdě neznám auto které stímto výkonem , byť i s větším obsahem by jelo více. A druhou věc co musíš brát v potaz je také doba za kterou tu rychlost dosáhneš, s nějakou 1.4kou 70kw taky dosáhneš 200km/h ale tlačíš to i očima a žere to i trávu okolo cesty to platí i u takové fábule v RS s 94kw kolem té dvoustovky se jí už moc nechce, samozřejmě neporovnávám s mým je to omnoho lehčí vůz takže nemá potřebu mít tak velký výkon.. (ano já vím že tachometr ukazuje 220 ale realita je jiná
-
smazany clen - FK
Tak v tom případě asi Audi, BMW, Volvo a i samtoné božstvo VW dělají něco špatně, že mají tak "malou" maximálku. Popravdě je pro mne neuvěřitelné, že to jelo stejně jako BMW 535i(173kw) nebo Audi A6 3.0(161kw) přitom to má o polovinu méně kw - to je dobrý výkon
, ovšem nemůžes na základě tohoto tvrdit, že to jede "hrozně málo", neboť tam kde Croma měla téměř top tak mi to točilo na 4000ot (230km/h) takže tam asi omezovač je, ovšem asi tam je z nějakého důvodu, dynamika je také někde jinde, jak sem psal, už před tím 200km/h hranici dá každe průměrné auto ovšem jak a za jakou dobu to už je věc druhá a v nepsolední řadě chci s Volvem jezdit opravdu dlouho a přetáčet ho a nějak "tunit" opravdu nechci. Pravda nejsem od "fochu" ale měl jsem to štěstí, že jsem měl možnost vyzkoušet si opravdu dost strojů, takže mám s čím prorovnávat a nemusím být zedník, abych poznal, že je zeď křivá a 100kw aut co jedou rychleji opravdu moc není snad žádné, samozřejme můžeš říci, když upravíš tohle a tamto a odstraníš omezovač tak pak pojede, ale to samé můžeš udělat i u motoru co má 170kw a zase jsme někde jinde, takže to je irelevantní, navíc jsme těžce OT a plošný rozlet felícií jsme přesunuli do zcejla jiné dimenze 
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
nos feldou jsme dal zatím jen 170km/h a můžu vám říct že pokoušet už to dál nebudu.mělk jsem na ní r14kola žádnej podvozek nemám a šlo to ale přijde mi to auto už takový neklidný v tý rychlosti.¨
jo takovej bavoráček e30kao kterýho jsem přišel to bylo svezené.v létě se chystám si ho zase pořídit.tentokrát 2,5ku a v kabriu
jinak předtím jsem měl 320i kdo zná tak ví že je to motor m20,šestiválec řadovej a výkon 95kw tedy 129koní a krouťák nějakejch 170nm.nikdo mi to nevěřil ale po dálnici z prahy k babičce na D1 jsem to roztáh na rovině na 240km/h a budíky to má právě do 240 a takže už byly na doraz bylo slyšet že motor ještě o nějakou tu otáčku udělal navíc.to byla zatím moje největší rychlost.a hlavně v tý rychlosti-nádhernej zvuk motoru a perfektní podvozek krásně seděl a ani mi to nepřišlo že tolik jedu.
jo takovej bavoráček e30kao kterýho jsem přišel to bylo svezené.v létě se chystám si ho zase pořídit.tentokrát 2,5ku a v kabriu
jinak předtím jsem měl 320i kdo zná tak ví že je to motor m20,šestiválec řadovej a výkon 95kw tedy 129koní a krouťák nějakejch 170nm.nikdo mi to nevěřil ale po dálnici z prahy k babičce na D1 jsem to roztáh na rovině na 240km/h a budíky to má právě do 240 a takže už byly na doraz bylo slyšet že motor ještě o nějakou tu otáčku udělal navíc.to byla zatím moje největší rychlost.a hlavně v tý rychlosti-nádhernej zvuk motoru a perfektní podvozek krásně seděl a ani mi to nepřišlo že tolik jedu.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
dnes na zimních jsem ji hnal po dálnici 175km/h,ale blbě se to na těch úzkejch gumách drží
-
smazany clen - FK
simisim píše:Ne že by na tý maximálce něják záleželo, ale přijde mi že když mi to nejde víc jak 140 že musí bejt něco v nepořádku. Mpi 50kw. Taky sem zaslechl že prej převodovky z pick-upu jesou víc do síly a tim pádem do pomala, tak jestli tam někdo n ehodit jinou. Nevíte jestlise to dá něják zjistit? Každopádně mě to štve
135 jsem dostal ze stovky
-
novypetrcz
167km /h gps víc ani náhodou...po rovině...50kw 1,3 r.v.99/12