Nepříjemný problém s centrálem
-
smazany clen - FK
Nepříjemný problém s centrálem
Ahoj,
celkem casto se mi stava, ze kdyz rano prijdu k autu, tak je celej odemcene. Zatim jeste nikdo nic neukrad, ale to je vedlejsi. Normalne kdyz vecer prijedu za prace tak auto dalkovym ovladanim zamknu a rano je odemcene. Myslite ze ma nekdo stejny kod na DO nebo je treba neco s tou ridici jednotkou? Predem diky za rady
celkem casto se mi stava, ze kdyz rano prijdu k autu, tak je celej odemcene. Zatim jeste nikdo nic neukrad, ale to je vedlejsi. Normalne kdyz vecer prijedu za prace tak auto dalkovym ovladanim zamknu a rano je odemcene. Myslite ze ma nekdo stejny kod na DO nebo je treba neco s tou ridici jednotkou? Predem diky za rady
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nepříjemný problém s centrálem
Něco podobného se děje i mě...akorát opačně nezamykám a ráno zamčené ( stojím v garáži )MatyCZE píše:Ahoj,
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A nemůže se stát, že nechtěně zamknete - odemknete ovládáním třeba v kapse nebo v tašce? Tohle neustále dělá moje ženská, když hodí klíče do kabelky mezi ten její bordel. Jdeme od auta domů a auto zničeho nic začne samo zamykat a odemykat.
Ještě štěstí, že mám funkci samouzamčení.
-
Mailo - FK
To máte origoš?
Ja mam dodelavanej, a taky zlobi ... neodemknu na dalku, jak kdyby to baterka nautahla, takze klickem jen jedny dvere a jakmile nastartuju tak uz to funguje v pohodě ... kostru a 12V je v poho, všechno se jeví v pořádku tak taky nevím ...
Ja mam dodelavanej, a taky zlobi ... neodemknu na dalku, jak kdyby to baterka nautahla, takze klickem jen jedny dvere a jakmile nastartuju tak uz to funguje v pohodě ... kostru a 12V je v poho, všechno se jeví v pořádku tak taky nevím ...
-
smazany clen - FK
No to je zajímavý..to už by ti to vyšlo nastejno hodit 12V na klíček :-d stejně to odemykáš ručněMailo píše:To máte origoš?
-
Mailo - FK
2 GoodDj :
Tak vono to vypadá jak kdyby byla slabá baterka v autě, ale to bych ani nenastartoval. Histrorie centrálu je taky divoká. Přestal odemykat úplně, a to díky oxidaci kostry, tu jsem tedy přemýstil, 12V hodil přímo na pojistkovku a týden byl klid. Až na to že mi bliká jen jedna strana (nekdy blikne i ta druhá, ale to jen tehdy když se auto neodemkne) ... no týden centerál šlapal bez problémů a teď tohle ... je to divný, a to jsem si schválně koupil jeden z dražších ... herdek
Tak vono to vypadá jak kdyby byla slabá baterka v autě, ale to bych ani nenastartoval. Histrorie centrálu je taky divoká. Přestal odemykat úplně, a to díky oxidaci kostry, tu jsem tedy přemýstil, 12V hodil přímo na pojistkovku a týden byl klid. Až na to že mi bliká jen jedna strana (nekdy blikne i ta druhá, ale to jen tehdy když se auto neodemkne) ... no týden centerál šlapal bez problémů a teď tohle ... je to divný, a to jsem si schválně koupil jeden z dražších ... herdek
-
smazany clen - FK
Prave ze ne, uz jsem zkousel i zamknout a hlidat si abych to treba v kapse nezmackl a proste prijdu rano a je to odemcene... A to je kazdy den... Nemuze mit treba nekdo stejny kod? Nebo cim by to mohlo byt?103457 píše:A nemůže se stát, že nechtěně zamknete - odemknete ovládáním třeba v kapse nebo v tašce? Tohle neustále dělá moje ženská, když hodí klíče do kabelky mezi ten její bordel. Jdeme od auta domů a auto zničeho nic začne samo zamykat a odemykat.Ještě štěstí, že mám funkci samouzamčení.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To se mi nezdá, že by byl shodný ovladač pro dvě auta, to spíš dělá jeden ze servomotorků předních dveří, pravděpodobně někde chytá kostru a impuls jde do ŘJ, jakoby jsi odemkl klíčem a ŘJ odemkne celé auto. Nezloušel jsi se někdy za jízdy zamknout, jestli se ti to odemkne při nějakém otřesu ap. Nebo zkus zamknout a zahoupat s autem.
-
Zbysek - FK
To s tím stejným dálkáčem by se nemělo stát, protože každý nově vyrobený je zase o něco jiný, aby se právě dva neshodly. Ovšem i tak je tu nějaká strašně malá pravděpodobnost, že se jednou dálkou odemknou dvě auta. Takové případy se občas stávají. Chtělo by to tedy zkusit nechat nějaký den stát auto naprosto jinde, aby jsi toto vyloučil.
Jinak co v tom máš za centrál? Aby tam nebyl nějaký problém s instalací a ono to třeba samo neodemykalo tak jako když se to má samo zamknout. Ovšem nedovedu si tohle zapojení aby to tak fungovalo moc představit.
Jinak co v tom máš za centrál? Aby tam nebyl nějaký problém s instalací a ono to třeba samo neodemykalo tak jako když se to má samo zamknout. Ovšem nedovedu si tohle zapojení aby to tak fungovalo moc představit.
-
vanplus - FK
no to mě taky napadlo že by se to nějak zblblo a samo odemklo místo zamklo...co když ta jednotka si to myslí obráceně než jsou serva??? takže ty zamkneš ale jednotka si myslí že jsi odemk vzhledem k tomu že se neotevřou do minuty dveře tak zamkne? to by chtělo u toho auta počkat než se odemkne...
-
smazany clen - FK
Tam bude asi problem nekde jinde, pac pres den to vydrzi normalne zamceny, ale druhej den rano je to odemceny, nechapu... Jo a obcas se mi taky stane, ze se to samo za jizdy zamkne... Myslite ze je treba problem v ty jednotce? Kupoval jsem to pres aukro, zaplatil jsem jednu sadu a prisly mi dve
:D Ale to je vedlejsi... tak bych zkusil vymenit tu ridici jednotku za tu druhou a uvidim co to bude delat, pac tohle uz fakt neni mozny.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak to bude nějaká polská kvalita. Zkus vyměnit tu ŘJ, ať víš jestli to blbne ona nebo nějaký servo .
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Možná věděli proč ti poslaly dvě sady

Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
-
encore - FK
No mě se to stalo dvakrát - ráno bylo auto odemčené ale nic se neztratilo, tak jsem si aktivoval funkci samouzamčení vozu při náhodném odemčení a je to, auto je od té doby pořád zamčené. LASERLINE 989
-
zoufalec
Ahoj lidi !!!! Mám naprosto stejný problém, auto je ráno odemčené, k tomu mi přestala houkat siréna. nevím co s tím
musel jsem alarm odpojit. poradte mi prosim 
-
smazany clen - FK
já mám slabou baterku v ovladači, když ji vyměním tak to bude fungovat nebo se to musí něják nakódovat? Alarm+centrál Jablotron
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Mělo by to fungovat
Mě alespoň jo bez problémů.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
zoufalec
prosím prosím, jak jste vyřešilo to odemykání vozu? dá se to opravit? Mám alarm M94A už z výroby a co začlo mrznout tak se mi to stává....přestala jít houkačka a každé ráno je to odemčené
nevím co mám dělat
-
zoufalec
Zdravíčko lidi, nemáte alespoň někdo schéma na alarm meta system M94A ???
nemuzu ho nikde najit, auto se mi stále odemyká a nefunguje mi ani siréna. rozhodl jsem se že to celé sám vykuchám a proměřím, nebo by mě alespon zajimalo jestli pomohla ta vymena ridici jednotky alarmu??? a jeste mam dotaz ja se dostanu pod airbag spolujezdce? mám vyndat tu vnítřní plastovou krytku nebou tu vnější s nápisem airbag?
-
Kajkov
jestli potřebujete poradit s centrálama tak se ozvěte na Email vajdik@vksystems.cz
konkrétně:
typ auta
typ centrálu
kdo montoval
konkrétně:
typ auta
typ centrálu
kdo montoval
-
Návštěvník
No ja mam alarm z Molpiru to bude asi nejaka cina a montoval som si ho sam. Stavalo sa mi presne to iste, vecer som zamkol a rano som nasiel odomknute. Nechapal som to, neviem akym sposobom je ten alarm zabezpeceny (plavajuci kod a pod), ale podla mna tym ze je to RF ovladanie v pasme 433MHz tak ma napadlo len jedine a sice tym ze je toto pasmo uplne volne tak je v nom aj enormne mnozstvo rusenia (napr. tie drble baby sittery, ktore vysielaju nepretrzite) a nejak nahodne sa to obcas proste zle vyhodnoti a lalarm sa vypne. Inak asi pred pol rokom sa to u mna prestalo stavat tak som sa tym prestal zaoberat.
S tym rusenim usudzujem podla toho ze ked som bol mimo civilizacie tak sa mi to nikdy nestalo, zato u nas na sidlisku takmer pravidelne.
S tym rusenim usudzujem podla toho ze ked som bol mimo civilizacie tak sa mi to nikdy nestalo, zato u nas na sidlisku takmer pravidelne.
-
zoufalec
Ja mam prave origo M94A meta system a stava se mi jen to, ze alarm je aktivni neustale, jenom mi proste vylezou nahoru kolicky dveri.... uz sem z toho fakt na vetvi a schema k tomu snad ani neexistuje
-
West - FK
mne sa raz podarilo pri zamykaní mojej Feldy odomknúť vedľa stojacu, vďakabohu mal inteligentný alarm a po neotvorení dverí asi po 30 sekundách opäť zamkol....

-
hostel
Cha cha sám proměřím (?) Meta M94A je celá zalitá v sajrajtu a budeš rád, když od sebe odděláš přední a zadní díl. Pokud to nechodí tak to vyhoď a dej nový alarm s DO. Zapojení původního konektoru mám a můžu ho poslat. Montáž nového je pak brnkačka, protože všechny dráty máš vepředu pěkně pohromadě.zoufalec píše:Zdravíčko lidi, nemáte alespoň někdo schéma na alarm meta system M94A ???nemuzu ho nikde najit, auto se mi stále odemyká a nefunguje mi ani siréna. rozhodl jsem se že to celé sám vykuchám a proměřím, nebo by mě alespon zajimalo jestli pomohla ta vymena ridici jednotky alarmu??? a jeste mam dotaz ja se dostanu pod airbag spolujezdce? mám vyndat tu vnítřní plastovou krytku nebou tu vnější s nápisem airbag?
Akorát ty dva konektory od ultrazvuku mi zůstaly plonkový.
-
120petr - FK
Ahoj,
mam stejny problem jako zakladatel vlakna. Felicia 99 poface s dodelavanym centralem Jablotron CL-20 (klasicky central s DO, bez alarmu ) od predchoziho majitele, vse fungovalo nekolik let bez problemu. Auto se nyni pres noc odemyka, vzdy po jine dobe a obcas se i zamkne pri jizde.
Po vygooglovani jsem prohlidnul kabely ve dverich, zdaji se byt ok, voda v ridici jednotce neni, zamky dveri jsou prostrikane a zamykaji se vsechny dvere.
Jako nouzove reseni jsem chtel vyndat pojistku od centralu, podle schematu 15A pojistka c.16, ale po vytazeni pojistky central stale funguje, nakonec jsem vyndal ridici jednotku centralu a zamykam auto rucne. Napada nekoho, kde by mohl byt problem
Mohlo by to byt slabou baterkou? Auto bez problemu startuje, nehlasi slabou baterii..
Jeste takova drobnost, po zamknuti bylo slyset z ridici jednotky cvaknuti, je to normalni?
mam stejny problem jako zakladatel vlakna. Felicia 99 poface s dodelavanym centralem Jablotron CL-20 (klasicky central s DO, bez alarmu ) od predchoziho majitele, vse fungovalo nekolik let bez problemu. Auto se nyni pres noc odemyka, vzdy po jine dobe a obcas se i zamkne pri jizde.
Po vygooglovani jsem prohlidnul kabely ve dverich, zdaji se byt ok, voda v ridici jednotce neni, zamky dveri jsou prostrikane a zamykaji se vsechny dvere.
Jako nouzove reseni jsem chtel vyndat pojistku od centralu, podle schematu 15A pojistka c.16, ale po vytazeni pojistky central stale funguje, nakonec jsem vyndal ridici jednotku centralu a zamykam auto rucne. Napada nekoho, kde by mohl byt problem
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
pojistka je pro origo montovaný central , , pojistku hledej na drátě - črveným , sežeň si pětidrátový motorek a zkus vyměnit v předních dveřích , ale může to být i jen špatným nastavením tyček ,
předpokládám že tam není jen jednotka ale i serva od jablotronu ,
můj názor je ten že , není to špatný mám to taky ale ve dveřích mám origofeliserva , sežeň je namontuj , s propojením drátů ti poradím
nebo sežeň komplet i s jednotkou a kabeláží
předpokládám že tam není jen jednotka ale i serva od jablotronu ,
můj názor je ten že , není to špatný mám to taky ale ve dveřích mám origofeliserva , sežeň je namontuj , s propojením drátů ti poradím
nebo sežeň komplet i s jednotkou a kabeláží