bloklé couvačky

frantakapr

bloklé couvačky

Příspěvek od frantakapr »

Dobrý den,Mám feldu 1,6 mpi ,r.v.1997.Při couvání se mi normál sepnou couvačky,problém je ten že zůstanou svítit i při jízdě vpřed,po nějaké době zhasnou ,po couvání zas to samé.Tipuju to na špatný spínač ,zůstává asi viset,ale netuším kde je ,jestli tam je vůbec.Chytrou knížku jsem ztratil,proto díky za vaší radu.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: bloklé couvačky

Příspěvek od emilio52 »

na převodovce, z čela převodovky. Při výměně musíš být rychlý teče tudy olej .A pozor myslím že jsou dva druhy !!
Různý závit .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Radek1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek1 »

frantakapr píše:Dobrý den,Mám feldu 1,6 mpi ,r.v.1997.Při couvání se mi normál sepnou couvačky,problém je ten že zůstanou svítit i při jízdě vpřed,po nějaké době zhasnou ,po couvání zas to samé.Tipuju to na špatný spínač ,zůstává asi viset,ale netuším kde je ,jestli tam je vůbec.Chytrou knížku jsem ztratil,proto díky za vaší radu.

Ahoj,když se podíváš zepředu pod startér tak ten spínač uvidíš-mě se stala podobná závada a když jsem ten spínač vyndal tak byla ta tyčka co zněj kouká trochu ohnutá a proto se zasekával. Každopádně kup nový protože srovnat to nejde.
Radek1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek1 »

emilio52 píše:na převodovce, z čela převodovky. Při výměně musíš být rychlý teče tudy olej .A pozor myslím že jsou dva druhy !!
Různý závit .
A taky se lišej konektorem.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
frantakapr

Příspěvek od frantakapr »

Chlapi díky moc,zítra zkusím koupit spínač a hned se do toho pustím.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

1.6ka má závit M12
1.3ka M14(jemný)
Odpovědět