Nefunguje mi zásuvka:(

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
Jurka - FK

Nefunguje mi zásuvka:(

Příspěvek od Jurka - FK »

Tak dneska jedu na dovolenou asi za hodinu a zjistil sem že mi nenabijí GPS....prostě nefunguje zásuvka...pojistky sou dobrý a víc mě nenapadá... Prosím o pomoc.... můžu sem kouknout jen přes mobil potom už, tak zkuste poradit na co se mám mrknout abych se na cestě mohl podívat... Moc díky
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunguje mi zásuvka:(

Příspěvek od Ivarek »

Zásuvka je společně se stropním světlem na pojistce č.15 (modrá).Koukni jestli ti svítí světlo.Ty pojistky jsi měřil nebo jen kontroloval očima?
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Maximálně se můžeš zezadu podívat, jestli nevypadl ten konektor, nic víc na cestě zřejmě nesvedeš nebo jako nouzovku si koupit u pumpy jinou zásuvku a vytáhnout si z pojistkovky dva dráty aby jsi mohl nabíjet GPS.
nojmis - FK

Příspěvek od nojmis - FK »

pokud by mě to potkalo po cestě, řešil bych to vytažením zásuvky až ke konektoru a nabastlením dvou drátů k nabíječce, mínus omotáš kolem plíšků co jsou na stranách a plus uchytíš pod pružinku na středovém kontaktu nabíječky
Jurka - FK

Ahojte lidi.... nevíte jestli se prodává ten konektor co je zezadu do zásuvky? Mě to prostě nefunguje a ten kabel tam vůbec není.... Jak byste to udělali? Pomožte mi...
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

ahoj, kabel tam neni??? kabel tam byt musi..mrkni jestli jsi ho treba nestahl suplikem od radia nebo tak neco... urcite tam ten kabel je proste mrkni pod popelnik a zespodu u ridice jestli se tam nekde nevali... jinak koncovka se urcite sehnat da v mototechne nebo autorizovanym servisu...
Jurka - FK

Tak už je to dlouho co sem to řešil, ale zkrátka tu zástrčku do zásuvky zezadu tam nenmmám a to sem kvůli tom urozdělal palubku...prostě to asi někdo fakt dobře schoval nebo spíš ušmiknul...prolezl sem to celý..... jinak oč jde ted sem si koupi na vrakáči ten konektor s drátama a potřebuju napojit kostru a + a nevím kde to + vzít...nevěděli by ste přímo drát kde ho najít a barvu, že bych to na něj jen píchnul rychlospojkou? Hlavně aby už to bylo jako přes pojistku anebo by to šlo napojit na + od rádia?
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Vopovaz se pouzivat ty rychlospojky - teda pokud nechces vyhoret, natahni to az do pojistkovky a je to BD 10 to jest 6 zastrcka z leva a kdyz mas sklopenej ten celej kasslik dolu tak je to 5 rada odspodu v levo - tam patri original. Aspon uvidis zda tam je nebo ne. A kdyz bys to i tak chcel nekde napojovat tak pls sletovat a zaizolovat zadny tydle rychlospojky.
Jurka - FK

Tak sem se byl kouknout a z toho konektoru vede černej drát což bude asi teda právě to + ne? Z toho konektoru ze zásuvky ten prostřední je taky černej... jinak z té pojistkovky to vede do toho většího svazku co je pod kastlíkem a tudy někam k řidičovy ale byla tma moc sem neviděl... až budu mít chvilku ve dne tak mrknu kam až ten drát vede a kde končí:) Jinak proč ne ty rychlospojky? S pájkou se tam stejně nedostanu ale tak když už tak tak to nějak smotám ty dráty a omotám izolačkou a to musí stačit ne? Jinak moc díky hodně jsi mi pomohl
slegrusik - FK

Příspěvek od slegrusik - FK »

Ahoj!
Chci se zeptat jestli ten zelený prstenec co je okolo díry do zásuvky má svítit nebo je to jenom zelený plast. Díky
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Mě svítí. ;)
slegrusik - FK

Aha! Tak to se na to musím podívat. Ale díky ;)
slegrusik - FK

Ještě věcná. Jak se dá ta zásuvka vysadit? Abych to nezboural... ;)
slegrusik - FK

Tak už taky svítí :D
Byl to trochu boj než jsem přišel na to jak se ten plast vysune...něco jsem i ulomil, ale zatím to drží :lol:
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

slegrusik píše:Tak už taky svítí :D
Byl to trochu boj než jsem přišel na to jak se ten plast vysune...něco jsem i ulomil, ale zatím to drží :lol:
Měl si písnout, bysme to pořešili ;)
slegrusik - FK

Gerrik: mě to nenapadlo kolego :lol: tak až zase neco zničím, hned jedu :D díky
Xfanthom - FK

Příspěvek od Xfanthom - FK »

Zdravíčko, jak už se tady někdo ptal - jak rozdělat tu zásuvku, aby se celá nerozsypala? Ten konektor vzadu už je venku, zasuvka se směrem dopředu vysadí ale pak ji tam drží nějakej výčnělek, přes kterej to už dál nejde... :roll: dík
Odpovědět