Ridici jednotky 40kw a 50kw
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
Ridici jednotky 40kw a 50kw
Ahoj zkousel nekdo dat na 1.3 bmm 40kw ridici jednotku z 1,3 bmm 50kw, nebo s upravou komprese a tak podobne?
Nevi nekdo jake jsou rozdily mezi jednotkami favorit 1.3 bmm 50kw a felicii 1.3 bmm 50 kw? Pokud se nepletu felda ma navic pin imobilizeru
Nevi nekdo jake jsou rozdily mezi jednotkami favorit 1.3 bmm 50kw a felicii 1.3 bmm 50 kw? Pokud se nepletu felda ma navic pin imobilizeru
-
Návštěvník
Re: Ridici jednotky 40kw a 50kw
Tak menit 50 za 40 je nesmysl bez vsech dalsich uprav a ze je toho hodne vacka pisty atd atd
Já jsem zase od známeho slyšel že do feldy 1.3 MPi 50kw dal jednotku z feldy 40kw a jelo to prý líp jak s původní ale ruku do ohně za to nedám. Jen si nemyslím že rozdíli v software budou tak veliký aby to nemohlo jet a vačka tam bude hrát úplně minimální roli což teprve písty.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Favo:Soused s tím taky chvíli jezdil.Měl v 50kw jednotku 40kw a opravdu to prý jelo líp,ale stoupla mu docela spotřeba co tak říkal
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
rozdily mezi motory vim.. kamarad koupil si novej motor do fava 1,3 bmm 50 kw a mohl bych si z neho pujcit sani, skrtici klapku, a ridici jednotku. Prave jsem nekde cetl ze po prehozeni to udajne jede lip tak jestli to nekdo nezkousel. Nebo nezkousel nekdo zvysit kompresy na hodnotu co ma 50kw a dat tam jednotku z 50kw?
-
Hopity - FK
Já mám Felixe 40 kw, co by s ním udělalo kdybych do něj namontoval ŘJ z 50 kw? Někde jsem četl že by to mohlo trochu zvednout výkon, co je na tom pravdy?
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
hopity:stačí se podívat o pár příspěvků nad tebou,přesně o tom se tu bavíme
-
Hopity - FK
Takže ze 40 do 50 to jde a obráceně ne. To je divný, a vůbec že by 50 s 40 kw jednotkou jela líp, to se mi taky nezdá. A těch cca 10 tis. za vačku atd. se mi teda dávat nechce (je to ranec). I tak dík
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
hopity:Sorry,špatně jsem si přečetl dotaz.Naopak teda nevím.Ale jako možná to líp jede,nevím,sám jsem to nezkoušel,ale s ostrou vačkou a upravenou ŘJ se to rozhodně nedá srovnávat
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
nevi nekdo jake maji casovani origo vacky 40kw a 50kw. dekuju
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
Jsou a pripadne jake rozdily mezi hlavamy 50kw bmm a 50 kw mpi ? dekuju
-
Jamal
To co tu píšete jsou pěkné žvásty,dobře jsem se zasmál.....pokud to nevíte tak motory 40kw a 50kw se neliší řídící jednotkou,ale liší se tvarem pístů,proto má 50kw motor větší kompresi,ale není to řídící jednotkou.....takže když si do mé 50kw fildy dám 40kw ŘJ tak to pojede stejně......čest
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
jamal--------aaaaaaaa chytrolin prisel a vsem nam to natrel!!!!,chces tvrdit ze 40 a 50 KW jednotka je stejna?ale no tak nebud blazinek,ty motory ve fabrice neladili podle ucha, jsou jine,ikdyz mozna pro laika ne tak urcite jsou ikdyby malo tak jsou,a proto maji i jiny objednavaci kod
CEST!!!!!
CEST!!!!!
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Tak tyhle pokusy s jednotkama mám za sebou a význam to nemá.Kamoš měl feldu 40 kw a já má 50 kw.Přehodili jsme jednotky mezi sebou a zkoušeli co to udělá.Odbržděné to není,ale podle mojého pocitu změna nenastala.Ani u jednoho ani u druhého auta.Jezdili jsme tak 14 dnů.A po 14 dnech jsme si auta prohodili ať vyzkoušíme i to druhé.Nějaké vymýšlení jednotky atd nemaj význam.Nakonec člověk zjistí že ten nárůst tam prostě není a že to stálo hafo peněz.Když úprava tak komplet.Vačka,čip,svody atd...
-
Hopity - FK
rizika při výměně ŘJ
Chtěl bych se zeptat, jsou nějaký rizika kdybych si bez jiných úprav vyměnil svoji 40kw jednotku za 50kw? Koupil jsem od DuDeho jednotku a chtěl bych ji tam dát než seženu ostatní věci. Obě jednotky jsou samozřejmě BMM.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: rizika při výměně ŘJ
Riziko neni zadny jen pokud mas imobilizer tak nevim zda ti to pak bude makat ale asi jo stejne nechapu proc to delas kdyz to ma efekt jako placebo tudis zadnej.
-
Hopity - FK
Ja chci ze 40 přestavět na 50, a jednotku už mám doma tak bych ji chtěl vyzkoušet. A nebude se motor třeba dusit nebo tak něco? Přece jen 50 má jiný časování
-
tgfh - FK
Už se to tady někde řešilo, zkus pohledat. Rozdíl by neměl být žádný, možná to trošku lépe pojede, ale hůře asi určitě ne.
vyměn ještě aspoň vstřikovač aby to mělo nějakej efekt...samotná řj neudělá téměř nic