Stojí za to si připlatit, tohle je fakt dobrej stroj...
Výběr autorádia - rady, návrhy atd.
-
Bolthorn - FK
Re: Jaké autorádio s CD, MP3, USB
RE5PECT: a co nějaký Clarionek??
např. DXZ788RUSB http://www.vltava2000.cz/rapid-autohifi ... DXZ778RUSB
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Návštěvník píše:Raimmi: To už sem dal !
Collin..
jj, přehlédl jsem to...
-
RE5PECT - FK
Bolt: Jako nevypadá špatně to určitě ne zaujalo me: Barva podsvětlení dispeje / tlačítek 728 barevných variant podsvícení
ale k vůli tomu se rádia nekupujou,jen se mě nelíbí to ovladání to posouvání všeho možnýho co to rádio má
-
Bolthorn - FK
RE5PECT: tohle rádio Ti doporučuji v první řadě kvůli zvuku, a ne kvůli 728 barvám 
-
RE5PECT - FK
Bolt: Já vím to mě je jasný , mě to jen trklo do očí ale jak sem psal nelíbí se mě to ovladání,hejbá se se vším co tam je nevím mě to moc nesedí ale veřím že zahraje pěkně!
-
Bolthorn - FK
RE5PECT: Jasný nevnucuju
Ale na to ovládání si člověk rychle zvykne a zvlášť při jízdě se člověk ani nemusí na radio koukat.. Vím, že design těchto rádií dost lidí odradí, ale je to fakt velká škoda..
-
smazany clen - FK
Zdravím... Mám takovej jednoduchej dotaz... Bere IDAx300,x200,x100 v off-stavu proud??? (je potřeba spínaná "0")???
-
Zbysek - FK
Ano, každé rádio bere v off stavu nějaký proud (tedy u některých modelů lze vypnout zcela, ale to se netýká těchto levných hraček). Ideální je tedy spínané plus, protože s ním počítají všichni výrobci rádií a nemyslí na archaické vozy typu felicie.
Jen ti neřeknu teď přesnou spotřebu, protože IDA jsem neměřil, protože mě její spotřeba nezajímala.
Jen ti neřeknu teď přesnou spotřebu, protože IDA jsem neměřil, protože mě její spotřeba nezajímala.
-
smazany clen - FK
Tak jasně, že každý rádio něco bere, ale aby neměl po týdnu nečinnosti baterku v háji... Čili... Připojení na klíček bude potřeba...
-
Bolthorn - FK
Co vím tak nové Alpiny berou okolo 100-150mA...
-
smazany clen - FK
Srovnání autorádií kolem 3.000 poraďtě plz
Zdravím,
Sháním rádio kolem 3000, pouštím hudbu z flashky nebo telefonu s 3,5mm jackem. Poradíte mi někdo plz?
Mám jen orig. 2 přední repra, možná časem doinstaluju i repra na zadní plato.
Koukal jsem na Pio DEH-2100UB nebo takový nějaký směr.
NEJDE mi o basvé poskakování auta na křižovatce!!
Prostě takový normální mix songů:)
Sháním rádio kolem 3000, pouštím hudbu z flashky nebo telefonu s 3,5mm jackem. Poradíte mi někdo plz?
Mám jen orig. 2 přední repra, možná časem doinstaluju i repra na zadní plato.
Koukal jsem na Pio DEH-2100UB nebo takový nějaký směr.
NEJDE mi o basvé poskakování auta na křižovatce!!
Prostě takový normální mix songů:)
-
smazany clen - FK
Re: Srovnání autorádií kolem 3.000 poraďtě plz
Já mám tohle a nemůžu si stěžovat, hraje dobře a bez problémů http://www.zbozi.cz/?r=hint&q=lg+lac5800ru
ten Pio DEH-2100UB je dobrá volba
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
RE5PECT - FK
čauvec, já mám jen přechodně tento typ Pioneer DEH-1000E válel se mě doma a když mě vykradli auto šoupl sem si ho do feldy, radio je to v pohodě načítá rychle ale nemá výstup na zesilovač
to mě moc štve proto budu kupovat jiný,jinak pokud ti jde čistě jen o pěkný poslouchání je tebou zvolený rádio plně dostačující 
-
Zbysek - FK
DEH-2100UB je spíše základní volba, než dobrá, ale v téhle ceně bohužel není moc co vymýšlet a rozhodně zahraje lépe než podobné ťamácké rádia se stejnou výbavou. U Pia je příjemný jeho zabarvený změkčelý zvuk, který sedne snad každému nenáročnému posluchači. Pokud by jsi chtěl něco o dost lepšího, pokukoval bych například po něčem od Kenwoodu. Například už stará 4141 hraje o třídu lépe než DEH-2100, ovšem chybí mu USB. To je ale už obsaženo u čtverkové třídy nové řady, která má vnitřnosti téměř totožné se starou (až na vylepšení mechaniky), tedy za dané peníze opravdu paráda. Proti starší řadě se zlepšil i displej co do viditelnosti, takže za mě určitě v téhle cenovce Kenwood a typ záleží na tobě jakou chceš barvu podsvícení atd.
-
Bolthorn - FK
Kristensen: LG opravdu nikomu nedoporučuj 
Jinak za sebe doporučuju Clarion, i v základu v této cenové relaci zahraje naprosto skvěle...
Jinak za sebe doporučuju Clarion, i v základu v této cenové relaci zahraje naprosto skvěle...
-
smazany clen - FK
Pročpak ne? Hraje to dobře a funguje taky dobře má vše co potřebuju a je za rozumnou cenu tak proč bych ho nedoporučil. Jenže to ty nevíš protože by sis to nikdy nekoupil páč jseš tupě zahleděnej jen do toho svého. Koukám že opravdu máš potřebu předhazovat jen to svoje a a cokoliv navrhnou ostatní je prostě špatně, tak jak to předvádíš na jiným foru, jenže tam se víc než dost lidí tvejm názorům už jen směje protože ty umýš jen jedno a to samé

-
Collin - FK
Klidně 2100Ub včera sem na něj zrovna koukal.. Když to máš jen na předek série a časem možná doplníš zadek(předpokládám že nic velkého) tak základ. myslím bohatě stačí.. Nebo co by jsi od toho rádia chtěl kromě USB?
-
Bolthorn - FK
Ty , dost jsem toho měl v práci a ještě ty mě tady se*!! By mě zajímalo, kdo se mým názorům směje? Stejný troubové jako ty.. LG není rádio, ale šumítko, neboj slyšel jsem jak to hraje.. A věř mi, že to co doporučuju, tak to LG strčí do kapsy levou zadní a to i několik let staré modely.. Jak do své značky? Já ji snad vlastním nebo co? Je mi jedno co vybere, ať Pio, Alpine, Kenwood, JVC, Cla... Tak udělá dobře, ale LG fakt ne... Napíš mi na ICQ a můžem si o tom, pokecat a trošku Ti to vysvětlím...Kristensen píše:Pročpak ne? Hraje to dobře a funguje taky dobře má vše co potřebuju a je za rozumnou cenu tak proč bych ho nedoporučil. Jenže to ty nevíš protože by sis to nikdy nekoupil páč jseš tupě zahleděnej jen do toho svého. Koukám že opravdu máš potřebu předhazovat jen to svoje a a cokoliv navrhnou ostatní je prostě špatně, tak jak to předvádíš na jiným foru, jenže tam se víc než dost lidí tvejm názorům už jen směje protože ty umýš jen jedno a to samé![]()
-
Haja - FK
Když rádio okolo 3tis tak bych já volil buď Alpine IDA - X300 nebo nějakej Clarion co tady zmiňoval Bolthorn. Ale osobně bych bral Alpine kvůli zelenýmu podsvícení jako Felicie a USB vstupu zezadu 
-
Zbysek - FK
IDA nemá AUX vstup přes jack, což je jeden z požadavků. Sice samotné rádio jde sehnat do požadované ceny, ale bylo by tedy ještě nutné přihodit redukci z FS na Jack, tedy další zvýšení nákladů. Jinak 300 nehraje vůbec špatně na to že je to základ, ale pokud by přicházely v úvahu občas i cdčka pro kvalitní hudbu a ne jen mp3 pro běžný poslech, tak nebude tou správnou volbou. Ovšem jelikož v autě asi budou stejně vždy jen originální repra budou stačit i ty mp3.
-
Jurka - FK
Mám to stejné rádio jako Kristensen LG LAC5800R a nevidím žádný problém.... Pro mě je to rádio bezchybné... má vše včetně USB a funguje parádně. Když odsuzujete Sencor, tak to beru, ale LG? To není vůbec špatná značka a pochybuju, že bude nějaký extra rozdíl mezi LG a Pio JVC atd... ve stejné cenové relaci... Když už bych měl teda nějaké extra repro v autě a celé odhlučněné atd., tak třeba možná malej rozdíl bude, ale pochybuju, že bys to poznal u mě v autě na předních zadních Sony repro... a de taky o kvalitu MP3 a podobný blbosti. Někteří lidé, prostě budou furt mlít PIO, JVC, ALPINE a dál nevidí a ty se můžeš jen domnívat, jestli jsou to opravdu profíci a ví o čem mluví a vše mají dokonale vyzkoušeno nebo si to jen cucaj z prstu nebo to někde slyšeli na jiném fóru od týpka co má mega příspěvků a věří mu (honiči přípsěvků).
Zkrátka na LG LAC5800R není nic špatného....dobrý poměr cenax výkon a vůbec se toho nemusíš bát...
Zkrátka na LG LAC5800R není nic špatného....dobrý poměr cenax výkon a vůbec se toho nemusíš bát...
-
Bolthorn - FK
Jurka: no coment... snad jen, proč jsou tyto značky všemi tak prosazovány?? není to divné?? není to o tom, že někdo něco od někoho četl.. je to zkušeností lidí s onou značkou, kdyby to byli rádia na nic, tak se o nich ani nemluví...
-
Killboro - FK
Mužu se zeptat jak je na tom značka JVC a hlavně jak se tam nasazuje panel.
-
Jurka - FK
Ale já přece netvrdím, že ty značky jsou špatné...jsou to určitě kvalitní autorádia, ale ten, kdo zakládal tento topic určitě nechce slyšet jen PIO, JVC, ALPINE, ale chce srovnání a názory....věty typu PIO, JVC, ALPINE dobrý, LG nekupovat sou platný jak mrtvýmu kabát. Když už, tak by bylo dobré vše odůvodnit a proč si to člověk myslí.... Taky je něco jinýho si rádio jednou poslechnout anebo s ním jezdit celej rok v autě. Co se týče kvality reprodukce, tak aby to bylo opravdu objektivní musel bys v určité repro soustavě ty rádia měnit a ne jen poslechnout jednu tuc tuc tuc a šup závěr je na světě... a takovej člověk tu asi není....
-
Zbysek - FK
Tedy s LG jsem měl tu "čest" pouze ve dvou exemplářích, jeden byl nějaký levný šunt právě kolem trojky, jedno byla nějaká vyšší třída prej, i když tak nevypadalo. Ovšem tvrdit o této značce že ji lze srovnávat s Pio, ///A, Kenwood, JVC, to je hodně silné tvrzení. LG je v tomhle opravdu hodně mimo, ale chápu že to těm absolutně nenáročným posluchačům vyhovuje. Známý ho měl dlouho v autě a byl strašně nadšen jak mu to hraje. Mě to připadalo příšerné, ale jemu se to líbilo, protože stejně nic jiného neslyšel. Pak jsem mu tam na zkoušku píchnul Pio, aby viděl rozdíl a i na jeho originálních repro tam byl samozřejmě propastný rozdíl a tak se mu brzy do auta nastěhovalo nové rádio. Rozhodně to není o tom tlačit někomu těch pár známějších značek, ale bohužel výtvory výrobců, kteří se na autohifi nespecializují jsou někdy opravdu příšerné. Pokud ale člověk rádia nestřídá a nemá je naposlouchaná, chápu že nějaké rozdíly neřeší a stačí mu právě i tahle spodina v audiu. A jinak rádia opravdu neposuzuji podle toho, že hojen na chvilku připojím, ale vždy s ním strávím dost času v autě ve více režimech.
-
Jurka - FK
Nevím jak dříve LG asi nic moc, ale tohle jsou zrovna dá se říct nová autorádia jakoby nová éra LG...když sem to kupoval, tak to dlouho na trhu nebylo.... Jinak zase nemluvím o LG jako celkově o všech rádiích....jen tyto nové. A rozdíl mezi PIO a LG určitě bude, ale pro obyčejného člověka bezvýznamný...dycky mu to bude hrát dobře, když nemá srovnání
-
Bolthorn - FK
tohle nemyslíš vážně, já jsem člověk kterému jde o kvalitu a ne tuc tuc tuc..Jurka píše: a ne jen poslechnout jednu tuc tuc tuc a šup závěr je na světě... a takovej člověk tu asi není....
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
s JVC jsem mel jenom 2 zkusenosti a to ze se 2x po sobe reklamovalo aniz by poradne zahralo...jinak ma kamos v aute JVC s DVDckem..nehraje to spatne ale nekoupil bych si to...
osobne za sebe muzu doporucit jedine pioneer...da se na tom poslouchat vsechno...osobne mi prosly prsty 3 tyhle radia ktere jsem instaloval kamosum do auta
ja mam osobne DEH-3000MP osobne si ho nemuzu vynachvalit jedina chyba je ze nema USB vstup
kamos ma DEH-4000UB ..nelibi se mi hrany..hraje celkem slusne ale nema na to kamos repraky tak nemuzu posoudit...USB na tomto modelu nacita rychle a bez problemu
dale jeste DEH-2000MP neco podobneho co chces (starsi modelova rada akorat bez USB) bylo to i snovymy repro a hraje to krasne...jakykoliv druh jak rockovky tak i duc duc
osobne za sebe muzu doporucit jedine pioneer...da se na tom poslouchat vsechno...osobne mi prosly prsty 3 tyhle radia ktere jsem instaloval kamosum do auta
ja mam osobne DEH-3000MP osobne si ho nemuzu vynachvalit jedina chyba je ze nema USB vstup
kamos ma DEH-4000UB ..nelibi se mi hrany..hraje celkem slusne ale nema na to kamos repraky tak nemuzu posoudit...USB na tomto modelu nacita rychle a bez problemu
dale jeste DEH-2000MP neco podobneho co chces (starsi modelova rada akorat bez USB) bylo to i snovymy repro a hraje to krasne...jakykoliv druh jak rockovky tak i duc duc
méně znamená někdy více...

-
Bolthorn - FK
že by tady byl kámen úrazu? do mě se navážíte, ale nikdy jste nic jiného neslyšeli.. parádaJurka píše:dycky mu to bude hrát dobře, když nemá srovnání
-
Jurka - FK
Bolthorn: Já ale nemluvil o tobě.... mluvím všeobecně a mým cílem není někoho shazovat nebo se do něj navážet..... cílem je ukázat, že sou tu i jiné značky s kterými sou lidé spokojeni a ten dotyčný ať už si púak závěr udělá sám
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 22. led 2009 18:59:07, celkem upraveno 1 x.
-
Bolthorn - FK
Jurka: jj v poho.. já už to tak beru co mě stihl rozčílit Kriplstensen..
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
V téhle ceně bych také doporučil Pio 2100Ub, kámoš si ho teď koupil, takže jsem ho slyšel, a za tuhle cenu, hodně dobrý, USB to má, aux... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... DEH-2100UB
-
Jurka - FK
Teď se do tebe ale trochu opřu.... Být admin nebo moderátor, tak za toho K****stensena bych ti dal tak týdenní ban nebo jak se tu trestá...
-
Bolthorn - FK
jako proč? Jurka, ne*er se do mě, fakt mám blbou náladu, tak nepřilejvej olej do ohně, jako první se začal s*át do mě on, tak buď trošku rozumný, jestli chceš něco k mé osobě tak jsem online.. tady mě nepruď...
-
Collin - FK
Naprosto zbytečná debata.. Jsou tu lidi co slyšeli poznají rozdíl a mají naposloucháno. A pak to kterým prostě to LG,Sencor,Aiwa stačí... Když jimto stačí a vidím jejich přístup, proč jim házet něco jiného!?
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Collin : to je fakt, kdo chce kam, pomozme mu tam.... 
-
Collin - FK
Raimmi: JJ je to tak, jde to vidět i na jiných forem nebo na icq když mě někdo píše.. ptá se, ale ve své hlavně už má prostě vybráno, a tu svojí variantu stejně zvolí..
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že veškerý témata o audiu se stejně zvrtnou v hádku 
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...je to tady zase jako rozprava o tom spáleným SW v podivným boxu...v požadované ceně a s 3,5mm jack je uvedený Pioneer od Raimmiho...víc snad k tomuto tématu není co dodat...vše ostatní je mlácení prázdné slámy
a pokud někdo hodnotí jako doré LG a podobné shity...a dokáže použít srovnání s Alpine nebo Pioneer je to jeho věc.Zbytečně se pak necháte unášet emocemi
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
smazany clen - FK
tak tak já taky netvrdím že ostatní značky prosazované ostatníma lidma jsou špatné, ale pAN Bolthorn (bohužel jen s malým p protože na víc nemá) si myslí že je mistr nad mistry a jen jeho rada je správná ostatně se může kdokoliv podívat na TechWeb jak tam prosazuje jen tu svoji a jakmile někdo napíše něco jiného ohledně audia v autě a občas i jiných věcí tak je to podle něj špatně. To je vidět jak už i mě evidentně napadá viz výrok "už mě neser" a Kriplstensen, to svědčí akorát o jeho ubohosti, na TechWebu neumí nic jiného než jen urážet ostatní a koukám že chvílema to provozuje i zde hlavně že on sám napsal že FK stojí za prt že to je tady samej trouba. Já si srát na hlavu nenechám ale nerozhodí mě zaslepenej člověk jako Bolthorn kterej evidentně všude dělá jen zle a potřebuje se jen dohadovat. Tyhle fóra jsou většinou od toho aby když se někdo zeptá tak že mu někdo odpoví svůj názor, já se tě na nic neptal, jen píšu svoji skušenost tomu kdo se zeptal a sám si pak může vybrat co je pro něj nejideálnější. Tak čau píďo 

-
smazany clen - FK
Jj a nejen na tomto fóru protože pAN Bolthorn má vždy pravdu a nad něj není, předvádí to i jinde, ale dle mě je forum o tom aby i ostatní napsali své skušenosti a není potřeba aby jim někdo jiný názory hanil a shazoval.kejzi1 píše:Koukám že veškerý témata o audiu se stejně zvrtnou v hádku
-
Bolthorn - FK
jestli narážíš na škoda techweb, tak je tam opravdu sranda...
do audia chodí totiž samí takový jako jsi ty..
-
Bolthorn - FK
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Až se uklidníte tak pisněte !
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
RadicZtechwebu
musím se Kristensena zastat...ten člověk něco zná tak s klidem řešte svoje debaty...sice sem si do obou svých aut koupil rádio kenwood ale mám zkušenost i s jinýma a ve felicii nemáte nárok poznat při běžném poslechu rozdíl...na místě s bez běžícího motoru snad ano (třeba tak vyspělí jedinci jako Bolthorn zajisté ano) ale mám auto na to že v něm jedu a slyšim i motor což je ve feli normálka. Jestli někdo má zájem posadím ho do s=riové felicie a vyměním několik značek autorádíí a sem zvědav kdo mě podle zvuku řekne co je které zač
HOWK
-
Collin - FK
No nevím, rádií co sem měl možnost vyzkoušt moc néní, ale podle mého to jde zcela bezpečně poznat. Jde také o repro které na to pověsíš. Poprvnání např: Sony,Pio,Kenwood ti klidně řeknu že rozdíly tam byli. A že ty je neslyšíš neznamená že to tak néní 
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 23. led 2009 7:03:25, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
-
drv.Astor - FK
Mam dobre zkusenosti s Kenwood, nejsou sice tak pekne na pohled, ale maji docela cisty zvuk. Taky Pioneer je solidni. Zvukove se mi moc nelibi Sony, ostatni znacky nemuzu porovnavat protoze jsem je neslysel. Ale urcite NE- LG,SENCOR,HYUNDAI A PODOBNE SRACKY!
-
Collin - FK
Ano takže další co to slyší
A musí snad každý když si dáš nějaký noname které sem měl, pak aiwa,lg. To už i ta Sonka je lepší.
Ovšem zvuk Sony nee. K modelum které sem měl tak CDX s2250, 616,620Ub nebo jak se to značí. A i i řady gt. Nevzpomínám si na přesná označení
Hledat se mě nechce.
Ovšem zvuk Sony nee. K modelum které sem měl tak CDX s2250, 616,620Ub nebo jak se to značí. A i i řady gt. Nevzpomínám si na přesná označení