Souhlasím s nabídkou fancara, protože tím rádiem jsi už celou sestavu v autě zabil, takže stačí bohatě tato repra. Nemá vůbec cenu na tohle rádio pověsit lepší repra.
Zbysek píše:Souhlasím s nabídkou fancara, protože tím rádiem jsi už celou sestavu v autě zabil, takže stačí bohatě tato repra. Nemá vůbec cenu na tohle rádio pověsit lepší repra.
chtel jsem si koupit taky tohle radio, mam v aute nejakyho hodne staryho pioneera DEH-2100R tusim. Chtel jsem to trochu ozivit, jak vzhled tak aby mi tam sly MP3ky. Nevim v tomhle jsem naprosty laik, repraky jsem si koupil do plata nejake obycejne za 1200, jsem spis nenarocnej posluchac, nepotrebuju aby se za mnou otaceli lidi kdyz jedu kolem, proste mi staci, kdyz repro bude hrat pekne, ne prilis nahlas. Je tedy tohle radio nevhodne ? Divam se na nej take k vuli cenove hranici, mel jsem tedka hodne vydaju a je pred vanocema, tak jsem si rikal ze do tech 2500 bych do toho sel..
Pro nenáročného uživatele jistě stačí. Osobně bych se ale spíše díval po kenwoodech řady 4 nebo 5, které jsou za podobnou cenu a dosahují mnohem lepších kvalit především po zvukové stránce. Tahle základní řada od pioneeru je opravdu dost slabá a přehraje ji kdeco.
ja jsem si prave myslel, ze pioneer zahraje dobre, ale tak dival jsem se pioneer, kenwood a apline, musim si to jeste promyslet. U me je dulezita cena, vzhled a vybava minimalne MP3 popripade aji USB zastrcku a nejakej prijatelnej vykon.. Radsi se ptam, nez koupim nejakou blbost..
...cena je určitě důležitým ukazatelem pro nás všechny...ale uvaž, že si rádio nekupuješ na sezónu...ale musí ti sloužit nějaký ten rok.Raději chvíli odlož jeho nákup než aby jsi ho potom se ztrátou prodával a kupoval jiné na které musíš zase finance přidat.
Pokud je pro te důležitá výbava s USB (bez MP3 jsou jen zákl modely) tak bych se taky přikláněl ke Kenwood... http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=35
....za tuto cenu dostaneš jak USB/MP3 tak i dálkový ovladač...a samozřejmě i podstatně lepší zvuk
Fancar: Dívám se na ty Kenwoody a jaký je rozdíl mezi Kenwood KDC-W4044UG a tím Kenwood KDC-W5141GY co doporučuješ? Kromě toho, že Kenwood KDC-W5141GY je starší model? Vybavením mě připadají stejné.
Nová řada kenwoodu podobně jako v minulých letech přináší zase pár změn a hlavně se opět posouvají hranice, kdy nové nižší série konkurují dřívějším vyšším stejně jako u většiny značek každý rok. Rozdíl mezi těmito dvěma rádii je kromě vzhledu, který si musí každý posoudit sám hlavně v tom, že nový model má sice horší displej (méně symbolů), ale na druhou stranu lépe čitelný za světla než starý model, tedy ve výsledku je lepší. Výhodou proti starému může pro někoho být také půl voltu k dobru na RCA. Docela zásadní přívětivou věc ale nový model přináší v tom, že má na panelu tlačítka pro přeskakování mezi tracky, protože na starším modelu to bylo za jízdy docela nepříjemné a necitlivé, když se muselo neustále kvedlat joyem. Tedy při rozhodování mezi těmito dvěma bych osobně šel do novějšího, protože je maličko vyladěnější ač většina vnitřností zůstala stejná (je pozměněna jen optika, laser a podobně). Nevýhodou pro někoho může být absence dálkáče, který se k 5141 dával, ale na druhou stranu stojí jako příslušenství pár korun.