H3 žluté

sep - FK

H3 žluté

Příspěvek od sep - FK »

Nemá někdo tip kde sehnat originál žluté žárovky H3?Nemyslím tuning čepici ale z výroby žluté,díky.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: H3 žluté

Příspěvek od emilio52 »

Nerad bych se mýlil ale asi se nedělaj a navíc stejně nejsou schválený pro silniční provoz.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
sep - FK

Příspěvek od sep - FK »

Dělají se a při použití v mlhovkách nevidím problém.
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda19895 »

Já je sháním asi tři roky marně. :cry: Jen v nějakém americkém obchodě nějaké plazmové asi za 64$ :) A to do mlhovek které používám minimálně, nemíním investovat. 8-)
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Jurka - FK

Příspěvek od Jurka - FK »

Tak asi nejlepší co se dá sehnat do mlhovek je toto: http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-os ... us-s267406
Jinak sem už viděl aji H3 coolblue nebo H3 nightbreaker, ale dát 500Kč za H3 do mlhovek to teda ne.... To zapnu dvakrát do roka...
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

No když pominu různé barevné efekty tak žluté H3ky se podel mě ani nevyrábějí kvůli povaze halogenu...vysoká teplota a svítivost,netuším jestli existuje barva která by tak vysokou teplotu vydržela a ještě natolik zabarvila klasické bílé světlo halogenu do žluta.
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda19895 »

Ivarek: Asi před osmi lety jsem měl žluté H4 se zvýšenou svítivostí o 30%. :) Značku už si nepamatuji. Barva asi byla upravena plynem, protože úplně zežloutly až po zahřátí. Měl jsem je asi dva roky a vyměnil jsem je proto že jsem nemohl sehnat žárovku do rezervy. Tenkrát jsem ještě neměl internet. :)
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Tak pak to jo.Ale asi tedy bude oříšek je sehnat.
Odpovědět